sâmbătă, 9 iunie 2012

Leda Rocks!

What's the row,kids? ^-^
Ododo,la noi aici e canicula (yeyyy!) .Si azi,oficial,merg la limonada B-) !
Bla bla bla.
~~~~~~~~~~~~~~
Leda ne face din nou surprize,ca intotdeauna.
Take a look!
Volumul 1: O NOUĂ SENZAŢIE ÎN ŞCOALĂ – din 12 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL

Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.

PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!
Cartea are formatul 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 12 iunie 2012)

Nu ratați ”Privilegiul” de Zoey Dean - o carte care stă la baza unui serial - cu revista Bravo!

"Privilegiul" de Zoey Dean
Din 3 iulie împreună cu revista BRAVO
ROMAN AFLAT LA BAZA SERIALULUI DE TELEVIZIUNE PRIVILEGIUL –ACUM ŞI ÎN ROMÂNIA
Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari – dar datorii şi mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea
„Extrem de amuzantă… o lectură perfectă pentru plajă.” – Publishers Weekly

SURSA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pai,ce pot spune...hai cu cititul ! :D 
Voi ce parere aveti?


Image and video hosting by TinyPic

7 comentarii:

-D- spunea...

Nu stiu ce sa zic ..daca le cumpar sau nu oscilez intre un "DA" si un "Nu" oricum sunt foarte interesante mie imi plac:x

Law spunea...

mie imi palc amandoua:)
o sa le cumpar:D

Sabryy spunea...

Par interesante, dar sunt umpic dezamagita...ma asteptam la ceva mult mai bun de la revista Bravo...adica stiu ca tine si de ce carti sunt dispuse cei de la Leda sa le ofere....ce bine ar fi daca ar pune seria Fallen sau si mai bine Vampirii din Morganville :x

Ştefana Alexandra spunea...

Eu nu cred că nu le iau, aş vrea ca cei de la Leda să facă ediţii din buzunar cu alte cărţi, ceva mai interesante, cele de faţă nu prea prezintă un adevărat interes pentru mine.

clau spunea...

hmm,eu nu stiu ce sa zic :-?,nu cred ca o sa le iau,par cam stuffs :))

clau spunea...

...par cam girly stuffs :))

Sabryy spunea...

mda, si deasta nu imi plac nici mie clau :))