duminică, 8 aprilie 2012

Sa stam la taclale :)

Salutare cititori ! Dupa cum bine stiti in fiecare duminca pe blog apare un articol specific numit <Sa stam la taclale>, ideea a fost a lui Emy si am decis sa continuam traditia cu acest post special.Emy momentan este plecata la tara :p , asa ca a ramas in datoria mea sa ma ocup cu publicarea acestui articol :d.

Cum astazi sunt Floriile as vrea sa urez tuturor sarbatoritilor La multi ani ! si totodata sa urez un Paste Fericit celor care il sarbatoresc astazi ! Acum sa stam la taclale :)

Am pregatit pentru voi cateva imagini interesante gasite pe net :d : 



< Si voua vi se intampla asa ? :))






Si ceva din filmul Titanic,asa sa fi fost oare ?>







In randurile de mai jos o sa va prezint un film care mi-a placut foarte mult,este el cam vechi,adica cam din 2010,dar trebuie vizionat.Se numeste Waiting for forever,si este o drama romantica.
Filmul prezinta o poveste unica de iubire,prietenie vazuta din mai multe puncte de vedere.Personajele principale Emma si Will au fost cei mai buni prieteni inca din copilarie,dar cu timpul legatura dintre cei doi s-a rupt.Pentru Emma cel putin asa a fost,in schimb pentru Will ,Emma a continuat sa fie cea mai importanta persoana din viata lui.Datorita unei imprejurari cei doi se reintalnesc si Will ii va marturisi Emmei faptul ca o iubeste.Recomand filmul tuturor,atentie : s-ar putea sa va alegeti cu cateva lacrimi.Trailerul aici :


In incheiere, intrebarea saptamanii : Voi ce preferati : o carte sau un eBook Reader ?
eu raspund cu < o carte > mi se pare mai placuta experienta cititului unei carti reale,sa dai pagina dupa pagina,si sa nu uit si de mirosul specific al paginilor unei carti.Voi :-? :)
Puteti cumpara carti in format eBook si de pe Elefant :)

Cam atat pentru duminca aceasta.Va astept opiniile voastre cu privire la imaginile prezentate,filmul si desigur,si raspunsul la intrebarea saptamanii! See you next time !


5 comentarii:

-D- spunea...

Oh filmul acela l.am vazut .. a fost fooooarte frumos (si actorul minunat are o fata asa de copilas;)), sa lasam asta la o parte)
Merita vazut filmul cu sigurata,e foarte frumos si emotionant , sunt o devoratoare a filmelor de dragoste:x
Raspuns la intrebare:
Stii pe mine ma bate gandul sa imi cumpar in vara unul... pentru ca asa voi putea citi carti la pret mult mai scazut..si mai multe desigur,acesta este un avantaj.
Insa este diferit, cand tii o carte in mana, parca e altfel, cum ai spus si tu Claudiu sa simnti fiecare pagina ..
Inca nu sunt hotarata ce voi face,inca ma mai gandesc la varianta de a imi cumpara un eBook.

Unknown spunea...

Foarte dragute pozele. :) Cat despre film, m-am uitat la el pentru ca joaca Rachel Bilson pe care o stiu din serialul The o.c. Dar este foarte frumos filmul, iar povestea este una unica.
Si mie imi place sa citesc cartea. Imi place saam cartea in biblioteca mea.

Unknown spunea...

Of imi pare rau ca nu am vaut trailerul deoarece pare super fain filmul.Dar poate in aceasta vacanta o sa imi fac putin timp pentru acest film.Referitor la intrebare,normal si fara dar sau poate voi alece cartea.Cartile pe care ti le cumperi nu iti lasa biblioteca goala,dar cu eBook-ul ce faci?avantajul este ca,cartile sunt ceva mai ieftine si daca vrei sa iei eBook-ul cu tine este mai usor sa il cari decat o carte groasa,plus ca probabiil ca iti va strica ochii,mai ales eu cat citesc:))

Only Books spunea...

Hehe, eu dau prioritate somnului. Cred ca numai daca s-ar posta episodul din Supernatural pe care fierb daca nu il vad, numai atunci as sta treaza:)).
Eh, ce farmec ar mai fi avut daca Jack nu murea?

Dee.

Unknown spunea...

Titanic!!! Asta ma intrebam si eu cand eram maica, incapeau aman2. :))