joi, 26 aprilie 2012

Interviu cu Melissa Pearl

Hello,kids.
Multumim Melissei pentru acest interviu minunat! 
~ Thank you Melissa for this great interview! ~


Melissa Pearl a fost nascuta in Auckland,Noua Zeelanda,dar si-a petrecut mare parte din viata in strainatate,locuind in tari ca Iordania,Cipru si Pakistan,ca sa nu mai mentionam faptul ca a avut parte de o excursie de noua luni in jurul Americii de Nord cu sotul ei.Acum e inapoi in Noua Zeelanda si locuieste cu sotul si cu cei doi fii ai sai.Ea este  profesoara de scoala generala,dar scrisul e pasiunea ei.De cand a devenit pe de-a-ntregul mama,a avut aceasta oportunitate de a-si urma visul,iar romanul ei de debut a fost publicat pe internet in Noiembrie ,2011.Ea iubeste sa invete despre arta scrisului si depune eforturi pentru a face fiecare carte sa fie mai buna decat ulima.



Interviul:



FR: Care era visul tau din copilarie?
Melissa Pearl:  Am avut ATAT de multe.Am vrut sa fiu profesoara,apoi am vrut sa fiu asistenta,apoi stewardesa ... chiar si constructor pentru putin timp :).
Cred ca o parte din motivele pentru care am luptat ca sa am un vis anume este faptul ca nu realizasem ca si scrisul era o optiune.Acum ca stiu ca este,chiar imi traiesc visul.Am doi baieti minunati cu care stau acasa,am un sot minunat si care ma sprijina si scriu in timpul meu liber.Viata e frumoasa :).

FR: Ai un loc special de scris sau poti scrie oriunde?
Melissa Pearl: Imi place sa scriu in dormitorul meu.E foarte mare si am biroul meu vechi langa perete.O multime de raze de soare se imprastie pe peretele unde am o gramada de poze cu familia,prietenii,cateodata si imagini care reflecta cum cred eu ca e personalitatea mea.
Oricum sunt sigura ca daca ar trebui,as scrie oriunde.Mi-am luat laptopul cu mine la MCDonalds si la biblioteca si lumea m-a tinut minte.

FR: Daca te trezesti intr-o dimineata si aflii ca poti face o vraja -una singura,totusi- care ar fii aceea?
Melissa Pearl: Sa pot calatori inapoi in timp.Sunt o gramada de lucruri in istorie pe care mi-ar placea sa le pot vedea cu proprii mei ochi- sa aud sunetele,sa simt mirosurile,sa vad tot ceea ce fac oamenii.Mi s-ar parea intr-adevar fascinant...atata timp cat m-as putea intoarce inapoi acasa :)

FR: Ai si alt talent inafara de a scrie?
Melissa Pearl: Imi place sa cant si am scris cateva melodii in timp.Cant la pian.Imi place sa crosetez - nu lucruri mici,ci lucruri mari,care dureaza cateva luni sa le termini si arata ca un tablou cand le termini.

FR: Cum ai decis sa scrii prima ta carte?Ce/Cine te-a determinat sa o faci?
Melissa Pearl: Am incercat sa scriu cateva carti cand eram adolescenta,dar nu am putut pur si simplu.Cand aveam frageda varsta de 20 de ani,prietena mea cea mai buna mi-a spus ca ar trebui sa scriu pe hartie povestea despre care ii spuneam.Am decis sa fac o incercare.Am inceput,si nu ma mai puteam opri!

FR: Sa spunem ca ai un bilet de avion catre Tara Minunilor.Pe cine ti-ar placea sa intalnesti acolo si care ar fi o prima prioritate pentru tine?
Melissa Pearl: Imi place sa merg in astfel de locuri cu sotul meu.E mereu atat de amuzant sa iti petreci timpul cu el si ma poate face tot timpul sa rad si ma simt curajoasa.
As alerga direct catre un Roller-coster !

FR: Ce sfaturi le poti da fanilor tai din Romania?
Melissa Pearl: Daca esti cititor- citeste ce iti place,dar totusi nu-ti fie teama sa incerci si ceva nou.Mie imi place sa fiu surprinsa de un autor pe care nu l-am mai citit niciodata.
Daca esti scriitor - scrie ce iti place.Invata,antreneaza-te,simte-te stapan pe arta scrisului.Trebuie sa faci mult mai multe decat mi-am imaginat eu,dar merita efortul.Pentru ca sunt atat de pasionata de scris,intotdeauna vreau sa scot ce-i mai bun din mine .Sa fii stapan pe ceva care te pasioneaza e intr-adevar amuzant :).



You rock ,Melissa ^_^ !





Image and video hosting by TinyPic

9 comentarii:

Only Books spunea...

Ce drauga e autoarea asta<3!

Dee.

rosia_lady spunea...

super tare..imi place idea asta cu interviuri la autori

Unknown spunea...

Imi plac raspunsurile.Autoarea pare a fi de treaba:)

Unknown spunea...

intotdeauna mi-au placur interviurile

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Ce draguut! :) Imi plac intrebarile pe care le pui.

emy spunea...

Multumim >:D<

-D- spunea...

Foarte frumos ultimul raspuns:p

Sabryy spunea...

data viitoare sa se faca la Kelley Armstrong :))
Melissa really rock! ^^

Clau spunea...

o sa incercam sa ii luam un interviu si lui Kelley Armstrong,dar de obicei sunt cam ocupati marii autori sa ne raspunda :)