luni, 11 iunie 2012

Interviu cu Sara Foster ! :)

Neata lume,e luni :)) > Se pare ca e perioada interviurilor,am primit inca unul,de data aceasta de la Sara Foster,autoarea cartii Beneath The Shadows,care a aparut acum cateva zile in strainatate,mai precis pe 5 iunie.O sa va prezint pe scurt noua carte a ei si interviul ,pe care o sa il gasiti mai jos ! Have fun ! :)




Cand sotul lui Grace,Adam mosteneste o cabana izolata din North Yorkshire,el lasa in urma agitatia din Londra,si incearca sa isi faca o noua viata.O saptamana mai tarziu Adam dispare fara urma,lasand-o pe fiica lor Millie,in carucior,in fata usii.

Peste 1 an , Grace se reintoarce in micul sat unde locuia.

Absolut toti,politia,parintii ei,pana si cea mai buna prietena - sunt convinsi ca Adam a parasit-o,dar Grace,nu reuseste sa lase amintirile deoparte,viata pe care o avea impreuna ca sotul ei,povestea de dragostea pe care o traia...Este disperata sa afle raspunsul,dar micul sat nu este dispus sa lase secretele sa iasa la iveala.In timp ce Grace cauta indicii in colturile uitate ale cabanei,si sapa mai adanc in viata localnicilor,incepe sa aibe vise ciudate,vise care o bantuie in fiecare seara.Oare localnicii chiar ascund ceva,sau Grace o ia razna ?! Numai ca zapada ameninta sa le lase pe ea si pe fiica ei Millie,rupte de realitate,asta pana cand face o descoperire teribila.In tot acest timp a cautat indicii in locul nepotrivit,si impreuna cu fiica ei vor fi intr-un pericol teribil daca nu incearca sa fuga cat mai repede...


Sara Foster este o tanara autoare,care la inceput a fost si editor la departamentul de fictiune a editurii HarperCollins,din Londra.Sara adora sa calatoreasca,si a fost in calatorii de lunga durata prin America de Sud,Asia,si Australia.De asemenea,ea scrie si pentru un site de turism,si pentru revista Handbag guide,care apare in tari ca : New York,Paris,Londra.Recent Sara s-a mutat in Australia de Vest,mai precis in anul 2004,unde s-a stabilit,impreuna cu sotul si fiica sa.



 INTERVIU : 

1. Care a fost visul tau din copilarie ?
 - Intotdeauna mi-am dorit sa ajung scriitoare,asa ca mi-am stabilit acest obiectiv de-alungul anilor.

2. Ai un loc special unde scrii,sau o poti face oriunde ?
 - Pot sa scriu oriunde,de obicei,ajung sa scriu prin cafenele,sa scap de cicalitul familiei mele.

3. Daca te trezesti intr-o dimineata si afli ca poti face o vraja,care ar fi acea , si de ce ai face-o ?
 - As face o vraja de curatenie,astfel incat toate treburile casei sa fie facute si sa imi petrec restul zilei alaturi de familia mea,si sa am timp si sa mai citesc.

4. Ai si un alt talent,in afara de a scrie ?
 - Ador sa fac fotografii,mai ales cu oameni sau scene din natura,dar inca invat.Sunt o groaza de fotografii care ma inspira.

5. Cum ai decis sa scrii prima carte ?
 - M-am gandit la ea , si am continuat sa dezvolt ideea.Dintotdeauna mi-am dorit sa termin sa scriu o carte,lucru care m-a facut sa fiu o parte din ea,a preluat controlul asupra vietii mele pentru o scurta perioada de timp.

6. Sa spunem ca ai un bilet de avion catre Tara Minunilor.Cu cine ai vrea sa mergi ? Pe cine ai vrea sa intalnesti acolo si care ar fi primul lucru pe care l-ai face?
 - As fi nevoita sa o iau pe fiica mea,sau nu ma va ierta niciodata.Fetei mele i-ar placea sa o intalneasca pe Tinkerbell si mi-ar placea sa fac o plimbare cu Expressul Hogwart's.

7. Ce sfat le dai fanilor tai din Romania ?
 - Cititi cat puteti de mult - cititi de placere,cititi carti care va provoaca.Am invatat cate ceva din fiecare carte pe care am citit-o,din cauza asta ador atat de mult sa citesc :)





4 comentarii:

-D- spunea...

Coperta cartii am duce putin cu gandul la "SORA"

Ştefana Alexandra spunea...

Spune-mi te rog să o să apară şi la noi foarte curând :))
Nici eu nu cred că Adam ar fi părăsit-o. Adică înţeles csă fie atât de nesimţit încât să o lase pe Grace, dar să-şi lase propriul copil în faţa uşii, asta e prea inuman, nimeni nu face lucruri din astea, doar oamenii lipsiţi de inimă. Cine ştie ce secrete se ascund în micuţul sat unde s-au mutat.
Îmi place ideea cu vraja de curăţenie :)) Eu aş face una aşa încât să nu se murdărească niciodată nimic! :))

Clau spunea...

hmm,din pacate nu stiu nimic de aparitia acestei carti si pe la noi > nici pe Libris.ro nu o vad la categoria carti in engleza,deci nu stiu ce sa-ti spun :-? >

Law spunea...

dragute raspunsuri:)
ador coperta,si subiectul cartii e chiar fain:D