sâmbătă, 5 mai 2012

Leda Rulzzz!

Kids,fiti atenti ce apare la Leda !! :x

1.DESTINUL VRACIULUI, volumul al VIII-lea din Cronicile Wardstone de Joseph Delaney, în curând la CORINT JUNIOR

„Cronicile Wardstone” sunt, cu siguranţă, una dintre seriile ale cărei volume le aşteptaţi cu sufletul la gură. Răbdarea vă va fi acum răsplătită – cartea a opta, „Destinul Vraciului”, va ajunge în curând în mâinile şi pe rafturile voastre.

Pentru eroii noştri, vremurile sunt întunecate. Tom, magistrul său şi prietena lui, vrăjitoarea Alice, s-au refugiat din Comitat, fugind de invadatorii care au năvălit şi le-au ars până la temelii casa din Chippenden, inclusiv preţioasa bibliotecă a Vraciului.
Trioul ajunge în Irlanda, însă ghinionul nu îi părăseşte. Pe drumul pe mare până în acest ţinut înverzit, Tom zăreşte o pereche de ochi care-l urmăresc din cer şi-şi dă pe dată seama de intenţiile lor diabolice. Cine să fie, de astă dată, cel care-i vrea răul?
Mai mult, vraja urciorului de sânge care-l protejează de Diavol începe să se risipească. Oare Tom şi magistrul său vor reuşi să-l lege pe însuşi Diavolul, cu ajutorul vrăjitoarei asasine Grimalkin, sau puterea acestuia va fi prea mare în ciuda tuturor strădaniilor lor?
Totul devine din ce în ce mai greu, duşmanii aflaţi pe urmele lor se înmulţesc, iar speranţele le sunt tot mai firave… Asta până ce Tom intră în posesia Sabiei Destinului – o spadă cu o latură întunecată şi însetată de sânge. Oare arma aceasta nouă îi va oferi o şansă să răzbească?

„Destinul Vraciului” vă aduce iar aceleaşi personaje minunate, un suspans terifiant şi o mulţime de întâmplări înfiorătoare, pentru cei care nu se lasă descurajaţi de avertismentul bine cunoscut:


Cartea are formatul 12 x 16,5 cm, cartonată cu supracopertă, 384 pagini, preţ: 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit.



SIII,cel mai palpitant!

”Eternal Starling” de Angela Corbett va apărea în România la Editura Leda!!

Cât timp te-a căutat pe tine sufletul pereche?  
         
“Love is the emblem of eternity. It confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end.” - Madame de Staël
O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi.
Evie Starling a trăit o viaţă relativ lipsită de evenimente ca ieşind cu prietenii, bârfind despre băieţi, şi conducând Mustangul ei din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când pentru a începe facultatea se mută în Gunnison, Colorado, şi cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
De-a lungul secolelor, Alex Night şi Emil Stone au tânjit după Evie - dar fiecare are motivele lui pentru care a aşteptat să fie cu ea. Când ambii bărbaţi pretind că sunt sufletele ei pereche şi îi povestesc despre trecutul de necrezut, Evie află că nu e persoana care credea că e.
În curând, Evie se va trezi în mijlocul unei bătălii vechi de secole dintre Societatea Amaranthine - protectorii sufletelor, şi Rezistenţa Daevos - cei care distrug sufletele. Cu un trecut pe care nu-l înţelege şi un viitor în care pericolul tot creşte, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei e pe cale să devină frânghia de legătură într-un război de.. însuşire a lui.



Fratilor,campania fetelor de pe Walking on Letters a dat roade!
Efectiv,cartea asta apare la editura Leda,exact asa cum ne-am dorit!
Mai multe detalii AICI
Enjoy,enjoy!! :x

Image and video hosting by TinyPic

12 comentarii:

Unknown spunea...

Xhiar ma bucur ca va fi publicata si la noi.:D Fetele chiar au muncit mult cu aceasta campanie. :)

-D- spunea...

Ma bucur foarte foarte foarte mult!
A fost depusa multa munca pentru cartea aceasta !
Rezultate se vad acum

Unknown spunea...

Ce teri sunt fetele de pe Walking on Letters..:>

Unknown spunea...

Ma bucur mult k le-a functionat campania:D

emy spunea...

Da,si eu ma bucur! :x

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Şi eu! :X

Law spunea...

de abia astept sa apara,imi place prea mult:)

Sabryy spunea...

iiiiiiiii abea astept cartea ' Eternal Starilng' sa apara aici :x Felicitari celor de la Walking on Letters

-D- spunea...

Vad ca toata lumea este incantata ^^

emy spunea...

Pai si tu nu ?:o3 :*

-D- spunea...

cuuummm sa nu!

Krisz spunea...

Inca o data, mii de multumiri pentru tot sprininul acordat campaniei, pentru traducerea capitolului! Esti o persoana minunata >:D<