miercuri, 21 martie 2012

Recenzie Nascuta la Miezul Noptii

Si iaaata ca am citit-o si pe aceasta si da,mi-a placut.
Mi-a placut,da,dar nu inseamna ca nu a avut si cateva minusuri.Bineinteles,am sa vi le spun pe toate,ca doar asa trebuie,nu ?:D

Kylie Galen - o adolsecenta obsisnuita cu prieteni,probleme in dragoste,petreceri si altele....
Dar Kylie nu poate spune ca duce chiar o viata frumoasa -parintii ei se cearta ca doi adolescenti, si pana la urma se ajunge la divort.De ce?Pai mama i-a pus chilotii tatalui pe gratar (haha!).Si atat tata,cat si Kylie spun ca mama e cam "rece".
Nemaisuportand,Kylie decide sa plece la o petrecere unde accidental se gasesc droguri si bautura.Buuun,pai ajunge la sectia de politie,de unde maica-sa o trimite intr-o tabara plina cu ciudati. 
La inceput,sentimentele lui Kylie mi s-au parut foarte usor de descifrat,pana cand am reusit chiar sa ma confund pe mine insami cu protagonista noastra.
Asa deci,in tabara Adolescentilor cu tulburari mintale (Doaamne...),Kylie se imprieteneste foarte bine cu doua fete - Della (fata vampir) si  Miranda (vrajitoarea).Ah,sa nu uit de domnisoara administrator (zana care vede stafii...),Holiday care si ea se imprieteneste foarte bine cu Kylie.
Tot in tabara ii intalneste si pe Lucas-varcolacul si Derek-zana ,hahaa (pretendentii  lui Kylie),care o ajuta sa il uite pe Trey (fostul ei iubit).Biiine,mai putin Derek,care ii aminteste foarte mult de ex`ul ei (si pe bune,mi s-au parut cam evervante la un moment dat toate comparatiile acelea).Scenele in care aveau loc momente cu sentimente foarte puternice au fost foaarte bine transmise ,dar inca nu am deslusit prea bine personalitatea lui Kylie (nici macar ea nu stie ce e ).Cu toate astea,Kylie afla ca se afla in acea tabara pentru ca e un fel de necromanta (as zice eu) daca tot il vede pe Nea Soldatu` (stafia moara care e de fapt...tatal ei adevarat,Gosh!).
Pe langa stilul primejdios si amoros pe care il adopta cartea,mai detine si umorul,care nu se desprinde de pe nicio pagina :).Un personaj foarte amuzant mi s-a parut Perry,care se putea transforma in orice animal.La inceput mi s-a parut un fel de macho ,dar am descoperit ca era de fapt un las pentru ca nu putea sa recunoasca faptul ca o placea pe Miranda. (huh!)
Si daca tot vorbim de dragoste,Kylie il surprinde pe tatal sau sarutandu-se cu o tanara mai mare decat ea cu 2-3 ani.
Actiunea...: care actiune? Ah!Da,da.Pe la sfarsit unde Kylie si prietenii ei se bat cu niste vampiri la rezervatia pentru animale.Lucas varcolacul trebuie sa paraseasca tabara pentru ca este suspect al unei actiuni care ar putea inchide tabara.Si norocul lui Derek! A ramas doar el cu ea si bineinteles incearca sa o salveze tot timpul ( mai ales atunci cand in camera lui Kylie intra un leu -adevarat! ).
 Siii,pentru ca tabara se transforma in Academie,Kylie crede ca locul ei e de fapt aici,cu ceilalti ciudati care ii seamana atat de mult.
Cartea ar merita un premiu pentru felul cum se termina.Kylie primeste o scrisoare de la Lucas,pe care alege sa o citeasca mai tarziiiu,dupa ce merge la o petrecere cu Derek.Si asa...m-a lasat cu ochii pe coperta a4a...
Coperta: imi place!Presupun ca fata de pe ea este Kylie,desi cartea nu da foarte multe detalii despre aspectul ei.
Stilul de scriere: se observa o mica stangacie,dar e ok.M-au cam deranjat repetarile de situatii si replici.

Nota mea : 4/5

Da,bineinteles ca v-o recomand! :D 





 


post signature

9 comentarii:

Clau spunea...

foarte buna recenzia :D , se pare ca in aceasta carte se gasesc toate personajele fantastice,supranaturale de la vampiri pana la zane :))
hmm,ce pot spune,chiar mi-a atras atentia dupa ce am citit articolul scris de tine,mai ales ca are si un pic de umor,auzi =))

Clau spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Niahara spunea...

Mi-a placut si nu mi-a placut cartea sincera sa fiu. Triunghiul amoros nu a fost chiar pasiunea vietii mele.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Imi place recenzia si sper sa am si eu ocazia sa o citesc cat mai curand :)

Only Books spunea...

!! Geniala recenzia! Zilele astea trebuie sa imi ajunga si mie cartea. Doamne, de-abia astept sa o citesc! <3
P.S.: scuza-mi absenta de pe blog, am avut probleme cu PC'ul:(.

Dee.

emy spunea...

Multumesc,multumesc :*. Abia astept sa citesc si recenziile voastre :x.
Si nu-i nimic Dee,chiar nu-i nimic!
Te pup! :*

Emy.

RRoxana spunea...

Pacat ca ai spus ca Daniel e tatal ei, adica daca vrei sa ii faci pe cititorii blogului sa citeasca cartea, trebuie sa ii lasi macar putin in aer. Insa recenzia asta e perfecta pentru cei care au citit cartea. Sunt cam 99% de acord cu tine, si chiar a fost amuzanta recenzia ^^

emy spunea...

Multumesc pentru sfat :) !.
Nu cred ca mi-am dat seama ,hehe :D
Oricum,apreciez ca mi-ai atras atentia! :*

Te pup!

Unknown spunea...

Am terminat si eu ieri cartea.A fost draguta,dar am asteptari mai mari de la al doilea volum.Frumoasa recenzie!