luni, 30 aprilie 2012

Recenzie After the Snow !

Hi folks ! Astazi va prezint recenzia mea la cartea After the Snow,scrisa de autoarea S.D.Crockett. Deci,sa trecem la treaba.Si tot astazi pana la ora 23:59:59 :)) mai puteti lasa comentarii/likeuri pentru competitia True Fantasy Reader :)

After The Snow
S.D.Crockett
Data lansare :  27 martie 2012




Cartea aceasta a fost cu totul diferita de cartile pe care le-am citit pana acum.Ah,si da este prima carte carte in limba engleza de peste 300 de pagini pe care am citit-o :) yey. Cartea prezinta o poveste de supravietuire,sa-i zicem asa.Personajul principal Willo,care are 15 ani se trezeste intr-o dimineata si afla ca toata familia lui a disparut.Willo porneste intr-o calatorie cu scopul de a afla acest mister.Actiunea este plasata in munti,intr-o perioada cu zapezi abundente,o perioada cand oamenii stateau infometati zile la rand din cauza lipsei alimentelor.Oamenii sunt nevoiti sa vaneze cainii pentru a le valorifica blana si a obtine bani pentru mancare,lucrul acesta fiind un "hobby" de-a lui Willo.Pe drumul sau , baiatul se intalneste cu o fetita de 12 ani,numita Mary.Desi la inceput Willo nu este incantat de ea,pe parcurs incepe sa o indrageasca.Cei 2 trec prin fel si fel de situatii,sa le spunem suisuri si coborasuri pe care le vor trece cu bine. Cartea este scrisa la persoana I , si prezinta gandurile lui Willo,lucrurile pe care le vede de-a lungul calatoriei ,acest lucru facand-o foarte simplista,si usor de citit.Acum parerea mea despre carte,pai inceputul este destul de booring , se vorbeste numai despre caini,caini si iar caini,ajunsesem sa ma plictisesc rau de tot,dar pe masura ce Willo o intalneste pe Mary lucrurile se schimba,actiunea devine mai interesanta,se schimba si decorurile , cei doi ajung in oras,unde lucrurile sunt diferite.Limbajul folosit de autoare  mi-a placut foarte mult,adica limbajul este redat prin pustiul de 15 ani,sunt folosite cuvinte abreviate ,ca de exemplu >me da> - my dad (tatal meu) , wha you gonna do, limbajul de strada :)) . Nota pe care o acord acestei carti este 3.5 . Mi-a placut destul de mult sa stiu ce va face Willo intr-un final,dar sunt si momente in care pur si simplu te plictisesti de actiunea redata. Daca vreti sa cititi o astfel de carte v-o recomand cu caldura.Mi-a placut destul de mult mai ales ca a fost in engleza:)
 Gasiti cartea si pe site-ul librarii online Libris.ro > in limba engleza AICI :)

10 comentarii:

Unknown spunea...

Deci coperta este minunata! Si intradevar subiectul este bun. Nu gasesti peste tot o asa carte. Sper sa apara si la noi candva. :)

Zile și file spunea...

Ador coperta! De pe ce site ai cumpărat cartea? :D

Clau spunea...

pai cartea are 2 coperti,eu am primit-o de la autoare pentru review...Poti gasi cartea aici http://www.libris.ro/fiction/after-the-snow-9780230759350--c8210--p416204.html :)

Only Books spunea...

Coperta e chair foarte tare:). Pare destul de interesanta cartea..

Dee.

Unknown spunea...

Aceasta coperta mi se pare mai draguta. :)Decat cea de pe acel site. :D

Unknown spunea...

Iuu..Pare super faina cartea..Oricum as cumpara-o pentru ca e superba coperta:X

Sabryy spunea...

Iii :x ce draguuta e coperta :d Darr, daca zici tu ca are momente booring...nu are nici o sansa sa fie citita de mine :))

black angel spunea...

Imi place coperta la nebunie:)
Ma bucur ca-i supravietuit:)

Alina spunea...

o am deja in format pdf. dar nu am citit-o. cred ca o sa ma apuc si eu de ea...

Anonim spunea...

Am primit si eu cartea acum cateva zile de la autoare :D (treb sa ajunga acum 2 luni, dar a facut o plimbare pana in India :))
Abia astept sa o citesc, mai ales acum, dupa ce am vazut recenzia ta :)