joi, 12 aprilie 2012

Seria Shadow Falls - C.C.Hunter

Hey :p , am revenit,de data aceasta o sa va prezint volumul 2 si volumul 3 din seria Shadow Falls scrisa de C.C.Hunter.Banuiesc ca stiti despre ce vorbesc aici,si probabil ati citit primul volum numit Nascuta la miezul noptii.Kylie isi continua viata in tabara Shadow Falls,trecand prin fel si fel de situatii mai mult sau mai putin placute.Volumul 2 numit Awake at Dawn - mai pe intelesul nostru Treaza la rasarit a aparut pe 11 octombrie 2011 in US,iar volumul 3 chiar acum cateva zile,mai precis pe 10 aprilie,el se numeste Taken at Dusk. Poate vor aparea si la noi aceste 2 volume,mai mult ca sigur vi le doriti si voi :).Acum descrierile : 



    
Awake at Dawn

 Pasiti in lumea taberei Shadow Falls,o tabara care ajuta adolescentii sa-si gaseasca talentele...speciale.Odata ce o vizitezi ,nu o vei uita niciodata -si nu vei mai fi la fel.


Din momentul cand Kylie ajunge in tabara Shadow Falls,are o intrebare arzatoare : Ce sunt ?! Inconjurata de vampiri,varcolaci,zane si vrajitoare,lui Kylie ii ia destul de mult timp sa descopere ce fiinta supranaturala este si totodata sa afle ce poate face cu puterile ei.Acum,mai mult ca niciodata va avea nevoie de ele,deoarece este bantuita de un nou spirit care insista cu faptul ca o cunostiinta,o persoana iubita de-a ei va muri pana la sfarsitul verii.Numai daca ar stii cine este aceasta persoana pe care trebuie sa o salveze...si cum ?!

Dar cele mai multe probleme ale lui Kylie sunt cauzate de inima ei.Chipesul varcolac Lucas a parasit tabara insotit de alta fata,dar tot o viziteaza pe Kylie in visurile ei.Si Derek,care a fost mereu alaturi de ea cand a avut nevoie de el,incepe sa vrea ceva mai serios-devine nerabdator,mai ales cand Lucas se reintoarce.Kylie stie ca trebuie sa aleaga pe unul dintre cei doi baieti,acest lucru macinand-o in interior.

Dar dragostea mai are de asteptat,deoarece o fiinta intunecata se ascunde in Shadow Falls.Este pe cale sa puna in pericol tot ce ii este mai drag lui Kylie,si sa o aduca mai aproape de destin.



                                                    
                                               Taken at Dusk 

Paseste in tabara Shadow Falls,o tabara pentru tinerii cu puteri supranaturale.Aici prietenia prospera,dragostea te ia prin surprindere si inimile noastre poseda cea mai mare magie existenta.


Kylie Galen vrea adevarul atat de mult incat parca ii simte gustul.Adevarul despre cine este familia ei reala ,adevarul despre care baiat este menit sa fie cu ea si nu in ultimul rand adevarul despre ce anume semnifica puterile ei.Dar e pe cale sa descopere ca anumite secrete iti pot schimba viata pentru totdeauna...si nu mereu in bine.

Chiar atunci cand ea si Lucas incep sa se apropie din nou,afla ca haita de varcolaci le-a interzis sa fie impreuna.A fost o greseala sa puna ochii pe Derek ? Si nu doar dragostea pare sa ii dea batai de cap lui Kylie ci si o fantoma care o bantuie,ii trimite cele mai inspaimantatoare avertismente "cineva moare si cineva traieste" . In timpul cat incearca sa desluseasca misterul si sa ii protejeze pe cei dragi,descopera secretul despre identitatea ei supranaturala,care este foarte diferita - si mai uimitoare - decat isi imagina vreodata.


                                         
                                            Avem si un trailer :) 



17 comentarii:

Unknown spunea...

Inca nu am citit primul volum.:( Frumoase recenziile si cartile au niste coperti foarte dragute!

Oana H. spunea...

Inca nu am avut placerea de a citi primul volum,insa planuiesc sa o fac in curand.

Te invit si eu la un concurs pe blogul meu :http://magic-world-of-books.blogspot.com/2012/04/concurs.html

Nina spunea...

Am citit primul volum de cum a aparut si mi-a placut la nebunie! Abia astept volumul 2 si sper sa apara cat mai repede :) Imi plac copertile, insa preferata mea e cea de la volumul 4 :D

Clau spunea...

@elena,mersi:*
@blacky multumim pt concurs,o sa particip si eu :>
@wild rose coperta volumului 4 ? a si aparut ? de.abia a fost lansat vol 3 :)

Unknown spunea...

Imi plac mult de tot copertiile ! Super .. Pacat ca nu am citit inca primul volum.Poate cand o as am mai multe finante dar pana atunci ramane sa citesc recenzii!

Only Books spunea...

Sunt in curs de citire a primului volum:>.

Dee.

Unknown spunea...

Of imi pare rau ca nu am citit primlul volum.O sa il citesc.:D..Dar abea astept sa apara si cealalte volume..:D..

mayabijoux spunea...

am primul volum, asteapta sa fie citit. :D cat despre coperti... imi plac la nebunie!!! le iubesc!!!

giddusadik spunea...

Frumoase...Pacat ca nu am citit inca primul volum :(


P.S. Va invit la un concurs pe blogul meu: http://inabookshelf.wordpress.com/2012/04/11/concurs-de-primavara/

Sper sa participati :)

emy spunea...

Multumim de invitatie :).

-D- spunea...

Eu inca nu am citit nici primul volum, sper ca in curand sa reusesc

Nina spunea...

Da, volumul 4 e in stadiu de pr-order...uite coperta :http://img2.imagesbn.com/images/159820000/159823256.JPG :))

Clau spunea...

whoau ce tare e coperta :x

mayabijoux spunea...

asta e coperta deci! o mai vazusem pe undeva, dar nu am retinut de la ce serie era.

Ana Naghi spunea...

nu am citit nici primul volum,desi as vrea!chiar ca arata suoer coperta!

iuliana spunea...

Am citit volumul 1 si parca am un gol, in suflet pentru ca nu am si celelalte volume.Oare cand le v-a scoate Leda???

Unknown spunea...

Bună! Volumul 3 este apărut în română? ?