vineri, 6 aprilie 2012

Prezentare Lacrimosa !

      Hello lume ! Primul meu post pe blog yuhuu :)) Dupa cum ati aflat incepand de azi blogul are 2 autori.Eu sunt numarul 2,Claudiu,dar probabil ati aflat mai multe despre mine din postul anterior.Asa ca acum cu prezentarile terminate e timpul sa va prezint o carte care mi-a atras interesul.Cartea s-a lansat pe luna trecuta in limba engleza dar poate o vom vedea publicata si pe la noi,cine stie :?! Se numeste Lacrimosa si este scrisa de Christine Fonseca .Acum va las cu prezentarea cartii :D 


    


...Au trecut 3000 de ani de la caderea lui Azzaziel si renasterea raului ,3000 de ani de cand Ordinul Sentinal,un grup de elita format din ingeri vanatori s-a reintors in Celestium.Telul lor - sa scape Pamantul de creaturile intunecate,numite <UnHoly>.Si cu putin noroc sa termine odata pentru totdeauna dominatia lui Azza.

Si de parca alungarea demonilor de pe Pamant nu ar fi de ajuns,Nesy in varsta de 500 de ani,trebuie sa o faca din postura de adolescenta.Nesy este cea mai buna din ordinul Sentinal.Nu face niciodata greseli,nu ezita niciodata si nici nu se implica emotional...asta pana cand il cunoaste pe Aydan.
El este intruchiparea raului,un inger cazut care se hraneste cu sufletele altora...Desi Nesy ar trebui sa urasca tot la el,nu poate pentru ca in acelasi timp Aydan este marea dragoste din viata ei anterioara,cea umana - o viata care s-a sfarsit prea repede.
Acum Nesy trebuie sa aleaga intre a-si face datoria - sa-l condamne pe Aydan in focurile adanci ale iadului sau sa il salveze si sa se condamne pe sine.Alegerea o poate costa pe ea si taramul Celestium mult mai mult decat isi poate imagina cineva.

Pai concluzia ar fi ca aceasta carte mi se pare super tare,atat subiectul abordat de autoare cat si coperta sunt pe placul meu.Ar
fi o lectura interesanta.Voi ce ziceti ? :>

11 comentarii:

-D- spunea...

Foarte interesanta.Ce.mi plac mie cartile cu putin romance;))

-D- spunea...

App bun venit Claudiu >:D<

Clau spunea...

mersii D :)

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Ce bine suna! Ador cartile cu ingeri cazuti. Par mai originale.

Only Books spunea...

Bine ai venit!:) O să îmi facă mare plăcere să citesc postări de-ale tale.

Dee.

Clau spunea...

multumesc Dee :*

Unknown spunea...

imi place mult subiectl cartii..sper sa apara si la noi:d

Unknown spunea...

Bun venit si mult succes in continuare! Iar cartea pare interesanta.:)

v_tina spunea...

Si mie mi se pare interesanta cartea ! :D

Niahara spunea...

Pare foarte interesanta cartea. Are un subiect inedit.

Unknown spunea...

Mi se pare putin ciudata coperta :-s