marți, 27 martie 2012

Prezentari

Hello,dragilor!
Cum mai sunteti?:)
Am mai gasit o carte interesanta care din pacate nu este publicate si la noi in tara.
Aici aveti prezentarea (tradusa de mine,asa ca scuzati eventualele greseli) si coperta cartii.Abia astept sa va aud parerile!
 
 
Velveteen Monroe e moarta.La 16 ani,a fost rapita si ucisa de un nebun numit Bonesaw.Dar nu asta e problema.


Problema e ca a ajuns in purgatoriu.Si,cat timp nu e un infern de foc,cu siguranta nu e nici Raiul.In fiecare zi e din ce in ce mai gri,mai cenusiu si mai surpat,si toti au cate o treaba de facut.Acest lucru nu-i lasă mai mult timp lui Velveteen pentru a face ceva ce este cu adevărat în mintea ei.
Velveteen lupta pentru a-i trimite ucigasului  pedeapsa sangeroasa pe care o merita.Si si-a dat seama exact cum sa o faca.Il va bantui pentru tot restul vietii lui. Va fi brutal...si minunat.Dar trecerea decalajului între vii si morti are consecinţe devastatoare."Bantuiala" obsesiva a lui Velveteen crapa bazele purgatoriului si isi pune astfel sufletul in pericol.Un risc pe care va fi dispusa sa si-l asume-cu exceptia faptului ca soarta tocmai i-a dat un motiv sa mai stea prin preajma.Un coleg extrem de sexy si complet fara limite.
Velvteen nu se poate servi singura cand vine vorba de reguli incalcate...sau de razbunare.Si ar fi deajuns doar sa fie suficient de nervoasa ca sa ia pe toata lumea in jos cu ea.

P.S.: Imi pare rau ca n-am mai fost atat de activa,scoala e de vina.Stiti voi...
Am mai umblat putin si pe la aspectul blogului dupa cum observati si am pus un sondaj in stanga la care chiar as vrea sa raspundeti,pentru ca mai e putin pana in aprilie.Deci...sa facem si noi Competitie Lunara (cel mai activ cititor) ?

Noapte bunaa!

post signature

4 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Genială cartea! Jur că nu mai citesc descrierile cărţilor străine de acum înainte, pentru că n-o să am ocazia să le citesc şi.. mă oftic.

Only Books spunea...

God! O vreau!! <3 E chiar dragut noul aspect:). Sincer, eu sunt contra concursurilor de fidelitate. De ce? Pai se ajunge ca participantii sa comenteze fara sa citeasca postarile:|.

Dee.

Krisz spunea...

Si mie mi s-a parut interesanta cartea asta cand am descoperit-o, pentru ca mi se pare ca are un subiect nou, captivant.

paula spunea...

E foarte tare cartea!