marți, 10 iulie 2012

POTTERTHON !





Au trecut cincisprezece ani de la lansarea primului volum al seriei Harry Potter de J.K. Rowlling. O serie care, a cucerit din plin cititorii și care, după șapte volume, a ajuns printre cele mai promovate serii din lume, avend cele mai multe exemplare vândute, fiind tradusă în 73 de limbi diferite.Imi pare rau ca nu am citit seria,care stiu ca a facut ravagii in categoria fantasy .Am vazut filmele insa - stiu ca nu e acelasi lucru :( - si mi-au placut muult !
Va vine sa credeti ca au trecut 15 ani de Harry Potter? Da,nici mie ! Tocmai de aceea,va invitam pe toti sa luati parte la acest TUR organizat de Laurentyu. :)

Mai multe detalii
Turul începe pe 13 iulie, pe Laurentzyu’s Books. Apoi veţi merge în fiecare zi pe un alt blog; totul până pe 30 iulie.
Blogurile participante sunt:
2.   www.pustoaica-scrie.blogspot.com
3.   www.aminablack.blogspot.com
4.   www.i-am-wide-awake.blogspot.com
5.   www.dragoshangelforabook.blogspot.ro
6.   www.fantasy-readers.blogspot.ro
7.   www.munecachucky.blogspot.com
8.   www.bookaholic29.blogspot.ro
9.   www.loveismusic09.blogspot.ro
10. www.fallenangel721995.wordpress.com
11. www.stepintoanewworld.wordpress.com
12. www.alexa700.wordpress.com
13. www.cartialese.blogspot.ro
14. www.veritons.ucoz.com
15. www.cartepentrumine.wordpress.com
16. www.walking-on-letters.blogspot.ro
17. www.books4friends.wordpress.com
Fiecare blog va avea câte o zi la dispoziție în care, vor face una sau mai multe postări despre Harry Potter. Într-unul dintre posturi se va afla un indiciu care vă va ajuta să ajungeți, in următoarea zi, pe următorul blog. Așa că fiți foarte atenți.
Tot ce trebuie să faceți, este să ajungeți pe următorul blog și să lăsați un comentariu.
Primul comentariu de la orice postare din tur ia 10 puncte, al doilea 5, al treilea 2, iar următoarele câte 1 punct fiecare. În unele dintre postări, veţi găsi câte o imagine, mai exact un card cu câte un personaj din filmul Harry Potter şi Piatra Filozofală. Adunaţi cele 7 cartonaşe şi trimiteţi-le în ziua de 31 iulie până la ora 18:00 pe adresa laurentzyu.books@gmail.com şi puteţi primi un bonus de puncte astfel: primul e-mail 100 de puncte, al doilea 50, al treilea 30 şi următoarele câte 10 puncte. Nu o să găsesc orice motiv pentru a scade puncte, dar dacă există comentarii jignitoare şi insultătoare îmi pot permite să scad puţin punctajul.
Vă puteţi înscrie în Potterthon până pe 13 iulie lăsând un comentariu la această postare sau la Laurentzyu cu numele vostru de vrăjitor, si casa din care ati vrea sa faceti parte ( Cercetaşi, Viperini, Astropufi sau Ochi-de-Şoim  ) .
Lista participanților va fi afișată in 13 pe blogul LAURENTZYU’S BOOKS după care va începe turul.
PREMII
Premiile vor fi dezvaluite pe parcursul turului, dar vă spunem de pe acum că vor fi mai multi caștigători. Casa cu cele mai multe puncte are şi ea de câştigat, atât o Cupă a Caselor virtuală, cât şi un e-book Harry Potter.
Dacă nu ați înțeles ceva, ne puteti intreba oricand,pe bloguri sau chiar pe facebook.
Eu personal am pentru voi ceva video,cum a fost la Creatura book tour <3. Sper ca v-a placut.De data aceasta,sper sa reusesc muuult mai bun de atat.Am idei multe,dar sa vedem daca ies,ihihi.Pana atunci,fiti pe faza si urmariti blogurile care incep distractia !
Have fun,loves!




Image and video hosting by TinyPic








10 comentarii:

JustADream spunea...

Mă înscriu și eu --> nume de vrăjitor? Rămân la Nya. Și cred că casa cercetașilor e genialăă. .-.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Genial! <3 Cred că mă voi înscrie şi eu, dar nu ştiu dacă voi fi acasă atunci...
Anyway, abia aştept :*

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Gata, m-am gândit, o să intru şi eu :3 Tot Rose o să fie numele meu de vrăjitor şi o să intru în grupa Cercetaşilor. Mereu am vrut să fiu cercetaş cu insigne :))

Ellena spunea...

ma inscriu si eu :D numele meu de vrajitor este Ellena si intru in grupa Cercetasilor! sper sa imi faca placere participarea la POTTERTHON! :)

Smiling Miss spunea...

Ha ha...tare idee. Exact cum s-a făcut la Creatura. E bine că sunt promovate mult aceste cărți pentru că sunt frumoase.
De înscris nu cred că mă înscriu...de obicei nu sunt suficient de rapidă la genul acesta de concursuri și în plus nu știu dacă voi fi lângă calc mult timp.

O zi faină, Emy!:*

cassady spunea...

Nume de vrajitor Cassady, Astropufi daca toata lumea vrea la cercetasi trebuie sa mearga cineva si la celelalte case nu ?:)

Sabryy spunea...

Eu tot la cercetasi vreau =))

Pai nume de vrajitoare...muhahaha!

Marta...?
Merg, nu?

Nu?? :)) :3

-D- spunea...

Ce dragut dar din pacate nu cred ca voi reusi sa particip :( lipsa de timp si alte probleme ma impidica dar bafta multa tuturor!
Superba ideea:p

Crisstina M spunea...

Si eu particip! :D Numele de vrajitor: Crisstina M, iar casa in care vreau sa fiu... Viperini :-? :))

Ştefana Alexandra spunea...

Tare mult mi-aş fi dorit să particip şi eu blogul... Am fost un mare fan Harry Potter şi încă mai recitesc cărţile. Le urez multă baftă tuturor la concurs!