duminică, 10 iunie 2012

La taclale cu Chanelle Gray

Buna dimineata,dragilor ! :)
~ ihihi,m-am trezit la 12 :* ~
Am vorbit recent cu o autoare foaarte draguta,care a acceptat un interviu de la noi.Pot spune ca si noua ei carte ma atrage foarte mult si chiar mi-as dori sa o citesc.Aveti aici prezentarea cartii ,interviul si cateva date despre Chanelle Gray :).
Enjoy!
Daca esti vanator,sunt doar 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Cei Blestemati.Ei nu pot minti,nu pot trai fara un corp si nu te pot lasa in pace.
Amerie Carter are sangele unui vanator,din pacate.Ea face parte dintr-o ramura rara a femeilor care,dupa varsta de 16 ani,vor beneficia de puteri extraordinare pentru a se lupta cu Cei Bestemati;suflete scapate din Iad,care se instaleaza in corpurile umane.Ar fi trebuit sa fie aniversarea ei frumoasa de 16 ani,dar Amerie nu s-a temut niciodata de o zi atat de mult,iar cele mai groaznice temeri ale ei sunt confirmate in timp ce aniversarea se schimba brusc,cand mama ei este omorata.
Doborata de durere,Amerie jura sa nu vaneze nicio zi din viata ei.E decisa sa se ascunda in spatele normalitatii,sa mearga la scoala,sa iasa cu prietenii si sa aiba o slujba dupa scoala la Coliba.Tot ceea ce vrea Amerie e sa fie lasata in pace.Dar incearca sa le spui Blestematilor asa ceva.Cu cat Amerie incearca sa-si ignore puterile,cu atat cei Blestemati vin mai repede dupa ea.
Cand un atac il lasa pe unul dintre prietenii lui Amerie in spital si pune in pericol vietile celorlalti elevi,ea stie ca nu mai are de ales.Vanezi sau esti vanat.Din fericire,minunatul,secretos si fara limite Marshall se ofera sa o antreneze pe Amerie ca sa-i scoata pe dusmanii supranaturali.Dar antrenatul cu Marshall inseamna sa-si minta prietenii,familia si sa consoleze misterioasele circumstante ale mortii mamei sale.

Amerie descopera curand ca nu e singura care are ceva de ascuns.Secretele lui Marshall o pot ucide inainte sa o faca Cei Blestemati.




Date despre Chanelle Gray:

- nimeni nu stie de unde sunt.Tatal meu e din Jamaica,iar mama este de undeva din tarile Mediteraneene si Europene.Momentan,sunt inca acasa cu parintii mei si de indata ce imi pot permite,imi voi cumpara propria mea casa.Am avut 3 slujbe pana acum.Prima a fost cand am lucrat intr-un salon de infrumusetare ,iar eu vindeam produse pentru par.La a doua,lucram intr-o sala de gimastica,iar a treia –cea curenta- ,lucrez ca director adjunct la Ministerul Justitiei.Bineinteles,sper sa o adaug si pe a patra: scriitoare full-time.

Mai multe detalii le gasiti pe site-ul ei personal,





Interview

FR:  Care a fost visul tau din copilarie?
Chanelle Gray: Asta va suna urat,dar nu am avut un vis cand eram copil.Visurile mele se schimbau mereu.Nu stiam ca vreau sa fiu autoare,totusi pana cand am crescut putin.Mereu mi-a placut sa scriu,dar niciodata nu m-am gandit sa pun in uz asa ceva.

FR:Ai un loc special ca sa scrii,sau poti scrie oriunde?
Chanelle Gray: Oh,pot scrie aproape oriunde.Majoritatea muncii mele o fac la mine in camera.Dar am scris si la Starbucks,am scris la serviciu...

FR: Daca te trezesti intr-o dimineata si aflii ca poti face o vraja,una singura totusi,care ar fi aceea si de ce?
Chanelle Gray:Cel mai trisor raspuns ar fi sa-mi doresc sa fac vraji la infinit.Dar daca nu as trisa,atunci ar fi sa pot da tuturor celor pe care ii iubesc orice vor ei.

FR:Mai ai si alt talent inafara de a scrie?
Chanelle Gray: Nu,nu chiar.Am o clasa in psihologie si consiliat.Dar nu pot sa cand,sa desenez sau sa realizez designul hainelor sau orice altceva creativ!

FR:Cum te-ai decis sa scrii prima ta carte?Ce/cine te-a determinat sa scrii?
Chanelle Gray:Precum am mentionat mai inainte,mereu mi-a placut sa scriu.Am inceput sa fac fic-uri,apoi am inceput sa-mi realizez propria-mi poveste.Bineinteles,m-am alaturat unor forumuri si site-uri pe care am crezut ca le pot incerca pentru a-mi face visul sa devina realitate.

FR: Sa spunem ca ai un bilet de avion catre Tara Minunilor.Pe cine ti-ar placea sa intalnesti acolo si care ar fi o prima prioritate  pe care ai face-o?
Chanelle Gray: Mi-ar placea sa-l intalnesc pe Chris Hemsworth (tipul care il joaca pe Thor).Ok,nu (de fapt,da,dar nu sunt sigura ca asta e raspunsul pe care voi il vreti).Mi-ar placea sa intalnesc pe cineva legendar.Nu stiu pe cine.Si cu siguranta am merge in toate plimbarile.

FR:Incearca sa te descrii in 2 cuvinte.
Chanelly Gray: ciudata si prietenoasa.

FR:Ce sfat le poti da fanilor tai din Romania?
Chanelle Gray: Nu conteaza de unde esti,visul poate fi asemenea oriunde!Agentul si Editorul meu locuiesc in US.Eu locuiesc in UK.Nu va fie teama sa aflati mai multe decat stiti.Si mult noroc in tot ceea ce vreti sa realizati
J .


Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

Cartea sună foarte bine! Deşi aduce puţin cu beautiful Creatures, ştii de faza cu 16 ani şi transformarea care vine odată cu ei, deşi aici e vorba despre cu totul altceva. Păcat că aceste cărţi nu apar şi în România, sunt multe cărţi apărute la noi care nu merită, iar ecel care merită nu apar...
Ce tare că voi aţi reuşit să îi luaţi un interviu autoarei. Aşa că a început de la ficuri? Ah ce vis! Aş vrea şi eu aşa :)) Că şi eu scriu ficuri, ar fi minunat să ajuns să scriu o carte în viitor ;))

emy spunea...

Intr-adevar multe carti din Romania nu isi au rostul,iar editorii nu publica nici foarte multe din strainatate.Ma rog. :)
Ah da,mi-ar placea sa-ti citesc fic-urile :). Daca vrei,bineinteles .Te pup!

-D- spunea...

@Alexandra
Ce adevar graiesti :)
Eu nu am citit nimic asemanator pana acum deci pentru mie suna foarte interesant!

alexa ioana spunea...

mi-ar placea sa citesc cartea, decrierea suna destul de bine
autoarea e o draguta:)