duminică, 21 octombrie 2012

Mini Concurs si Palavrageala

Care-i treaba?:>
Hehe.Ce faceti?N-am mai trecut pe aici de miercuri...
Oricum.Ma bucur ca mi-am gasit putin timp in seara asta sa mai vorbesc putin cu voi.
In timp ce ascult asta...

Geniala melodie <3 !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Voi ce mai cititi,apropo?
Eu momentan am cateva carti incepute,dar niciuna terminata.
Stiu ca au cam lipsit si recenziile ,dar o sa ma revansez ! :D
De fapt,sper sa pot posta una in cursul saptamanii,pentru ca nu prea mai am asa multe teme :>
Oh !
Am citit ca apare la Leda...
Mai multe detalii,gasiti AICI.

~UN FRAGMENT DIN CARTEA A DOUA~


– [...] Mi-ai arătat toate constelaţiile, dar nu mi-ai spus niciodată de ce priveşti stelele.
Mi-am înconjurat genunchii cu braţele şi mi-am sprijinit bărbia pe ei, căzând pe gânduri. Deşi ştiam răspunsul, era important să-i vorbesc lui Lucas astfel încât să înţeleagă.
– Părinţii mei mi-au spus ce sunt eu în realitate încă de când eram foarte mică, imediat ce m-au considerat capabilă să păstrez un secret. Au făcut ca adevărul să sune de parcă ar fi fost ceva deosebit. O mare aventură. Am crezut că era ca în poveştile cu zâne, când fata care mătură prin casă descoperă că de fapt e prinţesă şi că într-o bună zi va veni s-o caute un prinţ. Ca şi cum secretul din mine ar fi fost magic.
Lucas părea dornic să pună o întrebare, dar şi-a dat probabil seama că mă străduiam din răsputeri să găsesc cuvintele potrivite, aşa că a continuat să mă privească în tăcere.
– Am priceput pentru prima oară că nu era vorba doar de distracţie şi de magie – am ştiut deodată că exista ceva rău în a fi…
M-am uitat în jur. Raionul în care ne aflam continua să fie pustiu, dar am ocolit oricum cuvântul care începea cu V.
– …că în asta era ceva rău atunci când am înţeles că eu n-o să mor niciodată, dar toţi prietenii mei din Arrowwood vor muri. Carrie, şi Tom, şi Renne – vor muri cu toţii. Absolut toţi. Vor îmbătrâni şi vor dispărea, iar eu voi rămâne singură. Asta m-a speriat, fiindcă mi-am dat seama că, dintre toţi oamenii pe care-i iubesc pe lume, voi putea să-i păstrez alături pe foarte puţini.
Lucas mi-a cuprins cu blândeţe un obraz în căuşul palmei. Mi-am înghiţit nodul din gât şi am continuat:
– Aşa că m-am străduit să mă gândesc ce aş putea păstra. Să aflu dacă există ceva care va rămâne întotdeauna cu mine.
– Stelele…, a spus Lucas. Ai ştiut că poţi avea întotdeauna stelele.
Am dat din cap, ştiind că înţelesese totul. M-a luat în braţe şi m-a strâns atât de tare, încât am fost convinsă că şi el avea să-mi fie alături pentru totdeauna.

So,ce parere aveti ?

Mie,personal,mi-a placut primul volum.Dar chiar nu stiu daca l-as cumpara si pe al doilea :) .
Daca nu il castigam ,nu prea cred ca aveam sa il citesc nici pana in ziua de astazi.
Dar a fost...interesant.O lectura usoara :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vreau sa trimit niste semne de carte siii nu stiu cui :> .
Va bagati?
Cerinta obligatorie: Urmareste blogul prin GFC -doar ca sa stiu ca esti in echipa :*
Siii optional,desi mi-ar placea daca ati raspunde cu totii la urmatoarea intrebare:

Care e cea mai recenta intamplare amuzanta care ti s-a intamplat sau la care ai luat parte?

