marți, 3 aprilie 2012

In pregatire!

Sal'tare !
Ce mai faceti,dragilor?:)
Stiu ca probabil ati auzit de cartile pe care le prezint astazi,dar vreau sa va aud parerea in legatura cu ele.
In primul rand...

Din 24 aprilie numai împreună cu revista BRAVO, Iubit Virtual de Kate Brian !
 
     
Este absolut perfect!
De-ar fi şi real...

Când Shawn, iubitul lui Isabelle, o părăseşte pe aceasta cu doar o lună înainte de balul de absolvire, Lane şi Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotărăsc să treacă la acţiune.
Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o scoată pe Isabelle din această relaţie nefericită. Ce păcat că e doar virtual!
Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…


♦ ♦ 


Parerea mea: Paii...nu stiu ce sa zic.Subiectul mi se pare asa si asa.Totusi,de ce nu ?:)




   

Pentru  treizeci şi cinci de fete, Selecţia este o sansa de o viaţă. Este oportunitatea de a scăpa de viata organizata pentru ele de cand s-au nascut . Sa fie aduse într-o lume cu rochii stralucitoare si bijuterii  nepretuite. Pentru a trăi în palat si a concura pentru inima superbului Print Maxon.
    
 Dar pentru America  Singer, sa fii selectata este un coşmar. Aceasta înseamnă a întoarce spatele iubirii secrete pentru Aspen , care este  mult sub nivelul ei.Parasindu-si casa pentru a fi introdusa intr-o competitie  acerba  pentru o coroana pe care ea nu o vrea. Sa locuiesti intr-un palat care este constant atacat de rebeli.

In America il întâlneşte pe Printul Maxon. Treptat, ea începe sa aiba indoieli in privinta planurilor pe care si le facuse- şi îşi dă seama că viaţa la care a visat dintotdeauna nu se compara cu viitorul pe care nu si l-a imaginat niciodata.

Parerea mea: Dadada! Imi place ! :x Pot sa  spun ca abia astept sa o citesc!

Siii,nu in ultimul rand...la CorintTeens...
Mă numesc Madison Avery, am şaptesprezece ani şi sunt pe jumătate moartă.
Sunt în fruntea îngerilor întunecaţi din Ceruri, iar aceştia ard de nerăbdare să omoare pe cineva.
Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua şcoală la care învaţă au murit odată cu ea. A reuşit totuşi să-şi păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor şi, ah, da, i-a grăbit sfârşitul spintecătorului care o omorâse. În condiţiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuţă. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet ţicnită.
Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului şi se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorţii. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăşte că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.
Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilităţi înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison îşi dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o aşteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenţie divină majoră.
 Parerea mea: Pai...nu am citit volumul 1,deci nu pot sa-mi dau cu parerea.Dar probabil ca fanii seriei abia asteapta !:)


O melodie superba! :x


post signature

7 comentarii:

Unknown spunea...

O sa imi iau si eu cartea dde la bravo.

Unknown spunea...

Iar "The selection" este intradevar interesanta si coperta este superba. inca nu am citit "Moarta si inviata", dar cred ca pe viitor o sa mi-o cumpar si eu.

Ana spunea...

De abia astept The Selection!! Am o slabiciune pentru cartile distopice, pur si simplu le ador!! :X:X:X

Unknown spunea...

The Selection chiar ca e "dadada!!!"..Abea astept sa apara:X

Krisz spunea...

Si eu abia ast sa apara "The selection". cred ca va fi superba cartea!

emy spunea...

Si eu cred la fel ! :x
Ma intreb cand apare link de precomanda :D

-D- spunea...

Cu siguranta o sa imi iau cartea de la Bravo, dar intai sa apara Clubul V.
In schimb cele doua treb sa mai astepte putin:x