miercuri, 23 mai 2012

Leda rocks again :) + In my mail >

Salutare ! Ce mai faceti ?> Astazi am aflat ca Leda ne face o noua surpriza,si anume - seria The Ashleys scrisa de Mellisa de la Cruz va fi disponibila spre vanzare impreuna cu revista Bravo Girl incepand cu 12 iunie.Seria cuprinde 4 volume.Primul volum se numeste - O noua senzatie in scoala,si dupa cum am spus si mai sus o sa il puteti cumpara incepand cu 12 iunie. Aveti o scurta prezentare mai jos :)

Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.


PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!



Melissa de la Cruz este autoarea unor foarte îndrăgite serii pentru tineri, precum Blue Bloods, The Ashleys, Au Pairs etc., foarte lăudate de critică şi devenite bestselleruri New York Times şi USA Today, prima dintre ele, apărută şi la Editura LEDA sub titlul Sânge Albastru, fiind deja un succes confirmat şi printre cititorii din Romania.
Pe lângă cărţile publicate, Melissa lucrat ca editor pe probleme de modă şi frumuseţe şi a publicat numeroase articole în reviste prestigioase precum The New York Times, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Cosmopolitan, Allure, The San Francisco Chronicle, McSweeney’s, Teen Vogue, CosmoGirl! şi Seventeen. A avut de asemenea apariţii în calitate de expert de modă, tendinţe şi viaţa celebrităţilor la posturile de televiyiune CNN, E! şi FoxNews.
Deci cum vi se pare aceasta serie ? O veti cumpara ? :> De asemenea , nu uitati,marti pe 29 mai apare cartea <Fantomele ne stiu toate secretele> cu revista Bravo Girl la doar 10.99 lei,eu sigur o sa mi-o cumpar,voiii ?
-----------------------------------------------------------------
Acum sa va prezint ce am mai primit prin posta,in primul rand,cartea Jurnalele Vampirilor vol 3/Intoarcerea - Miez de noapte >>> pe care am castigat-o pe blogul Thesearchforsomethingmore :)


....si de la autoarea Jessica Sorensen am primit astazi cartea , Darkness Falls ( o carte despre vampiri-yay :3) o sa revin cu o prezentare a cartii zilele viitoare :)


Cam atat de la mine pentru ziua de azi :) PaPa > !



5 comentarii:

Unknown spunea...

Iuu cred ca e super faina..Dar cate fitee:))..Cred k mi-o voi cumpara:D

Sabryy spunea...

Iii, eu sigur mi le iau ( desi nu am bani, fac rost eu cumva )

foarte tari cartile :x lectura placutaa \m/

Sabryy spunea...

iar fantomele ne stiu toate secretele...o am :> in editie hardcover. insa nu va sfatuiesc sa v-o luati...e cam naspa ( si plictisitoare ).

rosia_lady spunea...

super tare, ashleys, abia astept sa apara,

emy spunea...

Dar eu abia asteptam Fantomele ne stiu toate secretele ;o. Lasa-ma sa ma conving singura daca merita :>