O sa va raspund si eu cand voi anunta castigatorii.
Vor fi doi castigatori,alesi prin random.org
Semnele de carte sunt urmatoarele:


*scuzati claritatea,imaginea a fost facuta cu Web-ul*
Stiu ca nu sunt numai semne de carte,dar ma rog :))
Primul castigator isi alege 3 dintre ele,iar celalalt va primi restul.
Nu ma astept sa va inscrieti intr-un numar foarte mare,pentru ca sunt doar niste semne de carte micute si dlagalaaase :o3.
Eeeh ,da ...Cine nu are nevoie de semne de carte ?:))

Sooo...abia astept sa va citesc raspunsurile si sper sa cad de pe scaun de ras :)) !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cam ataaat.
Ne mai "citim" saptamana asta,cu siguranta.
Va pup si bafta la scoala :* !




11 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Uuuh, abia astept volumul 2 <3 Lucaas <3
Revin maine cu intamplarea mea :>

Stephany spunea...

GFC : Stephany07
Deci cred ca eu sparg gheata in seara asta ( asta daca nu mi-a luat-o cineva inainte in timp ce scriam comm-ul :)) )
Intamplari amuzante nu prea mi se intampla mie, dar saptamana trecuta , o colega din clasa mea , se tot juca cu o punga din plastig facand niste zgomote infernale , asa ca dupa nenumarate reclamatii , vazand ca tot nu inceteaza , o alta colega de-a mea s-a gandit sa-si faca singura dreptate . Asa ca s-a ridicat din banca sa sa duca dupa colega cea enervanta . vazand ca vine dupa ea , enervanta mea colega a luat-o la fuga , cu razbunatoarea pe urmele ei . Dar cand sa faca dreapta , a alunecat pe parchet , si a venit BUFFF! direct in fund . Noi astialalti ,am inceput sa ne radem de nu se mai putea , iar o alta colega de a mea , a ras pana ce a cazut de pe scaun .
A fost foarte amuzant :))

Iuliks spunea...

GFC: Iuliks

Cea mai recenta intamplare amuzanta? Pai mie nu mi s-a intamplat nimic amuzant. Dar sa asist la ceva amuzant? Oho au fost o gramada de momente amuzante. La mine in clasa nu exista o zi in care sa nu ne amuzam de ceva:))...Acum sa am gandesc...
Saptamana trecuta(cred), in pauza mare, baietii au vrut sa vada cine reuseste sa sara pe o banca (nu peste banca, pe banca), fara maini.
Bun si cativa au reusit, apoi se sunase de ora. Pana sa vina profa de mate, au mai incercat cativa. Cand un coleg a sarit, acesta s-a impiedicat si a cazut pe jos tragand banca dupa el. Si noi, colegi buni ce suntem, am inceput sa radem ca spartii. Si culmea exact cand cazuse colegul, intrase profesoara. Ea ne-a tinut o "micuta" predica, dar in cele din urma a inceput si ea sa-l tachineze pe cel "cazut la datorie" :))

Suntem o clasa foarte amuzanta:)) Si cea mai galagioasa:))

Anonim spunea...

gfc :Lu Luu
intamplare amuzanta.intamplare amuzanta:))SIncer nu prea am parte de asa ceva dar sa spunem cu urmatoarea ar fi o intamplare amuzanta.
Era..nu mai stiu ce ora era,in fine,si doi baieti(,unu avea o boneta smechera pa cap,(:)))valsau prin clasa,desi se sunase de vreo 5 minute.Apoi intra doamna in clasa,iar ei erau in fata clasei,apoi dupa ce noi incepem sa radem fac 'da buna-ziua Domamna'si fug ca nebunii in banca,nu ca acolo ar sta normal.:))nStiu ca nu suna a cine stie ce,dar a fost amuzant

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

GFC: Rose ღ
Ora de mate. Cu siguranţă, ora de mate! :))
A venit o profă suplinitoare săptămâna trecută. Toţi băieţii din clasă erau cei mai atenţi copilaşi din lume când se întorcea cu spatele, să explice la tablă :)) Purta o rochie din aia, mulată. Şi toţi băieţii au vrut să iasă la tablă, să îi asculte, au uitat şi tabla înmulţirii lângă ea :> După aia, doi colegi şi-am luat gecile de motociclist, când toată lumea stătea în tricou, ca să atragă atenţia. Zice colega mea: ' Da' ştiţi că e măritată, nuu?' Şi răspund ăia: 'Da, da, normaal. Da' la soţ te duci că trebuie. La amant, te duci de plăcere :>'
La sfârşitul orei, se face îmbulzeală în spatele clasei. Mă duc şi eu, şi văd că toată lumea i-a făcut poze profei, de la spate :)) Chiar şi unele fete :)) Şi nu ştiu cum, profa i-a luat telefonul unuia şi a văzut pozele. A vorbit cu diriguţu', şi când el a cerut explicaţii, motocicliştii au sărit în apărare: 'Domnu', ştiţi, el vrea să facă un album cu toţi profesorii, ca să îi păstreze vii în amintirile lui 8->' Oh, Doamne, abia aştept următoarea oră de mate :))

