miercuri, 27 iunie 2012

OmG,Leda Rocks !

Deci,deci sunt atatea noutati intr-o singura zi !
Eu una sunt foarte entuziasmata pentru Eternal Starling <3 
De cand cu capitolul ala din cadrul campaniei,m-am indragostit pur si simplu de carte .
Multumim Walking on Letters si bineinteles,editurii Leda !
Iiiii!

O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu-i poate despărţi
Evie Starling a dus o viaţă relativ lipsită de evenimente, ieşind cu prietenii, pălăvrăgind despre băieţi şi conducându-şi Mustangul din 1966. Totul se schimbă atunci când se mută în Gunnison, Colorado, pentru a merge la colegiu şi când cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
Timp de secole întregi, Alex Night şi Emil Stone tânjiseră după Evie – dar fiecare dintre ei are propriile sale motive pentru a-şi dori să fie cu ea.  Când amândoi susţin că reprezintă sufletul ei pereche şi îi vorbesc despre un trecut incredibil, Evie află că este cu totul alta decât cea care credea că este.
Curând, Evie se trezeşte în mijlocul unei bătălii seculare dintre Societatea Amarantină – protectorii de suflete – şi Rezistenţa Daevos – distrugătorii de suflete. Cu un trecut pe care nu şi-l înţelege şi un viitor plin de primejdii, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere.  Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o doresc pe Evie, iar sufletul ei va ajunge miza într-o luptă eternă, dusă pe viaţă şi pe moarte.

„Eternal Starling vă va emoţiona, purtându-vă printr-un periplu de pericole, conspiraţii şi o dragoste cu adevărat eternă.”  – Aprilynne Pike

„Un debut uluitor, având în prim-plan o eroină puternică, după care vor tânji toţi tinerii cititori, şi doi eroi romantici, după care toate fetele vor fi leşinate.” – Jennifer Murgia

Eternal Starling este o superbă poveste de dragoste. Paginile ei sunt pline de o mitologie unică, o iubire fascinantă şi doi bărbaţi după care veţi fi înnebunite. Mă bucur că nu sunt eu Evie, pentru că n-aş putea să aleg între ei!” – Lani WoodlandAs mai fi entuziasmata si de faptul ca a aparut precomanda la Eve ,volumul 2,daca as fi citit primul volum.
Anyway,sunt bucuroasa ! Sa fie acolo pentru cand imi trebuie si mie,hihih.
Click pe imagine pentru precomanda ! :>

Asaaa.Sa va mai reamintesc de cartea asta?

PRIVILEGIUL de ZOEY DEAN – ediţie de buzunar distribuită pe data de 3 iulie cu revistaBravo
Roman aflat la baza serialului de televiziune Privilegiul – acum şi în România!
Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi? Când te trezeşti într-o lume a opulenţei la care nici nu îndrăzniseşi să visezi, aparenţele îţi iau ochii. E oare ceva dedesubtul lor, ceva ce nici n-ai fi bănuit?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari, dar datorii şi mai mari. Când e concediată de la tabloidul unde lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură. Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea
„Extrem de amuzantă… o lectură perfectă pentru plajă!” – Publishers Weekly
Zoey Dean este autoarea seriei The A-List, bestseller New York Times, care conţine zece romane. Privilegiul a fost adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în 2008, fiind în prezent difuzat şi în România. Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarea carte din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty. Aa da,v-am ascultat sfatul pe care mi l-ati dat pe facebook cu "chenarele prea colorate".Sper ca de data asta sunt ok.
So.Ce parere aveti de carti ,haa?:>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Image and video hosting by TinyPic

9 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

cărţile care urmează să apară sunt geniale! Şi Eve deja poate fi precomandată! Abia aştept să pot precomanda Eternal Starling :>

Rose ღ spunea...

Deja strâng bani pentru "Eternal Starling" :)
Oficial, Leda e cea mai tare ♥

EEmy ♥ spunea...

La fel! Fac tot posibilul sa mi-o cumpar <3

Pufulet spunea...

Wow, cat ma bucur as vrea si eu sa pot strange bani pentru aceasta carte insa, 0 resurse, poate reusesc cine stie :))

EEmy ♥ spunea...

Pufulet,bun venit pe blogul nostru :*.Am trecut si eu pe la tine,dar nu merge sa las comentarii :( .What's wrong ?

Sabryy spunea...

leda e cea mai tare editura, o spun din nou :x Ce ma bucur ca a aparut volumul 2 din Eve...asteptam de o groaza de timp :x
iar eternal starling, ce pot sa spun...abea astept sa apara. sper doar sa pastreze coperta :D

Crisstina M spunea...

Fara indoiala Leda Rocks! Trebuie sa spun ca majoritatea cartilor pe care le am in biblioteca, sunt de la Leda, si toate mi-au placut!!! Si cu fiecare zi descopar alte carti, de la aceasta editura, care sunt bestiale! Ma bucur ca avem o editura asa serioasa in tara. Altfel... multe carti interesante din strainatate nici nu ar fi ajuns sa fie traduse in romana si citite de adolescentii si nu numai, din Romania.

Michikit spunea...

Inradevar, Leda reuseste sa ne aduca mai toate noutatile care apar in afara. S-a facut atata reclama cartii incat am ajuns sa mi-o doresc si eu. Deja m-am inarmat cu un semn de carte de la autoare. Abia astept (^_^)

Deathnote spunea...

Astept Eternal Starling :D Mi-am cumparat Privilegiul, dar sa vedem cand o mai citesc si pe asta ;) Mi-a placut serialul, sper sa fi fost o adaptare fidela a cartii...