luni, 6 februarie 2012

Frenezia- Francesca Lia Block

Salutare!
Astazi voi prezenta Frenezia,de Francesca Lia Block.
Poate ca ati citit-o,sau poate vreti sa o cititi si voi la fel de mult ca mine :D.
So,here you are :
Descriere carte:

Cand a implinit treisprezece ani,lui Liv i s-a intamplat ceva care i-a schimbat complet viata. Din acest moment,Liv se simte pierduta,nu se mai regaseste in nimic
Singurele clipe in care se simte cu adevărat ea însăşi sunt cele petrecute alături de prietenul ei, Corey, în pădurea din jurul oraşului în care cei doi locuiesc.
Dar lucrurile continua sa se complice:în pădure o femeie misterioasă o urmăreÅŸte si un grup de baieti ciudati o pandesc. si tot aici Liv afla  de blestemul care o va bântui pentru totdeauna. Blestemul care i-a provocat FRENEZIA cu patru ani în urmă. Åži care i-o poate provoca din nou, cât de curând. 

Parerile mele:

Huh,ce subiect.M-a cucerit,ce-i drept.Imi pare rau ca trebuie sa mai astept pana sa o citesc,dar deja mi-am PRECOMANDAT-O .
Coperta: imi place! Arata misterios datorita faptului ca lui Liv nu i se vede decat o mica parte a fetei.Parul si ochii i se potrivesc perfect <3 .
Buuun,voua va place?Ati precomanda-o?

Presupun ca v-ar placea un concurs cu carti...Ei,daca da,atunci am nevoie de putin ajutor din partea voastra.Dati-mi niste titluri care ati vrea voi sa le cititi,impreuna cu o scurta opinie despre cartea respectiva,iar eu voi alege dintre ele si le voi pune la bataie intr-un concurs.
Va astept cu comentarii!
Paa ^^

3 comentarii:

Clau spunea...

pare interesanta cartea aceasta noua,mi-ar placea sa o citesc :D , cat despre ideea cu acest concurs, mi se pare suppper,si ca tot ai specificat sa spunem ce carte ne-ar placea...eu sugerez Crescendo - Becca Fitzpatrick hehe :x Hush 2 :)) vreau sa aflu ce a mai facut Nora Grey cu ingerul ei pazitor,Patch :))

Niahara spunea...

Nu am precomandat Frenezia, alegand in schimb Blestemul Focului care m-a facut foarte curioasa.

mihaela spunea...

huh...nu stiu ce sa zic :-?,coperta e frumoasa,dar oare la fel este si continutul ? :P