joi, 5 aprilie 2012

Campanie pe Walking on Letters

Hello!
Imi pare rau ca am intarziat cu postarea acestei campanii,dar iata-ma aici ,acum.Hehe.


Este vorba despre  o Campanie de publicare a trilogiei ”Emblem of Eternity” de Angela Corbett și la noi! deschisa de fetele de pe Walking on Letters.Ele chiar isi doresc cartea aceasta la noi,in Romania si la fel si eu si presupun ca mai multi dintre voi!
 Cam asa arata trailerul cartii:




Si,bineinteles cartea:


”Eternal Starling”(Emblem of Eternity #1)  de Angela Corbett
Evie Starling nu ştie asta încă, dar de două sute cincizeci de ani sufletul ei a fost urmărit de-a lungul timpului de Alex Night şi Emil Stone. Ambii bărbaţi pretind că o iubesc, dar unul dintre ei s-ar putea să o vrea moartă. 
Cât timp te-a căutat pe tine sufletul pereche?  
         
“Love is the emblem of eternity. It confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end.” - Madame de Staël
O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi.
Evie Starling a trăit o viaţă relativ lipsită de evenimente ca ieşind cu prietenii, bârfind despre băieţi, şi conducând Mustangul ei din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când pentru a începe facultatea se mută în Gunnison, Colorado, şi cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
De-a lungul secolelor, Alex Night şi Emil Stone au tânjit după Evie - dar fiecare are motivele lui pentru care a aşteptat să fie cu ea. Când ambii bărbaţi pretind că sunt sufletele ei pereche şi îi povestesc despre trecutul de necrezut, Evie află că nu e persoana care credea că e.
În curând, Evie se va trezi în mijlocul unei bătălii vechi de secole dintre Societatea Amaranthine - protectorii sufletelor, şi Rezistenţa Daevos - cei care distrug sufletele. Cu un trecut pe care nu-l înţelege şi un viitor în care pericolul tot creşte, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei e pe cale să devină frânghia de legătură într-un război de.. însuşire a lui.
Date despre autoare:

Angela Corbett a absolvit facultatea din Westminster cu o dublă specializare în comunicare şi sociologie. A început să lucreze ca reporter al ziarului local când avea şaisprezece ani şi a câştigat numeroase premii pentru articole, ştiri, şi scrieri editoriale. În plus, lucrează ca director de comunicare şi marketing. Locuieşte în Utah cu soţul ei extrem de susţinător, şi căţelul ei Pomeranian, Pippin, al cărui număr de fane care îl urmăresc poate rivaliza cu cele ale lui Justin Bieber.

Mai multe informaţii despre autoare şi carte găsiţi la adresele:



                                                                                     
Am vorbit cu Krisz si i-am spus ca vreau sa traduc un capitol din carte,dupa ce am vazut ca Rose vrea sa il traduca pe primul.Great! <3

Ok,aceasta a fost doar o scurta prezentare.
Mult,mult mai multe detalii gasiti pe blogul lor minunat.
Click AICI sa aflii cum puteti ajuta la publicarea acestei carti.


7 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Intr-adevar, geniala campania! :D

Krisz spunea...

Multumiiiim pentru postare !! :x:x

Unknown spunea...

Sunt multe persoane care isi dorestc seria..si si eu sunt printre alcele persoane.!Ma bucur ca a fost initiata aceasta campanie:D

emy spunea...

Da,si eu ma bucur! :*

-D- spunea...

Descrierile pe care le.am cititi ..m.au facut sa vreau si eu cartea aceasta.
Deci eu sunt pentru campanie!:x:x:X

Unknown spunea...

Apar atat de multe carti!

Unknown spunea...

Sper sa apara si la noi curand! Si eu sustin campania:X