joi, 10 mai 2012

In our mail + prezentare !

 Ce mai faceti dragilor ? Apropo castigatori .... ati primit premiile ? :> Mai e putin si se termina si saptamana aceasta...inca putin si vacanta.In cursul acestei saptamanii am primit 2 carti noi pentru recenzii , mai precis  Unraveling-Elizabeth Norris si The Book of lost Fragrances - M.J.Rose :) Aveti mai jos pozaa cu cele 2 carti primite si desigur si prezentarea lor > Urmeaza sa le citim si sa facem recenzia lor curand.So enjoy !!!


Unraveling
Elizabeth Norris
Data lansare : 24 aprilie 2012
Nr. pagini : 445
Cu doua zile inainte de inceperea liceului , tanara Janelle de 17 ani este lovita de o masina si ucisa.-In mintea ei apar tot felul de amintiri <flash-backuri>,si apoi nimic.Exceptand faptul ca dupa aceea se trezeste , il vede pe Ben Michaels,un singuratic din liceul ei cu care Janelle nu a vorbit niciodata,care se apleaca spre ea .Desi stie  ca asa ceva este imposibil,ea este adusa din nou la viata de catre Ben.Dar <invierea> ei  si rolul pe care l-a avut Ben in acest lucru,este unul din puzzelurile pe care trebuie sa le rezolve.In timp ce cotrobaie printre dosarele tatalui sau (agent FBI) detalii despre accident,ea descopera un ceas cu numaratoare inversa care se scurge-dar pentru ce ? Si atunci cand cineva apropiat lui Janelle este ucis,nu mai poate nega ce se intampla in fata ei.Tot ce s-a intamplat - accidentul,crima,ceasul cu numaratoarea inversa...Ben apare dintr-o data in viata ei,indicandu-i cat timp mai are pana viata se va sfarsi.Si timpul se scurge....Janelle realizeaza ca daca vrea sa opreasca distrugerea lumii trebuie sa ii descopere secretele lui Ben - si sa nu se indragosteasca de el


The Book Of Lost Frangrances
M.J.Rose
Data lansare : 13 martie 2012
370 pagini
O poveste plina de suspans,de secrete ,intriga si iubirea separata de timp,toate conectate prin  tainele mistice ale calitatii parfumului creat  in zilele Cleopatrei - si pierdut pentru 2000 de ani.

Jac L'Etoile a fost mereu bantuita de trecut ,memoriile ei regasindu-se in laboratoarele de parfumuri in jurul carora a crescut,ca mostenitoare a unui imperiu de parfumerii.Pentru a uita toate acele lucruri,printre care -decesul mamei sale - ea se muta in America ,lasand compania in mainile fratelui sau Robbie.Dar cand Robbie descopera indicii cutremuratoare cu privire la trecutul familiei sale,el dispare brusc,facand-o pe Jac sa se reintoarca la viata pe care o credea lasata in urma.Intoarsa in Paris sa investigheze disparitia misterioasa a fratelui sau ,Jac descopera secretul casei de parfumuri <House of L'Etoile>,un secret datand din 1799,un secret care dezleaga misterele reincarnarii.Aceasta carte rascoleste istoria,pasiunea si suspansul,"plimbandu-se" din vremea Cleopatrei pana in Parisul modern de azi.Pentru a intelege misterul Jac trebuie este nevoita sa ucida pe cineva...si a intelege trecutul sau misterios.


8 comentarii:

Law spunea...

ce fain ca primiti carti asa..
de abia astept sa citesc recenziile voastre!:)

Only Books spunea...

Oau, imi place mult cum suna Unraveling :). Pare geniala!

Dee.

Unknown spunea...

Mai vazusesc o prezentare la Unraveling..Si pare destul de draguuta.:X..Sa va bucurati de ele si lectura placuta:*

Sabryy spunea...

tari cartile <3 au si coperte frumoase.

Niahara spunea...

OMG!!! Unraveling!!! Cat de tareeee... doamnume cat de tare vreau sa citesc cartea aceea! Felicitari si lectura placuta!

Clau spunea...

hehe :) multumim xD

Krisz spunea...

Felicitari pt achizitii si abia ast sa citesc recenziile :D

Sabryy spunea...

Ma intereseaza recenzia de la " The Book of Lost Frangrances ". Coperta e interesanta ( Clau, iti astept recenzia :D )