vineri, 27 aprilie 2012

Jocurile Foamei Recenzie

What's up,kids?:)
Am terminat Jocurile Foamei!Recenzia mai jos :).
Ce vreau sa adaug : de maine si pana marti o sa stati doar cu Claudiu :D.Eu plec la munte >:D<. O sa-mi fie dor de voi! So,pe marti ;).
Love you >:D<
P.S.: And may the odds be ever in your favor! hihi




BESTIALA,fratilor!Doamne,nu pot sa cred ca o citesc tocmai acum.Cartea asta mi-a intrecut toate asteptarile.Cu toate ca am imprumutat seria,mi-as fi cheltuit si ultimul banut daca as fi stiut ca o sa fie atat de grozava...                     Katniss Everdeen-protagonista cartii,care se ofera voluntara in schimbul surorii sale mai mici,pentru Jocurile Foamei. Alaturi de ea,mai este ales si Peeta ( I'm Peeta and I know it \:d/ hihi). Cei doi sunt dusi la antrenamente,unde intalnesc si celelalte 11 districte,a cate 2 tributuri fiecare.Din carte,mi-a placut cel mai mult de Katniss,Rue si Gale.Din film-pe care l-am vazut dupa ce am citit,ofc-mi-a placut mult de Cato (hahah)  si de Katniss si de Gale :).Peeta nu mi s-a parut ales prea ok,dar ma rog.Acum vorbim de carte.Jocurile Foamei este o carte care nu te mai lasa sa dormi,sa mananci sau ...sa respiri (serios vorbind! ).Am terminat-o in trei zile,pentru ca am fost cu scoala si na...          Asadar,ajunsi la Capitoliu,la antrenamente,Katniss reuseste sa devina admirata de intregul public ,care,bineinteles,ii va aduce si sponsori in arena.Siii,in arena incep adevaratele "jocuri ale foamei".Tot aici descoperiti si adevarata natura a creatorilor-de-joc.Care sunt niste mincinosi! Ma rog,nu dau spoiler:).In arena,Katniss e nevoita sa sufere de sete,lovituri,arsuri si alte chestii din astea,peste care trece destul de usor-cu ajutorul sponsorilor.Faza e ca,ea nu a omorat decat o singura persoana-si asta la sfarsit.Plus ca e o arcasa exceptionala si o cataratoare de asemenea.Si,cu calitatile astea si cu cele 2 "aliante" - sa le zic- pe care si le face,...eh,nu va spun ce se intampla ,hahah.Plus de asta,sunt si cateva replici care au reusit sa ma amuze sau sa ma tina in suspans (ooh,a fost o drama totala pe acolo! ).Stilul de scris al autoarei e exceptional!Il ador,ador,ador!.La fel si copertele seriei si la fel si subiectul.Nu mi-as fi imaginat niciodata ca e asa cum e :).
 Nota mea: 5+++/5,hihihi

12 comentarii:

Unknown spunea...

Iubesc cartea aceasta! Recenzia este minunata! Si ca tot ti-a placut de Cato si ai vazut filmul, ai vazut de inalt este?:O:O De abia astept sa citesc si celelalte volume si sa apara urmatoarele filme.

Unknown spunea...

Si.. distractie placuta! >:D<

Only Books spunea...

Toata lumea ramane "wow!" cand pomenesc de Jocurile Foamei. N-am vazut nici filmul, nici cartile nu le-am citit si nici nu intentionez s-o fac in viitorul apropiat. Asa-s eu, mai incapatanata de fel:)).
Sa ai distractie placuta, Emy!:*

Dee.

Sabryy spunea...

Frumoasa recenzie. M-ai convins sa o citesc.

Zile și file spunea...

Este o carte genială! :x

mayabijoux spunea...

de cand imi doresc eu sa pun gherutele pe serie... da' mi-o iau, nu ma las!!!

Unknown spunea...

Ma bucur ca ti-a placut si tie cartea.Si eu i-as fi dat aceiasi nota:)).Abea astept sa citesti si tu vol.2..E super fain si ala.Distractie placuta la munte!

Krisz spunea...

Cum a fost la munte? :D

emy spunea...

A fost frumos.Am urcat pe munti si am mers la Sibiu :>. :*
Tu ce-ai facut in astea 4 zile?:D

!Melamine spunea...

Ador seria asta :X Aceeasi impresie am avut-o si eu cand am citit cartea:))A fost bestiala. Nu am vrut sa se termine :))

horade spunea...

O serie exceptionala cu o naratiune interesanta purtata intr-o lume distopica, cu eroi care "cresc" pe masura ce ni se dezvolta povestirea. Katniss si Peeta sunt doi tineri deosebiti, plini de calitati si cu caractere puternice.

Unknown spunea...

Nemaipomenita seria!!