miercuri, 11 aprilie 2012

Recenzie Crescendo (Vol. II Ingerul Noptii)


Iata ca am reusit sa termin si Crescendo   sii Gosh,m-am indragostit de cartea asta!In primul rand,multe multumiri catre Libraria online Libris   ,care mai nou,detine si un set numeros de carti in engleza  . 

Asadar,sa trecem la recenzie.Nu voi incepe sa povestesc nimic pana nu spun : Doamne,cartea a fost bestiala! Pur si simplu mi-am confundat sentimentele cu ale Norei.Si nu se intampla asta tot timpul.
In primul rand,Nora si Patch ( pe care pur si simplu il URAM pentru ce i-a facut bietei fete) s-au despartit.Ceva gen: vrei sa vezi un truc?Da?Puh!You're single.
Si aveam atata ura pe Patch si...noua...prietena ,incat imi venea sa nu mai citesc nimic.Dar bineinteles,nu m-am putut abtine.Cum spuneam,am intrat in pielea Norei si am trecut alaturi de ea prin toata actiunea cartii.Tin sa spun ca apar 2 personaje noi : Rixon (iubitul lui Vee,dar si "cel mai bun prieten" al lui Patch) si Scott (vechiul prieten din copilarie al Norei si ...nu prea ii gasesc rostul pe aici,dar whatever).Pe Rixon mi-l imaginam tot timpul ca pe tipul musculos,legat cu o banderola pe cap si cu multe tatuaje (posibil si cu o motocicleta,hihi).Habar n-am de ce,dar asta era aspectul lui in mintea mea.Tipul mafiot,haha.
Scott - tipul fraier care trebuia scos din cartea asta! ( ma rog,as fi riscat ca povestea sa nu se mai lege,daaar...).Vee- tipa amuzanta si grasuta.Ceva gen Raini Rodigres la aspect.(Ok ok,stiu ca exagerez,ha!).Patch- tipul sexy si seducator.L-am iubit,apoi l-am urat,apoi l-am iubit iar!Awesome bai!Si Nora=Eu.Deci... (ok,intelegeti voi ce vreau sa spun).
Asa.Actiunea a fost foarte bine reprezentata.Imi place felul cum s-a terminat cartea,la fel ca primul volum,printr-o lupta sau o actiune tensionata.Stilul de scris al autoarei a fost mai mult decat perfect...
Nu pot sa va povestesc prea multe,pentru ca evident cartea asta mi-a placut si nu as vrea sa dezvalui intriga.Pentru ca Toata cartea are intriga,hihi.
Informatiile despre nephilimi si ingeri cazuti,precum si luna Hasvan mi s-au parut interesante (utile nu).Cred ca subiectul abordat e pur si simplu original.Si bine structurat.
Ok acum,revenind la Patch.La inceput,pur si simplu NU intelegeam ce are de gand.De ce o lasase balta pe " Ingeras" ? Aiurea...! Foarte.Pe parcurs, o data cu Nora simteam cum pur si simplu uit de el.Dar bineinteles,domnul I'm-sexy-and-I-know-it nu vroia sub nicio forma sa ne lase in pace.Aparea si disparea.Rece si indiferent.
Pana la urma mi-am dat eu seama ca era ceva "necurat" la mijloc. ( ironia sortii,pentru ca ingerii cazuti...stiti voi,lucrurile necurate sunt punctul lor forte).Asadar,am aflat si de ce s-a intamplat asta.Unde? In aproape penultima pagina! (really?!).Si uite deasta nu m-am putut opri din citit.Trebuia sa aflu adevarul.Si cine i-a ucis tatal Norei.Ups!
Ma rog,sunt destule momente in care am deschis gura si am spus : Oh my God! Nu se poate!.
Si bineinteles,va trebui sa le aflati singuri-singurei :).
Nota mea pentru carte este 5+/5 !









Image and video hosting by TinyPic

14 comentarii:

Krisz spunea...

