sâmbătă, 23 iunie 2012

Provocare + Provocari,ihihhi

Am primit o leapsa-provocare de la scumpa mea Rose :*,pe care bineinteles nu o pot refuza.
Mai ales pentru ca stiu ca si eu am avut nevoie de raspunsurile astea candva si imi face mare placere sa la impartasesc celor care au blogul mai la inceput.
Si al meu e la inceput,of course,dar am reusit sa capat niste raspunsuri la numeroasele mele intrebari de pe blogosfera.Si m-au ajutat,zic eu.
So...

1.Nu am niciun membru.Ce fac?

Pai...ce poti sa faci?Reclama :).
Nu poti sa iti faci blogul si sa astepti sa vina toata lumea sa te viziteze.Ai nevoie in primul rand de un aspect care sa iti placa tie,nu unul pus la plezneala,sa postezi des si bineinteles,postarile sa aiba sens si poate chiar si putin umor.
Ok,ok.Acum nu ne apucam sa facem reclama pe toate blogurile,ca nu e frumos ! [-x
Intrebi,apoi postezi daca ai voie :).

2.Cum obtin un sponsor?

Simplu.Intrii pe site-ul unei librarii/edituri,te duci la Contact si te apuci sa scrii despre blogul tau.Daca editura/libraria respectiva decid ca blogul tau e destul de "marfa" atunci,Felicitari,ai un sponsor ! :D

3.Nw L@s@ n1mn Koment@rii.

Evident,daca vei scrie asa ^^, nimeni nu iti va lasa comentarii.De fapt,chiar se vor feri de asa-zisul tau blog.
Incearca sa scrii corect.Eu nu folosesc diacritice-cum ar trebui,dar m-am invatat asa si totusi,incerc sa respect regulile gramaticii.
Respect pentru limba romana ! :)

4.Cum fac un concurs?

Ai sponsori? -Da. Atunci roaga-i sa-ti sponsorizeze un concurs.
Nu ai ? Atunci va trebui sa te apuci sa strangi swag-uri de la autori sau chiar sa cumperi tu niste premii pe care apoi sa le oferi castigatorilor.Da,partea cu cumparatul nu suna prea ok.Nu pentru toata lumea,cel putin.
Pai si na',acum daca tot ti-ai facut blog si vrei sa si iasa ceva din asta... :) mda.
Dupa ce ai premiile,te apuci sa raspandesti vestea.Si ne reintoarcem la intrebarea nr. 1.Nu e frumos sa postezi unde nu ai voie [-x .

5.Ce-mi iese din toata chestia asta cu blog-ul?

O gramada de prieteni,carti ,experienta si ,din nou,o gramada de prieteni!
Nici nu trebuie sa te astepti la ceva.Odata ce ai un blog frumos ,fii sigur ca iti vei primi si rasplata.Nu poti totusi sa ai un blog frumos fara prieteni.Ca doar na',ei mai lasa un comentariu,ei mai critica ceva ce intr-adevar poate nu a iesit bine,ei iti mai complimenteaza vreun aspect...ei te ajuta mult!

~~~~~~~~~~~~~~~~
Mda,pai...sper sa va ajute cu ceva ce am scris eu mai sus,hihi.
Sisisi,dupa ce spune titlul,Emy vrea provocari ! :D

Yay,Yay!

Simplu.Lasati in comentariu cateva provocari si o sa incerc sa le fac pe cele posiblie (nu o sa ma arunc de la etaj,asta e clar ,ahahah).


Image and video hosting by TinyPic



12 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

Hei! Îmi palce leapşa, chiar ajută uneori şii sunt total edacord cu ceea ce ai spus tu. Să ai un blog nu aduce decât chestii faine. Spre exemplu eu mi-am făcut blog pentru că îmi place să scriu, iar ăsta e modul meu de a împărtăşi ceea ce fac, ce-mi place. Mereu am vrut să am ceva gen o revistă ... dar na nu prea am avut cum aşa că mi-am făcut un blog şi poate cu timpul o să am şi succes cu el :)) Adică sunt atâţea care au.

Şii am eu o provocare. Scrie o proză pornind de la o melodie care-ţi place foarte tare în ultima vreme şi posteaz-o pe blog împreună cu ea. :D Sunt curioasă să văd cum scrii.

emy spunea...

Iii,ce-mi place provocarea ! Sigur o fac :* >:D<

Ştefana Alexandra spunea...

Mă bucur că-ţi place :D

Clau spunea...

ohh da,provocare...mwhahaha :)) sa vezi la ce m-am gandit eu,deci da...suna asa : maine,sau intr-o zi din saptamana urmatoare,primul lucru pe care il faci cand te trezesti >>> sa iti faci o poza,asa cu parul ciufulit,in pijamale :)) si sa o pui pe facebook,sau aici pe blog,so indraznesti ? :))

emy spunea...

Deci asta da provocare =)))) ahaha.O fac sigur >:) :)) ca sa iti fac tie in ciuda :* :))

Clau spunea...

daaa :* de-abia astept :)) <3

Unknown spunea...

Buna va invit si eu pe blogul meu http://catelusaflafy.blogspot.ro/ UNde o sa organizez incurand un concurs m speer sa va placa

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Mersi că ai postat! :*
Am şi eu o provocare. Poţi să postezi o scrisoare pe care i-ai scris-o lui Moş Crăciun? :)

emy spunea...

Da ,bineinteles ! :> :*

Sabryy spunea...

Ti-as da si eu o provocare, dar nu am idei. Hehe, buna ideea tuturor, abea astept sa vad cum le vei indeplini x(

Sabryy spunea...

>:) am vrut sa pun :))

Krisz spunea...

Mi-a trecut ieri prin minte un exemplu de provocare draguta si funny, cred eu. O sa iti spun zilele astea la ce m-am gandit :*