luni, 30 ianuarie 2012

Ingerul noptii- Becca Fitzpatrick

Descriere carte:
Copertă: cartonată

Format: 140 x 210 mm

Număr pagini: 272

Data apariţie: 2 noiembrie 2010

Categorie de vârstă: 14+
Un jurământ sacru      
Un înger căzut    
O dragoste interzisă

Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.
Parerile mele :
Superba.M-a atras inca de la primele randuri citite.Imi place in mare parte inceputul,modul cum Nora si Patch se tachineaza.Inca nu am terminat-o de citit,dar cu cat citesc mai mult din ea,cu atat ma cucereste mai mult.Cuvintele mi se par potrivite,n-am gasit niciun rand in care Becca sa "bata campii".Ma intreb cum va lasa Nora garda jos,he he.
Ei,si cat despre coperta...Imi place!Ba chiar m-a si surprins putin.Nu as fi ales o alta coperta pentru cartea asta.Asa da!
Siii,intrebarile mele de final,ca de obicei.
Ati citit cartea?
Daca nu,ce parere aveti,o veti cumpara?

Astept si parerile voastre in comentarii.

5 comentarii:

Clau spunea...

da,tu m-ai facut sa o citesc :)) , cat despre coperta , si mie mi-a placut :D , ma "jucam" cu aripile de pe ea cand citeam :P...deci cred ca o sa cumpar si continuarea...vezi ce mi-ai facut :))

Niahara spunea...

Eu mi-am comandat cartea de pe net si acum doua zile m-au anuntat ca nu o mai au in stoc. Daca nu i-am bombanit... pfft... tot vreau sa o citesc, dar va trebui sa mai astept.

Anonim spunea...

Eu nu am citit-o inca, mi-as dori ,dar momentan sunt alte carti pe lista mea care au prioritate. ^_^ Oricum, sunt convinsa ca e foarte draguta si chiar vreau sa o citesc :)

mihaela spunea...

cea mai tare carte :X :X :X

Cristinab spunea...

am citit cartea in engleza si mi-a placut enorm de mult! curand voi lectura si vol 2 :)