luni, 6 august 2012

Spoilere de seriaaaal !

Hei,dragilor!
Look what I got !
Spoilere din serialul TVD,pe care multi dintre noi il asteptam cu sufletul la gura,nu-i asa ?<3
Am preluat articolul de pe Walking in Letters.
Multumim,dragelor  pentru informatii ! <3
Nu ştiu voi, dar noi unele, până apare primul episod din sezonul 4 din "The Vampire Diaries", îmbătrânim lent. E teribilă aşteptarea, şi o grămadă de întrebări ne torturează mintea: "Ce se va întâmpla mai departe?" "Cum va fi Elena vampir?" "Îşi va recăpăta Klaus corpul?""Poate Damon să fie al nostru?".  Aşa că citim mereu şi vânăm orice informaţie ne-o mai oferă Julie Plec, cea care scrie scenariile. 
Am hotărât să traduc pentru voi, cei care sunteţi la fel de disperaţi ca noi, ce se spune că se va întâmpla în sezonul pe care îl aşteptăm cu sufletul la gură. Sunt spoilere, şi deşi nu deconspiră mare lucru, ne fac o idee ce se va întâmpla în mare. E decizia voastră dacă vreţi să le citiţi sau nu. 
Dacă preluaţi articolul vă rog menţionaţi sursa :)


Va fi o secvenţă cu o moarte majoră în primul episod de pe 11 octombrie, când e premiera noului sezon. Dar întrebarea NU ar trebui să fie “Cine moare?”. Începeţi să vă întrebaţi: “Cine e cel care ucide?”.
 
Julie Plec a lăsat acest sentiment într-un chat cu TV Guide, spunând despre Elena din sezonul 4: “Cum va obţine ea sânge va fi una dintre problemele majore”.

Damon, între timp, şi-ar putea găsi un nou prieten. Plec spune că fratele nechibzuit Salvatore va avea nevoie de un nou prieten de pahar. Îşi face intrarea Meredith. “Nu cred că ea va fi aşa uşor de dominat cum a fost Alaric, dar va fi o legătură prietenească care se leagă între ei, care va fi amuzantă”.

Va fi un flashback semnificant în episodul 4. În episodul acesta vom avea parte de primul flashback al sezonului şi ne vom duuuuce în...anul 1100! Vom face cunoştinţă cu un vânător de vampiri numit Alexander care e furtunos, arătos şi carismatic..cum tind să fie toţi vânătorii de vampiri.

În concordanţă cu ce spune Julie Plec, noul vânător de vampiri care se îndreaptă către Mystic Falls este foarte “hardcore, e foarte pregătit şi foarte puternic. El cam ia eroii noştri prin surprindere, pentru că ei cred că vor şterge podelele cu el destul de uşor şi de repede, şi el îi cam năuceşte când dovedeşte că e dificil de învins prea repede. Vor realiza că au o problemă mai mare decât cele cu care s-au confruntat până acum”.

Decizia lui Klaus de a rămâne în Mystic Falls va fi legată de apariţia noului vânător de vampiri. Julie Plec a zis: “ El are cu siguranţă o agendă pe care o are de îndeplinit şi despre care vom începe să primim indicii peste trei, patru episoade, şi va implica cum se simte el referitor la existenţa acestui vânător.

Klaus nu este singurul vampir Originar care stă prin preajmă. Nu am văzut totul despre Rebekah şi ceilalţi fraţi şi surori ale ei. “ Cu siguranţă vom putea arunca ochii în cursul anului la ceilalţi Originari”, spune Plec. Producătorul executiv ne-a lăsat de asemenea să înţelegem că e posibil să învăţăm mai multe despre istoria lui Esther. “Unele dintre lucrurile pe care le-am discutat mereu când scriam scenariile era despre Esther şi cum a creat ea vampirii originari, şi cum s-a bazat pe o vrajă pe care o avea deja, deci de unde a obţinut-o? Şi asta ce înseamnă?” a zis Plec. “Înseamnă că erau vampiri înaintea vampirilor  originali ?

În episodul patru e posibil să avem parte de o scenă memorabilă între Elena şi Damon, dar J. Plec spune că unul dintre momentele ei preferate din toate timpurile se întâmplă în episodul următor (aşa că fiţi pe fază!).

Cu toate că poate aţi auzit contrariul, Ştefan nu va fi interesat de o nouă iubire - cel puţin nu curând.“Chiar nu ştiu de unde a izvorât ideea asta”, spune Plec. “Cred că Paul a vorbit despre ce ar spera el să se întâmple”.

E posibil să vedem că prietenia dintre Ştefan şi Caroline se dezvoltă în acest sezon. “Ceea ce sper e că Caroline, care a pledat pentru şcoala lui Ştefan - cum să devii un vampir- să fie un sprijin de care el chiar are nevoie, în special pentru că lucrurile devin dificile în tranziţia Elenei”, spune Julie Plec. 

SURSA articolului (:


Pareri ?Image and video hosting by TinyPic
8 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

Eu sunt încă şocată după ce l-am citit pe blogul fetelor! Adică Elena va lăsa bălţi de sânge din ce am observat eu :))
Şii sunt încântată de ideea că va fi o scenă Delena. :X

Iuliks spunea...

ABIA ASTEPT!<3
Asta e tot ce pot sa spun momentan:))
Astept de prea mult timp sa inceapa o data sezonul 4, ca nu mai stiu ce altceva sa mai spun:))

• ○ Anca ☼ spunea...

Pff.. eu nici sezonul 3 nu l-am terminat de vazut.. :-w.. asta imi aduce aminte ca azi am nevoie de o portie dubla =)) Ce sa zic.. ne-au dezvaluit prea multe, chiar daca sunt foooarte curioasa!

Elena Io. spunea...

eu abia am inceput sezonul 3 si nu mai pot!sunt foarte curioasa care e treaba cu Rebekah si originarii si fantomele din trecut.Deci acuma ca devine si Elena vampir :O..s-au schimbat o groaza de lucruri

Ştefana Alexandra spunea...

Anca mie îmi par puţine! :)))
Fetelor nu citiţi spoilerele dacă nu aţi văzut tot sezonul 3, strică farmecul! ;))

Only Books spunea...

Off, nu mai apare odata TVD? Mi-e asa de doooor!

Dee.

Ellena spunea...

deci abia astept!!! pur si simplu nu mai am rabdare! vreau sa vad ce se va imtampla cu Elena si Damon in urmatorul sezon si nu numai cu ei. astept premiera urmatorului sezon cu sufletul la gura.

Smiling Miss spunea...

Nu sunt fană, dar mă bucur pentru cei cărora le plac The vampire Diaries.
Sper să fie niște seriale super și mai departe.

O zi frumoasă!:*