luni, 26 martie 2012

Chimie perfecta Recenzie

CHIMIE PERFECTA vol. 1

Ok,asta a fost o carte a naibii de buna! Am devorat fiecare cuvintel de la input pana la sfarsit. Simone s-a intrecut pe sine insasi! 
Imi pare foarte rau ca seria nu continua povestind despre Alex si Brittany, cred ca pur si simplu m-am indragostit de ei !
Nu prea stiu ce sa va povestesc. Daca v-as spune ceva as strica totul. Cred ca as izbucni pur si simplu in spoilere. Si nu vrem asta. 
Stilul de scris al autoarei mi-a placut foarte mult (mai ales ca verbele sunt la prezent) si sa nu uit de faptul ca sentimentele au fost transmise foarte usor, acestea facandu-ma sa traiesc si eu undeva printre acele randuri. 
Chimie perfecta chiar va fi pe placul celor care gusta romanele de dragoste (ca si mine de altfel).
Coperta mi se pare grozava!
Timpul pe care mi l-am petrecut citind aceasta carte a fost exact de 24 de ore. Pur si simplu, nu ma mai puteam opri.
Acum,poate nu toti care ati citit-o ati gasit ceva interesant sau iesit din comun la ea, dar mie mi-a placut. Usoara, plina de pasiune, cu o adolescenta si-un adolescent indragostiti lulea unul de celalalt.
Sa va dau si un citat ,doua?V-as scrie toata cartea aici daca as putea! haha.

Brittany:
"-Nu stiu cum si cand am inceput sa ma indragostesc de tine,Alex.Stiu doar ca s-a intamplat.De cand era sa dau cu msina peste tine,in prima zi de scoala,nu ma gandesc decat la cum ar fi sa fim impreuna.Si la sarutul ala...Dumnezeule,jur ca n-am mai simtit asa ceva niciodata.Sarutul ala a insemnat ceva.Daca sistemul solar nu s-a clatinat atunci,nici n-o sa se clatine vreodata.Stiu ca-i o nebunie,suntem asa de diferiti.
[...]
-Ma gandesc la tine tot timpul,Alex, si vreau neaparat sa te sarut din nou."




 Alex 
O tot sarut.Ii soptesc cat de dulce este,folosind cuvinte in spaniola in fiecare propozitie.Imi plimb buzele pe gatul ei si zabovesc acolo pana ce se intinde pe spate si ma lasa sa-i scot bluza.[...]La naiba,cand suntem impreuna,nu pot sa ma gandesc decat la ea.
-Imi pierd controlul,recunoaste ea,muscandu-si buza de jos.
Imi plac buzele ei la nebunie.
-Mamacita,eu l-am pierdut deja,spun,impingandu-ma in ea ca sa-si dea seama ca n-o mint."

Sfarsitul!Oh,cat de trist a fost :3.
Totusi,n-a mai fost atat de trist in ultimul capitol si,mai ales in epilog!
Va las pe voi sa descoperiti!

8 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Îmi place mult recenzia :) Pff, cred că e a 50a carte de pe listă, deci curând ar trebui ori să mă angajez, ori să renunţ la mâncare ca să pot să le cumpăr pe toate :D

Krisz spunea...

Abia ast sa citesc si eu cartea ! N-ai idee cat mi-am dorit sa fie publicata si la noi :X

Only Books spunea...

<3 <3 <3 Geniala recenzia!

Dee.

Niahara spunea...

Imi place recenzia ta, desi trebuie sa spun ca la inceput chiar nu mi-a placut cartea :))) Doar pe parcurs mi-am schimbat parerea.

Georgiana spunea...

Este foarte frumoasa recenzia, am citit mai demult o recenzie care m-a pus putin pe ganduri in privinta carti dar acum abia astept sa ajunga comanda pentru a o incepe.

ReneeCathy spunea...

Foarte frumoasa recenzia. Cu siguranta am sa citesc cartea( pe care sunt pe cale sa o cumpar in urmatoarele zile.

giorgiana spunea...

o carte super, pe care m-am straduit s-o cumpar si eu...sper s-o citesc curand

Cherry Queen spunea...

mi-a placut enorm, la fel ca si celelalte doua volume. am scris astazi recenzie pentru volumul trei http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/08/cartea-saptamanii-chimie-perfecta-3.html
am gustat fieare cuvintel si cu siguranta o sa le recitesc pe toate in curand.. in cazul in care nu mai apar si vol4,5,6,etc.. :d le-as citit la nesfarsit pe toate. :D
pupici!