sâmbătă, 11 februarie 2012

Bloody Valentine,in curand la Leda,editie chiosc!

Pentru fanii Melissei de la Cruz şi ai seriei Sânge Albastru (din care Editura Leda a publicat deja primele trei volume: Sânge Albastru, Bal mascat şi Revelaţii), iată trei povestiri tulburătoare, în care personaje îndrăgite, vampiri sau nu,  trăiesc momente romantice, îşi împărtăşesc iubirea sau află ce înseamnă suferinţa din dragoste. Oare va putea o tânără vrăjitoare să vindece inima frântă a lui Oliver? Cum a ajuns Allegra să se îndrăgostească de o fiinţă umană? Oare Schuyler şi Jack, după atâtea momente de cumpănă, vor fi în cele din urmă uniţi?
Chiar dacă cei cu Sânge Albastru au puteri care merg dincolo de înţelegerea umană, atunci când vine vorba de dragoste, nimeni, nici chiar aceşti vampiri nemuritori, nu deţin un control deplin.
Romantism, senzualitate, iubiri interzise, pasiuni care înving timpul – toate acestea se împletesc într-un volum deosebit care va apărea în cel mai potrivit moment al anului – Ziua Îndrăgostiţilor!
Pregătiţi-vă să fiţi iremediabil cuceriţi!
Nu rata ediţia de chioşc specială – cadou de Ziua Îndrăgostiţilor! Din 14 februarie 2012 numai împreună cu revista BRAVO

4 comentarii:

Clau spunea...

hmm...vampiri :x , pare frumoasa carticica si de asemenea si numele Bloody Valentine se potriveste cu povestea.Totusi cam micuta,doar 176 de pagini :))

ps: in final am ramas cu gandul la intrebarea "sa o iau,sa nu o iau" =))

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

ador coperta :X
Mi-ar placea sa o iau, dar nu am citit "Sange albastru", deci nu-s familiarizata cu personajele.
Abia astept sa apara si "Cercul secret" cu Bravo :X

Niahara spunea...

Ador coperta si voi lua si eu cartea chit ca nu-s familiarizata cu subiectul. Astept si eu pana citesc Sange Albastru :D

mihaela spunea...

dupa cum au spus si persoanele de mai sus ^.^ se pare ca este o continuare,desi pare interesanta totusi sar peste ea :))