marți, 22 mai 2012

Recenzie Evernight- Claudia Gray

Evernight

O carte care nu te lasa sa o scapi din mana.
Inceput obisnuit...scoala noua,lume noua,viata noua...
Faza e ca...scoala cea noua arata destul de naspa ,iar Bianca a observat asta fara ezitare.Prietenii vechi au ramas acasa,la o scoala cat se poate de normala,cu petreceri zgomotoase,iubiti fotbalisti,majorete,banchet ...iar ea...ea a fost obligata sa se mute intr-o academie aproape invizibila in desisul naturii.Si totusi,cand dai cu ochii de ea,o vezi mai mult ca sigur.Inalta,gotica,inspaimantatoare.Elevii de aici sunt snobi,dar perfecti.Ei...nu chiar toti.Exista undeva,intr-una din acele camere si Lucas.Lucas,tipul frumos care ii face ochi dulci Biancai,iar ea la randul ei ii intoarce privirile.Lucas e altfel.Nu e snob,dar tot e perfect.Bianca se pierde in vorbele lui de fiecare data.Bianca il vrea pe el,mai mult decat orice.
Dar oare poate face fata multimii care il detesta pe Lucas,doar ca sa fie cu el?
Oare poate face fata unei intregi academii pline cu vampiri batrani de secole?Si ce se intampla cand afla ca de fapt...ceva s-a intamplat si cu ea,inca din propria-i nastere?
Flamanda dupa adevar,stiind ca parintii nu-i vor dezvalui totul,incearca sa afle cu ajutorul lui Lucas,pentru ca acum impart acelasi secret.Sau...doua secrete.Se pare ca nici tipul perfect nu e cine pare a fi.Infiltrat intr-o secta care ucide vampiri,Lucas este obligat sa afle cele mai inspaimantatoare secrete ale acestei academii,unde directoarea e al naibii de drastica.Si na,daca te trezesti intr-o dimineata cu fata la cearsaf,numai de femeia aia nu-ti arde tie...
Dar,dar,Lucas si Bianca se iubesc! Nu pot fi rivali...pentru ca...pentru ca se iubesc,na! 
Destul de complicata treaba pe la final.
Vampirii afla de identitatea secreta a lui Lucas si pornesc pe urmele lui,impreuna cu Bianca,cea care decide sa plece...cu Lucas,nu dupa el.
Ce se intampla in continuare nu pot sa va spun,ar trebui sa descoperiti singuri.

Parerea mea: Sincer,la inceput era o poveste tipica cu vampiri.Adica na,o fata merge la academie si se intampla lucruri stranii.Vai...
Dar nu e chiar asa.Adica,nu e nici cine stie ce,dar merita citita,zic eu.Totusi,daca aveti altceva de citit,pe asta mai bine o lasati pe locul 2 din partea mea.Autoarea a scris impecabil,dar nu chiar atat de bine incat sa ma faca sa simt trairile Biancai.De fapt,nu prea am avut niciun sentiment pe tot parcursul lecturii,ceea ce nu e chiar ok.Insa,bineinteles,nu am cum sa urasc o carte.
Mi-a placut si nu mi-a placut.
Coperta...e..ok..cred.Bine,nu e!Da-ma in judecata! Nu-mi place.Vroiam altceva,sincer...Eram in tren ,in drum spre Bucuresti,o citeam si in acelasi timp,simteam cum se uita lumea puuuutin ciudat la mine.Nu stiu,nu stiu! Nu ma judecati,e doar parerea mea ,hihihi.
Personajul meu preferat este ...aaa...cred ca Balthazar- coleg cu Bianca,batran si din partea mea,foarte sexy b-)

Biine,o recenzie destul de lunga.
Nota mea finala esteeeee:

3/5





Image and video hosting by TinyPic

7 comentarii:

Law spunea...

faina recenzia,deja mi-am dat seama ce fel de carte e...mi-ar placea sa o citesc;;)

Sabryy spunea...

:x frumoasa recenzia :d eu o sa o imprumut de la o prietena.

Unknown spunea...

Super frumoasa recenzia chiar imi place cartea :) app va invit si eu peblogul meu nu e cine stie ce dar sper sa va placa PS organizez si un concurs:) http://catelusaflafy.blogspot.com/

Clau spunea...

multumim Bella :) acum verificam blogul tau si desigur si concursul :*

Krisz spunea...

Nu mai sunt asa pasionata de cartile cu vampiri. Nu stiu, simt ca nu voi mai gasi ceva mai bun ca Twilight sau Academia Vampirilor. Dar coperta de la Evernight e geniala,si imi place si numele personajului feminin. I-as da cu siguranta o sansa cartii.

Sabryy spunea...

Bella, ai un blog frumos <3

Unknown spunea...

Nici eu nu prea mai sunt super pasionata de cartile cu vampiri..Si nici Evernight nu mi se parea prea stralucita..Dar dupa recenzia ta pare super draguuta.