joi, 14 iunie 2012

Creatura Book Tour !! + Noutati Leda

Buna,dragilor!
Cum mai e viata?ihihi
Am niste noutaati,pe care unii dintre voi le-au aflat deja,altii nu.
Ei,pentru cei care nu au aflat...
...este vorba despre un Tur al cartii Creatura,de Nely Cab!
Pfff,pai cine nu a auzit de Nely Cab ?!
Multumita ei,ne putem delecta cu o noua lectura extravaganta,zic eu :> .
Si na',daca tot e atat de marfaa ,Kyky ,Oana si Nely ne-au pregatit niste premii suuuperbe !
Si,pentru ca sunt atat de multeee (sunt surpriza apropo :O ) ,ne-au cerut si noua ajutorul ca sa vi le imparta .
Si evideeent,abia asteptam sa ajutam!
Iata cum merge treaba :

Sursa: Kyky  :> 



  Turul va avea loc pe data de 16 iunie 2012, mai exact sâmbătă. La ora 10:00 voi posta pe blogul fanilor, Creatura Lovers. Postarea va include un indiciu care vă va aduce pe următorul blog participant în tur, unde iarăşi veţi găsi un indiciu care vă va aduce la alt blog şi tot aşa, până când o să reveniţi pe Creatura Lovers, unde vă vom şi premia.
 Atenţie! Dacă o să descoperiţi blogul pe care trebuie să fie postarea cu indiciul, nu vă panicaţi dacă nu găsiţi imediat postarea. S-ar putea să mai dureze ceva timp până când admin-ul o va posta, pentru a vă ţine în suspans.
 Modul în care vom alege câştigătorii: imediat ce găsiţi blogul şi postarea, trebuie să fiţi cât mai rapizi şi să comentaţi. Fiecare blogger va lansa în postare o întrebare la care voi trebuie să răspundeţi. Primul care va lăsa comentariu va obţine 5 puncte, al doilea 3 puncte şi al treilea 1 punct. Veţi putea colecta puncte plimbându-vă de la un blog la altul şi comentând.
 Vă rugăm foarte frumos să ne citiţi şi vizualizaţi şi postările, pentru că toţi am muncit mult pentru a realiza tot ce am realizat. Apreciaţi şi muncta noastră, aşa cum apreciaţi şi premiile.
   Blogurile participante la campanie (unde voi o să găsiţi postările) sunt:
From Dawn to Dusk ( si noi,si noooi :x :)) )


Eu v-am pregatit ceva ,care zic eu,o sa fie interesant.
Cred ca sunt mai entuziasmata decat sunteti voi ! :))
Nu uitati.Sambata,16,Creatura time!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cat despre buna noastra Leda...

O nouă serie devenită bestseller internaţional – FEVER de Karen Marie Moning – în curând la Editura LEDA

„Filozofia mea este destul de simplă – o zi în care nu încearcă nimeni să mă omoare este una bună. În ultima vreme, nu prea am avut parte de zile bune.”
  Karen Marie Moning este autoarea a 12 romane aflate în topul bestsellerurilor New York Times, incluzînd cărţile din seriile Feverşi Highlander Romanele ei au fost traduse în peste 21 de limbi. Karen Marie Moning şi-a început cariera de scriitoare cu seria paranormal romance Highlander, a cărei acţiune se petrece în Scoţia. Pe parcurs, a devenit din ce în ce mai fascinată de mitologia celtică şi în special de legendele referitoare la Fae, aşa că în seria Fever a abordat genul urban fantasy. Astfel, a avut ocazia de a se concentra asupra Tuatha Dé Danann – o rasă străveche de fiinţe nemuritoare, care trăiesc în secret printre oameni de milenii.
  Protagonista seriei Fever este MacKayla Lane, o fată aparent banală, de douăzeci şi ceva de ani, care trăieşte într-un orăşel din SUA. Când sora ei este ucisă cu brutalitate în timp ce se afla la studii în Irlanda, MacKayla porneşte spre Dublin, pentru a da de urmele criminalului.    Dar, odată sosită în capitala Irlandei, îşi dă repede seama că lucrurile nu sunt deloc ceea ce par, dar şi că ea este cu totul altfel decât îşi imaginase. Într-o lume plină de vampiri, secrete străvechi şi alte fiinţe supranaturale, ale căror intenţii nu sunt întotdeauna nobile, MacKayla trebuie nu doar să-şi dea seama cine îi este duşman şi cine, prieten, ci şi să-şi accepte propriul destin.
  Ca urmare a popularităţii seriei, compania DreamWorks a cumpărat drepturile de ecranizare pentru toate cele cinci cărţi.

Darkfever 
Bloodfever
Faefever 
Dreamfever 
Shadowfever

Abiaaaa astept!! :x :x

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ce parere aveti despre cele anuntate mai sus ?:)
Eu sunt super entuziasmata ! :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Image and video hosting by TinyPic

5 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

Mi se pare foarte interesant concursul, mă rog turul, cred că o să aveţi ceva participanţi, aş vrea şi eu, dar nu sunt sigură dacă o să am timp şi dacă o să mă decsurc la întrebări sau aşa ceva. Oricum vă urez baftă!

Am auzit de Fever, dar n-am citit nimic până acum, n-am avut ocazia să iau un exemplar în engelză de pe net, dar poate o să caut şi o să fac rost de unu. Oricum sper măcar când apare în românia să reuşesc să o citesc.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Genială ideea cu booktour-ul <3

-D- spunea...

Frumoasa ideea :x

cristina-elena spunea...

O idee foarte buna, si abea astept sa apara si noi Creatura.

-D- spunea...

toata lumea asteapta sa apara cartea:x