joi, 29 noiembrie 2012

Udii !

Heii,dragilor !
Ce mai faceti voi ?:3 
Mi-e foaaarte somn.Sper ca n-o sa incep sa delirez in postarea asta :))
In primul rand,la multi ani celor cu numele de Andrei si Andreea ,pentru maine <3 !
Multa,multa sanatate si sa fiti iubiti,mai ! <3
Binecuvantati fie mai ales cei care au adus bomboane la scoala :)) !
~~~~~~~~~~~~~~~~
Recent ,mi-am luat asta :



Si vreau sa va spun ca e geniala cartea <3 ! 
Am citit 50 de pagini in 2 pauze la scoala si pur si simplu o ador !
Mai ales ca ,nu peste mult timp,va fi gata si filmul. <3
Daca nu v-ati luat-o inca,eu chiar v-o recomand !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Am fost putin mai ocupata cu scoala ca de obicei,pentru caaa
impreuna cu 10 colegi ,incercam sa castigam o excursie in Spania prin intermediul unui proiect la tehnologie :3.Maine mergem sa facem filmari la liceu ,deci s-a zis cu dormitul pana la 2 :[.
Vroiam sa va intreb...pentru voi,ce inseamna sa fii un prieten adevarat?
Chiar abia astept sa citesc comentariile ,pentru ca recent,am inceput sa am nelamuriri in legatura cu asta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Abiaaa astept <3

Sarbatorile de iarna sunt ,cred,ceea ce ador cel mai mult .
Abia astept ,pur si simplu (: .
Oh! Si mai astept ceva !
Cartea asta pe care am comandat-o acum o saptamana si inca nu a ajuns :L :

Haaai Litera ! Nu ma dezamagi :| 
...
Cam atat.Mai am o singura teza,apoi pot sa mor linistita.
Sau nu .Oricum,asta e clar cel mai groaznic an scolar din viata mea .
Abia astept sa vina clasa a9aaaaa :L .
Weekend placut !
Ne mai auzim maine-poimaine <3 !
Noapte buna !


Image and video hosting by TinyPic

P.S.: schimbari majore in aspectul blogului weekend-ul acesta.Sa nu va speriati daca vedeti dezordine pe aici :D.

7 comentarii:

Clau spunea...

de-abia astept sa vina iarnaa <3,sii cred ca m-ai convins sa iau si eu cartea pe care o citesti tu acum - Semnul :> lectura placutaa:*

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Ohooh, abia astept Craciunul <3 Si cadourile <3 Si toot <3 Ah, sa nu te sperii daca intarzie Tacere. Si eu mi-am comandat carti de pe elefant si mi-au venit tarziu. Cam in 2 saptamani, dar.. vin :]
Si eu abia astept a9a. Sa scap odata de colegi (ganduri sumbre, stiu, dar m-am saturat sa am prieteni care nu vor decat sa-mi copieze temele si atat). Am probleme din cauza asta. Nu stiu, nu-s prieteni, nimeni nu mai are caracter, toata lumea e la fel, si cu gandurile astea am ajuns la psiholog *sigh* BTW, weekend placut, scumpoo >:D<

emy spunea...

@Claudiu , sper sa o cumperi :3 Merita ! :D
@Rose , crede-ma,am aceeasi problema cu colegii ! Fix aceeasi. M-am saturat naibii ! :|
Sper sa ajunga cat mai repede cartea :3. Te pup,weekend placut si tie ! <3

Unknown spunea...

"Binecuvantati fie mai ales cei care au adus bomboane la scoala :)) !"
:)) Ieri la scoala o colega mi`a zis ceva de genu` : "Allexa [ma cheama si Alexandra] ai adus bomboane? [eu dau din cap ca da] Ok atunci, La multi aaaaaniiii!"
Prieteni...pai prietenii sunt cei care, de exemplu vin la tine acasa, fara sa te anunte, si iti spun direct : "Am veit sa te luam sa mergi cu noi afara!" sau sunt cei care iti dau sandvisul lor pt ca tu l`ai uitat pe al tau acasa si nu ai nici bani la tine sau cei care atunci cand isi cumpara un covrig ia unul si pentru tine fara sa te mai intrebe daca vrei...astea sunt chestii pe care le`am trait si asa [bine, nu exact asa...da` ai prins ideea] ar trebui sa se poarte niste prieteni adevarati!

Andreeea spunea...

Multumim :* EU n-am dus bomboane la scoala, dar am o scuza. N-am fost la scoala decat 50 de minute pentru teza si am plecat :))
Ahh, vreau si eu cartea.. si nu pot iesi din casa. :)) Nu stiam ca apare si film..
Mult succes cu proiectul, sper sa castigati1 :*
@ROse, Emy: E mult mai bine in clasa a 9-a, cel putin pe filologie ai o viata asa de usoara, fata de ceilalti. :)) Si eu doream anul trecut sa scap de colegii mei(baietii), care se comportau ca niste copii de clasa a 3-a..

M-am saturat de asa zisi "prieteni adevarati". Tocmai am aflat ca prietena mea cea mai bune pe care o stiu de 10 ani ma barfea incontinuu si spunea toate secretele..
Prietenii adevarat sunt cei care sunt alaturi de tine mereu si in care poti avea incredere.. nu persoanele false care se dau pe langa tine sa afle mai multe ca apoi sa-ti faca rau..

natașa spunea...

Esti a opta? Pot spune ca la mine e cel mai frumos an de pana acum!! Ma rog, 2012 este... si totusi , si eu astept a noua. Dar sigur voi avea viata grea avand in vedere ca merg la mate-info o.O

Prieteni adevarati? Pai la mine e cam asa: Numai cu prietena cea mai buna putem sa ne uitam una la alta si sa intelegem ce gandeste cealalta. Prietena cea mai buna este singura caruia pot sa ii spun orice si stiu SIGUR ca imi spune orice. Prietena cea mai buna este aceea care nu a uitat niciodata de ziua mea de nastere si a nimerit mereu cele mai tari cadouri. Prietena cea mai buna este aceea cu care pot vorbi 10 ore fara sa ma opresc si inca sa am ce vorbi. Ea e singura care imi da cele mai traznite sfaturi si totusi stie cel mai bine cum sa le dea ca sa ma ajute. Si primul lucru pe care il fac cand ajung acasa dupa scoala este sa o sun... Un prieten adevarat e cel care e indispensabil pentru a mai putea trai!
Cel putin in cazul meu! :)

Andreeea spunea...

@Anca: Ai dreptate, si eu sunt de aceeasi parere, dar uneori chiar prietena ta cea mai buna poate sa te tradeze in ultimul hal si sa-ti faca mai mult rau decat un dusman. Eram prietene de 10 ani si era de nedespartit.. In ultimul timp am inceput sa nu mai am incredere in multe persoane