miercuri, 8 august 2012

Vara asta noi decidem ce e IN si ce e OUT ! (:

 Hei,dragilor.
Ce faceti ?>:D<
Check this out 


 Noi vă propunem două cărţi sau 2 obiecte vestimentare, sau accesorii, orice. O dată la 2-3 zile.    Ne vom exprima părerea despre obiectele alese, iar, în final, vă vom lăsa un poll prin care puteţi vota ce este IN pentru vară şi ce este OUT!   Aceasta este prima postare, Oana nu este disponibilă în acest moment aşa că vă voi propune eu..2 cărţi. Atât. Iar voi veţi decide. Decizia stă în mâinile voastre. Pentru astăzi, vă propun să facem o analiză între următoarele cărţi:
Cele 50 de vicii ale Domnului Grey   Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagina în celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal şi un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Această prima tipărire s-a dovedit în câteva zile insuficientă, astfel că editorul american s-a văzut "obligat" să retipărească romanul. După doar şase săptămâni de la lansare cartea s-a vândut doar în SUA în 10.000.000 de copii, după cum a anunţat New York Times. Apărută şi în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de ţări.  Drepturile de ecranizare ale romanului au fost câştigate de Universal Pictures.  Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea!      Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.  Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi.  Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?
   E L James trăieşte la Londra, este căsătorită şi are doi băieţi adolescenţi. A lucrat ca producătoare tv şi a visat întreaga viaţă să scrie cărţi pentru publicul larg.  A început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book şi în mai puţin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare.     „Cartea cuprinde toate fanteziile mele erotice", a mărturisit autoarea.     Mai multe case de producţie, printre care Warner Bros, Sony, Paramount şi Universal Pictures au înaintat ofertele pentru achiziţionarea drepturilor de ecranizare a trilogiei scrisă de E L James. Pe 26 martie anul acesta, drepturile au fost obţinute de Universal Pictures, pentru suma de 5 milioane de dolari. E L James a solicitat să păstreze un anumit control asupra ecranizării celor trei volume scrise de ea. Actori, precum Ian Somerhalder (The Vampire Diaries; Lost) şi Alexander Skarsgård (True Blood; Battleship; Straw Dogs; Melancholia) şi-au exprimat interesul de a juca rolul lui Christian Grey.     Cele 50 de vicii ale Domnului Grey face parte dintr-o trilogie. În curând, în colecţia EROSCOP:  • Cele mai întunecate vicii ale Domnului Grey  • Viciile descătuşate ale Domnului Grey
  
   Titlul original: Fifty Shades of Grey    Limba originală: engleză    Traducere de: Constantin Dumitru Palcus    Anul apariţiei: 2012
   Nr. de pagini: 616
                                                                                       &                                                                                     
   Melanie Stryder refuza sa se stinga. Lumea noastra a fost invadata de un dusman invizibil. Oamenii devin gazde pentru acesti invadatori, mintile le sunt luate, in timp ce corpurile lor raman intacte si isi continua vietile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Cand Melanie, unul dintre putinii oameni salbatici in viata, este capturata, are convingerea ca i-a sosit sfarsitul.
   Wanderer, sufletul invadator care a intrat in corpul lui Melanie, a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea in corpul unui om: emotiile covarsitoare, multitudinea de simturi, memoriile prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se astepta: vechiul chirias al corpului refuza sa renunte la posesiunile mintii ei. Wanderer ii pune la incercare gandurile lui Melanie, sperand sa descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenti. In schimb, Melanie ii umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre barbatul pe care il iubeste Jared, un om care inca isi duce traiul in clandestinitate. Incapabila sa se desparta de dorintele corpului lui Melanie, Wanderer incepe sa tanjeasca dupa un om a carui demascare facea parte dintre insarcinarile ei.
   Cand fortele exterioare le transforma pe Wanderer si pe Melanie in aliate, ele se pregatesc sa plece in cautarea omului pe care ambele il iubesc, cautare ce se dovedeste a fi periculoasa si nesigura. Una dintre cele mai de succes scriitoare din ziua de azi, Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii Amurg, ne ofera un roman de neuitat despre perseverenta iubirii si despre ce inseamna sa fii om.
Biblioteca Rao
Titlu original: The Host
Traducător: Manuela Bulat/Shauki al-Gareeb
Domeniu de editare: Fantasy
Nr. Pagini: 640
Apariţie: 19.11.2009
 
 Deci da, titlurile pe care le-am ales sunt "Cele 50 de vicii ale domnului Grey" şi "Gazda". Prima carte am ales-o pentru că este cea pe care o citesc în momentul de faţă, iar pe cea de-a doua am ales-o gândindu-mă la marime, dar şi la conţinut. Pentru că în trecut am citit Gazda, am de gând să fac o recenzie 2 in 1 la aceste două cărţi imediat ce o termin pe prima. Acum, ce aveţi voi de făcut este, bazându-vă pe descrierea fiecărei cărţi, să decideţi ce este IN în vara aceasta şi ce este OUT! Sunt chiar curioasă! Deci, ce citim vara aceasta la mare pe şezlong? START VOT!
Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

Smiling Miss spunea...

Votat!

Ştefana Alexandra spunea...

Eu am citit doar gazda, aş fi vrut să o citesc şi pe prima, dar nu am avut cum ... şi evident am votat cu Gazda care e genială oricum

Only Books spunea...

Felicitări pentru parteneriat!:)

Dee.

Stephany spunea...

Si eu am votat !
Am ales Gazda deoarece am citit-o si mi-a placut mult , si este accesibila tuturor varstelor , spre deosebire de C50DVADG
Ce ciudat arata prescurtat :D