joi, 19 iulie 2012

The Killables- Recenzie

Salut,copii ! :D
Ati vazut filmuletul pentru Harry?Ce parere aveti ?:)
Eu tocmai m-am intors de la Alexandria.
Look what I got !
Da,bineinteles ca sunt pentru voi ! :)
Asteptam insa sa strangem mai multe,ca sa ne ocupam bine de concursul de 300 de membri,care se aproprie !
*Yay,Yay*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Am o recenzie de facut,si anume la cartea The Killables.
Initial am vrut sa fac o recenzie video,dar iata-ma aici ,scriind :).

Cartea a fost buna !Nu pot spune Geniala,nu de data asta.Sorry!
Actiunea se petrece in interiourul zidurilor unui Oras “sfant”,unde toti locuitorii sunt catalogati cu o eticheta,de la A,B,C,D pana la K.Gen,daca esti de nivelul A,esti cel mai “sfant” ,daca esti B esti mai putin “sfant” si tot asa pana la K.Daca totusi ajungeai la K,erai dat la canibali sa te pape de viu ! Faza e ca,exista un fel de primar,numit Fratele.Ceva gen un preot care conduce un oras.Doar ca,daca aveai un cosmar intr-o noapte,erai catalogat drept Malefic. *really ?!* .Si exact asta s-a intamplat cu Evie  , o fata simpla care se intamplase sa ajunga intr-o casa cu doi oameni pe care mai nou ii numea parinti.Oh,si ce parinti !
“Evie,fa aia,Evie drege aia ! Oh,Evie,vezi ca te mariti cu Lucas ! :D *
Lucas fiind catalogat drept A,mana dreapta a Preotului-Primar.Pff,ce sa spun.
Mdea.Si na,cum sa nu te simti cea mai fericita femeie din lume cand stii ca urmeaza sa te mariti cu un astfel de om ?
Evident,Evie stie mai bine.Pentru ca ea e de fapt indragostita de fratele lui Lucas, Raphael/Raffy. Raphael asta ajunsese la nivelul D ,curand K.Dar ei nici ca ii pasa.Si sincer,nici mie nu mi-ar fi pasat.Asta daca stiam ca etichetele sunt cele mai mari prostii inventate vreodata.Deci da.
In fiecare noapte,Evangheline si Raphael se intalneau la copacul lor,avand grija ca Sistemul sa nu le ia urma si sa nu ii vada in intunericul noptii. *Sistemul fiind chestia aia care ii tot urmareste ca sa stie ce eticheta merita fiecare*.
Dar Lucas nu este de fapt cine pare a fi.Iar Evie se regaseste intr-o situatie cu mult mai tensionata decat intalnirile ei pe ascuns de la miezul noptii.
Datorita lui Lucas,Evie si Raphael reusesc sa scape din Oras si,in ciuda faptului ca afara e plin de “canibali” ,ei nu se mai inteleg atat de bine ca la inceput.
Pana cand dau de Linus,Angel si gasca lui care lupta si ei impotriva Orasului.Si ce sa vezi ! Linus a fost implicat pana la gat in proiectul Sistemului,acum multi ani in trecut.Pacat ca Fratele i-a furat tot si a facut ce a vrut din acel Sistem.Iar acum,Linus vrea razbunare.Si o va avea,cu ajutorul lui Evie si al lui Raffy,care sunt mai mult decat hotarati sa infrunte Orasul ce pana mai ieri parea atat de “Sfant”.
Dar ce se intampla cand...Evie afla ca in inima ei se afla o varietate de sentimente pentru...doi...baieti?Care se intampla sa fie si frati...
*Va iesi urat,ihihih*
Mda.
Personajele: Evie mi s-a parut asa si asa.Nu prea stia ce sa faca ; era mai tot timpul nedumerita si i se parea ca trebuie sa-si ceara mereu scuze de la Raphael –pfft.
Raphael mi-a placut la inceput,in timpul intalnirilor sub clar de luna .Parea romantic,brunet si atragator.Dar apoi,adios bitchatchos.S-a transformat in tipul Faci-ca-mine-sau-mori.
Lucas pe de alta parte...cu toate ca e el blond,mi s-a parut chiar foarte dragut.As fi preferat ca el sa fie impreuna cu Evie,ci nu Raphael.Pentru ca si el o iubea la fel de mult.Dar la fel isi iubea si fratele .
Cartea in sine si finalul: Au fost destul de ok.Cateva replici care s-au cam repetat , putin prea multa descriere,dar a fost ok.De ce ? Pentru ca nu ma puteam opri din citit :D.Finalul era  de asteptat...


La sfarsitul cartii se afla si un interviu cu autoarea,pe care il voi traduce curand si il voi posta .Ma rog,eu sau Morwen <3.
Dar pana atunci,poate reusim sa ii luam propriul nostru interviu,cu intrebarile noastre :)
Da,pai...cam atat .
Va tuc !



Image and video hosting by TinyPic




8 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Cred că în ziua de azi nimeni n-ar fi etichetat cu A ;) Genială recenzia! :* Abia aştept concursul; mor după insignele cu Auracle :X
Kisses!

Ellena spunea...

foarte faina recenzia <3 as vrea sa citesc cartea daca voi avea ocazia :D

Only Books spunea...

Wow, ce interesanta pare!:)
O zi plina de zambete!:*

Dee.

LoStInDr3aMs spunea...

interesanta carte!!!>:D<

Sabryy spunea...

ce frumoase sunt cele de la Gina <3

Frumoasa recenzie :D Mai ai 2 pe ziua de azi, right? :)))

Clau spunea...

oh daa,recenzia e super <3 :) deci concursss curand :>

Smiling Miss spunea...

Așteptăm concursul de 300 de membri:X
Cât despre „The Killable”..pare super. Titlul e tare, iar povestea e extrem de originală. Nu m-aș fi gândit să o scriu astfel:D.
Mi-ar plăcea să o citesc dacă aș avea ocazia.

Vă pup! O zi frumoasă!

Ştefana Alexandra spunea...

Cartea sună destul de ok, deşi ideea cu fata îndrăgostită de doi fraţi s-a mai folosit. Ştii ce cred eu? Că a rămas cu Lucas chiar dacă îl iubea şi pe fratesu pentru că fratesu' s-a dovedit a fi un naşpa care doar dă ordine şi lucrurile astea nu se fac. Oricum mi se pare interesantă cartea, nu de 10, cum ai zis şi tu, dar ok, aş citi-o dacă aş avea ocazia.