sâmbătă, 21 aprilie 2012

Prezentare + ...ce mai citesc :)

Hey ! ce mai faceti? In randurile de mai jos o sa va prezint o carte interesanta care se va lansa in curand ,in strainatate si totodata va arat si ce mai citesc eu,hehe,m-am inspirat dupa articolul lui Emy de ieri,eh...eu nu am atat de multe de citit,dar cateva tot sunt.Sa trecem la treaba :

Revived
autor : Cat Patrick
Data lansare US : 8 mai, 2012






La o varsta frageda, Daisy Appleby a fost ucisa intr-un accident de autobuz. La cateva clipe dupa accident,a fost readusa la viata.



O agentie guvernamentala a creat un drog numit Revive,care poate aduce oamenii inapoi la viata,si Daisy,un "cobai" a fost reinviata de 5 ori in decursul a 15 ani.Daisy isi asuma riscuri extraordinare,stiind ca  poate pacali moartea,dar fiecare moarte noua inseamna un nou nume,un nou oras,si o noua viata.Dar atunci cand il intalneste pe  Matt McKean,Daisy incepe sa isi puna intrebari cu privire la implicatiile morale ale drogului Revive,si descopera adevaratele obiective ale agentiei,realizeaza ca ea este elementul central a ceva mult mai  mare - si mai sinistru - decat isi poate imagina cineva. 

Acum sa va arat si eu ce carti citesc momentan.Pai am primit cateva carti de la autori pentru review,si hmm se pare ca am inceput sa le citesc pe toate odata...:)) Printre ele se numara :
ReVamped - Ada Adams / Enemy through the gates - D.T.Tyllin / Oppression - Jessica Therrien - acestea in variante e-book,kindle...

Si de la autoarea S.D.Crockett am primit cartea After the snow :)


Cam atat de la mine astazi,si nu uitati de concursurile desfasurate la noi pe blog : Giveaway Evernight - inscrieri pana pe 26 aprilie, Fii creativ - inscrieri pana pe 27 aprilie si desigur concursul de fidelitate True Fantasy Reader. Bye ! :)


11 comentarii:

Unknown spunea...

Interesant subiectul! Nu am mai auzis pana acum de asa ceva. Chiar sper sa fac si eu rost de carte pe viitor. Cat despre celelalte carti, am mai auzit de ele.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Uau, lectură plăcută! :)

Unknown spunea...

Imi place subiectul cartii "Revived". Nu am mai vazut un astfel. Sper sa o citesc si eu candva. Spor la citit!

Clau spunea...

mersii Rose , Elena :) :*

Unknown spunea...

Cat de faina poate sa fie coperta de la Revived:>..Cat despre celalte carti ..am auzit de ele..dar nu leam citit..oricum lectura placuta

mayabijoux spunea...

foarte interesant subiectul cartii! sper sa o citesc candva! lectura placuta cu celelalte!

Clau spunea...

mersii :*

-D- spunea...

Of of nici nu stii ce sa iti doresti mai intai :)) sa apara si la noi

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Emy, la "Eternal starling", pe unde esti cu traducerea? Ma gandeam sa impartim capitolul 1, sa renunt la capitolul 2, ca sa mearga mai eficient treaba :)

emy spunea...

Rose,eu am terminat traducerea.Faza e ca sunt 2-3 expresii pe care habar n-am cum sa le traduc si deaia intarzii x_x .

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

OK, ok :)