"domnul I'm-sexy-and-I-know-it" vaaai =))) geniala recenzie, sincer!! Iti ador sarcasmul si stilul de a scrie recenziile! Esti originala si inedita si te felicit din toata inima ! Ingerul Noptii e seria mea preferata, iar Patch..o , Patch <3 Nu mai zic nimic, gata :))

-D- spunea...

De mult vreau sa pun "gheruta" pe o carte de a lui Becca

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Geniala recenzia! <33
Vreau sa te intreb: care iti place mai mult dintre Damnare si Ingerul noptii? :>

Unknown spunea...

Ce tare e recenzia.Mai mult m-ai facut sa rad decat sa ma concentrez pe parerea ta despre carte:))

dark_eyes spunea...

Si nu mai apare volumul 3.... vreau sa vad ce naiba se mai intampla! Frumoasa recenzie. Creativa... ;)

emy spunea...

@Krisz,multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase ! Si ma bucur mult ca ti-a placut recenzia :D. :* :*.Te pup!

@Rose,nu cred ca pot sa aleg,sincer :)).Damnare a fost prima mea serie si mi-a placut enorm.Asta cu Ingerul noptii a fost a3a si mi-a placuuut la nebunie!Chiar nu pot sa aleg x_x.Dar tu?:>:*

@Carla,
ma bucur ca te-ai distrat atunci,hihi :)).

@Dark_Eyes, ma bucur ca ti-a placut si tie! Si da...si pe mine m-a lasat cu ochii in soare :)).

Only Books spunea...

Foarte tare recenzia!:))

Dee.

mayabijoux spunea...

imi place mult de tot felul tau de a scrie o recenzie. cat despre carte... nu am citit-o... nici volumul 1... e una dintre multele serii pe care vreau sa le citesc.

emy spunea...

Multumesc mult! :* Ma bucur ca iti place :)

Unknown spunea...

Imi place mult recenzia! Sper sa citesc si eu cartea. Momentan am altele pe lista. :D

lifemeanscolour spunea...

Superba recenzie,Emy.Dar vroiam sa te intreb ceva:zice ceva rau de ingeri?E prea intunecata cartea?

Unknown spunea...

Buna. Am citit si eu ambele carti, si sunt de acord cu tine. Sunt absolut superbe. Nu m-am putut oprii din citit, si am terminat primele 2 vol in doar o zi si jumatate. Acum astept cu sufletul la gura volumul 3. Dar as avea o intrebare. Eu vreau sa le comand cartile,dar momentan nu am avut bani asa ca le-am luat de pe net in format pdf. As vrea sa stiu cate pagini exact, au primele 2 vol? In format pdf Ingerul Noptii primul vol are 183 de pagini, iar Ingerul Noptii: Crescendo are 159 de pagini, si se termina exact cand apare Mana Neagra si ii spune Norei ca era cel mai bun prieten a lui Chauncey. Pe site-ul unei edituri am gasit Crescendo si scria ca are 332 de pagini,parca. Mi s-a parut ciudat ca s-a terminat asa brusc la pdf. Astept un raspuns cat mai repede,te rog, ca sa stiu daca trebuie sa comand cartea completa. Te rog mult. Multumesc anticipat.

emy spunea...

@Gabriela,m-am uitat la sfarsit si se termina fix cum ai descris tu.Posibil ca scrisul sa fie altfel si de aceea sa fie asa putine pagini.Dar da,asa se termina :D .

Unknown spunea...

Pffff... speram sa fie mai multe pagini, nu m-am saturat sa o citesc, si pana apare vol 3, cred ca le-as mai citii pe primele de cateva ori. Multumesc oricum,EEmy. Sper din tot sufletul sa apara vol 3, si sa gasesc undeva de unde sa il cumpar, dar in romana. Stiu engleza, dar e mult mai palpitant in romana. Mersi oricum. Poate anunti si tu cand si unde apare vol 3 de comandat,te rog. Mailul meu este magicaldreamforever@.yahoo.ro Multumesc anticipat.