vineri, 5 octombrie 2012

Eve 2 -Recenzie

Happy Friday !
Ma simt ataaat de obosita.Abia astept sa dorm :3...
Dar poate voi sunteti mai fresh decat mine si aveti chef de "citeala".
Va las atunci recenzia cartii Eve,pe care am terminat-o ieri.
Dar lenea din mine a decis ca astazi e cel mai potrivit moment sa postez,hehe.

Am citit Eve 2 aproape * pe nerasuflate.*Wait,cum vine asta ?* Ei bine,a fost o carte frumoasa ! Palpitanta ,plina de emotie ,dar putin cam prea detaliata.Cred.Nu sunt sigura daca am terminat-o in 4 zile din cauza scolii sau din cauza lenei.Oricum.Dupa ce Eve ajunge in Califia si se desparte de iubitul ei salbatic ,toate problemele incep sa apara pe rand,una cate una.Se pare ca femeile din Califia (nu toate) nu o suporta.Eve stie ca regele o vrea doar pentru el,ca sa-i faca mostenitori * Bleaaah*.Ei bine,un adevar cumplit iese la iveala din chestia asta.E atat de...wow ! As vrea din tot sufletul sa explodez prin cuvinte si sa spun tot ! Dar ce fel de persoana as fi eu atunci?Grr.
Evadata din Califia ,Eve porneste mai departe.*Am mintit*.Eve este capturata de soldatii regelui si dusa in Orasul de Nisip.Acolo il intaleste pe Rege *logic* de la care afla acel “cumplit adevar”.Aparent,Eve traieste intr-o minciuna .Sau a trait.Umm...pe la jumatatea cartii au loc niste scene foarte “iubibile” ca sa le spun asa ,intre Caleb si Eve.Da,da...S-au REgasit.Dar Eve nu mai e aceeasi persoana.De fapt este,dar acum e de o importanta enorma pentru Orasul de Nisip.Nici n-o sa va vina sa credeti ! Chestia asta face toata cartea.Vorbeam de scenele “iubibile”.Au fost dragute,dar ma asteptam la ceva mai...Patch *if you know what I mean :> * .Adica,tipul e salbatic.Ok.Atunci cum se face ca e asa de educat? De ce nu filtreaza cu ea?De ce nu ii spune ca e frumoasa?Care e problema lui ?
Profesoarele alea care le invatau pe fete sa nu cada prada « barbatilor » mie ,nu stiu de ce,mi-au placut.Unele dintre ele.Adica,oarecum aveau dreptate.Femeile sunt mai mereu discriminate.Ia sa mai fie si ei !-no offense.
Revenind la Eve...Fata incearca sa-si salveze prietenele din “Academia de peste lac” ,unde bebelusii erau nascuti la comanda.Cumplit ma,nu altceva !
Regele o tinea una si buna ca “Nu ma astept sa intelegeti”.Bine ma ca esti tu destept.Nu toti avem norocul sa fim...regi :L.Finalul a fost trist trist triist ! Nici nu imi venea sa cred ! Ce sens mai are seria daca nu mai e ca pana acum ?Tot ce pot sa va spun e ca s-a intamplat ceva groaznic,la care nici nu va asteptati.Sper ca nu v-am spus prea multe.
Personajele mi s-au parut bine conturate,dar mai putin Caleb.Nu stiu prea multe despre el,daca ma gandesc prea bine. K
Stilul autoarei...pai fara el nu as mai fi citit nimic ,nu? Un stil alert,plin de suspans si actiune.Nu m-am plictisit de el .


NOTA MEA
din 5 norisooori !


Puteti cumpara cartea de aici :
-Elefant (reducere)


Sper ca v-a placut recenzia,in ciuda faptului ca nu ma simt foarte ok.
Vroiam neaparat sa mai postez ceva.Mai ales ca e weekend :).
Ne auzim maine !
Va puuup!





7 comentarii:

Clau spunea...

iubibila recenzia <3.ce draguti sunt norisorii :*

Ale Criss spunea...

Super recenzia. Imi place parerea ta ;)

natașa spunea...

Interesanta recenzia. Vreau de mult cartea asta.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Recenzia e îmbrăţişabilăă (replică nouă :d), ca de obicei. Sper să te simţi mai bine, scumpoo :*

Larisa Papy spunea...

Mai facut sa rad cu *am mintit* :)). Asa e, nu stim multe despre Caleb. Nu prea mi-a placut de el in volumul acesta, in schimb mi-a placut de Charles. Iar sfarsitul cu siguranta a fost apogeul cartii:) Great review:d

Smiling Miss spunea...

Norișori:) Ce frumos sună:)
Mă bucur că ai terminat-o. Și eu citesc o grămadă de cărți, cine știe când o să spun: gata. Probabil niciodată:)) Mereu am să găsesc una care să mă atragă și să o citesc:))

:*Kisses, Emy!

Krisz spunea...

Ma bucur asa mult ca ti-a placut cartea! Eve e una dintre seriile distopice dragi sufletului meu, si sunt foarte fericita cand gasesc si alti oameni care i-au descoperit frumusetea <3.