Unknown spunea...

Gfc : Lucky
Din pacate nu am prea avut parte de intamplari amuzante in ultima vreme :(

Niahara spunea...

GFC: Niahara
Intamplare: Hmmm... practic nu mi s-a intamplat mie, ci pisicii. Incercand sa se bage in sifonier, a inchis usa dupa ea si a ramas blocata acolo, iar noi am cautat-o disperati jumatate de ora.

Anonim spunea...

Mi-a plăcut figura povestotă de tine Rose şi felul în care v-aţi justificat nebunia :))
NU, eu nu particip la concurs, deşi mi se pare interesant, dar vreau să las şi eu un comentariu şi chiar cu una din multele întâmplări haioase.
Aveam un prof de engleză în facultate pe care puţini au reuşit să-l cunoască să-i ştie reacţiile, însă mie îmi place să observ oamenii şi ştiam că are 2 chestii aparte: îi pulsează vena la gât când e nervos,d eşi pare extrem d calm şi începe să se bâlbâie când nimereşte cu ochii în decolteul vreuneia.
În prmul an de facultate avea fixaţia să mă treacă la fiecare curs la tablă şi să-mi dicteze lecţiile, exerciţiile, tot. La un moment dat observ că nu mai înţeleg nimic din ce zice, fiindcă dăduse omul în bâlbâială. Stau eu cu faţa la tablă şi mă gândesc în sinea mea: "Bă frate, ce-are ăsta de se bâlbâie, că face aşa numai când nimereşte cu ochii în vreun decolteu? Aoleu, jale ... al cui naibii decolteu?" Mă întorc curioasă şi m-a apucat un râs când am văzut că tocmai colega mea era cea cu decolteul buclucaş. Uuu săracul de el ... pe de o parte a fost recunoscător că l-am salvat şi n-au observat şi alţii, pe de altă parte era roşu ca racul la faţă de jenă că-l surprinsesem :))
Ce mi-am mai tachinat ulterior colega cu faza asta ...

Unknown spunea...

gfc:Nastya Paun.

meduza spunea...

GFC: furelise

Ba daaa! Mi-am adus aminte de o faza amuzanta. Tocmai imi spuneam in gand ca mie nu mi se intampla nimic amuzant, dar mi-am amintit ceva dragut. Acum 2 saptamani, intr-o sambata, un prieten ne-a invitat la el acasa sa vedem filmul 'Dictatorul' -care apropo, este fooooaaaarte amuzant. Dupa ce s-a terminat filmul, ce-i da lui S prin cap? Hai sa ne bage un joc de groaza, Slenderman. Eu am stat cumntica in scaunul meu, cu sufletul la gura sa vad ce se intampla in joc -trebuia sa gasesti niste foi si te alerga un nebun printr-o padure-. Asa ca atunci cand a pufait odorizantul de camera langa mine, am tipat ca nebuna. Ca nu ma speriasem de ajuns, m-am facut firoscoasa sa joc si eu Slenderman. Eu atenta acolo, am gasit 2 dintre pagini, si apoi l-am vazut pe nebun -era u nfel de om fara chip, foarte infricosator- urmarindu-ma, asa ca in loc sa fug din locul ala, am inceput sa tip, si sa dau din maini, in timp ce ceilalti prieteni ai mei se spargeau de ras. :D

Unknown spunea...

GFC:Ghergu Cristina

Furca de drac + cornite de drac = nebunieeeee . Incepusem sa strig pe hol "V-au gasit toti dracii " cu furca aia in mana si sa mergem asa pe strada cu ea :> .