duminică, 15 iulie 2012

Day 2 : Unde te vezi peste 10 ani


Morwen :



Hmm….peste 10 ani, adică la 23 de ani. Well, probabil că o să fiu prin România pregătindu-mă să plec pe undeva. Probabil prima oară o să merg cu Emy în NYC la nişte shopping :> . Şi după prin Japonia cu o prietenă XD. Oricum vreau să fac înconjurul lumii, sper să strâng destui bani x.x . Damn money.
Trebuie neapărat să merg în Finlandaaaa :3 şi în Afghanistan, nu stiu de ce, dar îmi place Afghanistanul şi vreau sa ţin în mână un AK47 şi să omor pe cineva =))). Ah, da şi să omor preşedintele Americii ca să fie Emy :> :]] ( I sound crazy, I know, I know... :) )
Cât despre cum o să arăt cred că o să fie ceva gen : păr negru sau colorat XD şi piercinguuurii <33 gen snake bites :D . Ah, da şi tatuaje ! Pentru că ador tatuajele :]] .
Mă rog, nu mai ştiu ce să scriu, deci da. XDD





Emy:

Ahem.Deci.Peste 10 ani…cu siguranta nu voi mai fi in acest inutil oras. :)
Sper – pe bune,chiar sper- sa primesc o bursa si sa plec the hell din Romania.Ma,nu ca nu imi plac locurile din tara sau ceva de genul.Pur si simplu, vreau ceva nou.New York,Vegas,oriceee. – nici chiar orice- .Vreau sa fac si inconjurul lumii –cred si sper ca o sa fie cu Morwen :> - siii sa incercam sa nu murim ,ihihi.Referitor la aspect,habar n-am cum voi arata.Sper sa nu ma ingras :D si ...daca imi vine vreo idee gen piercing sau vopsea...stiu eu...galbena,sa nu mor de ciuda dupa.Umm...sper ca pana la 24 de ani sa scriu si eu o carte acolo macar ! Ca ma tot chinui de jumate de an ! Si da,sper sa reusesc sa iasa ceva bun din toata viata asta a mea ;)) .


Image and video hosting by TinyPic

7 comentarii:

Clau spunea...

ohoo,ce planuri mari aveti :D New York <3,Emy presedinta Americii,cat de tareee :* vreauuu si eu cu voi in calatoria in jurul lumiii :o3 :))

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Deci nu sunt singura care postează la 12 noaptea :))
Frumoase planuri :)

Smiling Miss spunea...

Cel mai important este că prin aceste planuri se află și dorința voastră de a vă păstra prietenia, ceea ce e un lucru minunat.

Frumoase(și amuzante) răspunsuri, fetelor. Mă simt foarte bine când văd că vă „deschideți” sufletul așa.

O zi frumoasă!:*

Calin Andreea Daniela spunea...

:)). Mi-ati adus zambetul pe buze, fetelor!:)

Ale Criss spunea...

In Afghanistan e bine sa mergi de revelion pentru ca artificiile vin la pachet cu calatoria :))
Frumoase planuri!

Ellena spunea...

faine planuri! si eu as vrea sa fac inconjurul lumii <3 astept urmatoarele raspunsuri :D

Ştefana Alexandra spunea...

Tatuaje??? OMG! Cum să-ţi faci tatuaje? :)) Ncii nu vreau să mă gândesc. Tatuaje şi piercinguri, groaznică privelişte:)) Andreea eu zic că în vreo doi trei ani o să te răzgândeşti :)) sau nu. ;))

Toată lumea vrea la NYC! :)) Eu vreua să stau în Praga :> :)) Oricum e bine că nu vrei să rămâi aici, nu prea e cine ştie ce de România.