joi, 3 ianuarie 2013

Etapa a 2a si Etapa a3a :3

Dee şi Criss , un gogolplex de scuze pentru faptul că nu am scris  etapa a2a la timp.La etapa a 3a mai am timp pană maine ,aşa că le voi scrie pe amandouă astăzi.
La faza cu familia ,eram într-o fază proastă cu ai mei şi chiar nu ştiam ce să scriu.Păi păi,acum cred că pot să încep,chiar dacă vor fi luate in considerare sau nu ,simt nevoia să le scriu şi,cum am mai spus-o, chiar îmi place ideea :3 .



Okay.Sărbătorile fără familie sunt precum pizza fără cola,filmele fără popcorn,viaţa fără dragoste ! , muzica fără ritm ,cartea fără cuvinte.Presupun că aţi prins ideea.Degeaba ai tu brad de Crăciun ,daca n-ai cu cine sa îl împodobeşti .Degeaba ai mâncare de sărbători ,dacă n-ai cu cine să o împarţi .Aşa că ,familia reprezintă poate chiar cel mai important factor în petrecerea sărbătorilor.Imaginaţi-vă un Crăciun petrecut de unul singur.Doamne,Doamne.Imaginaţi-vă un Crăciun petrecut cu tot neamul,hehe.Acasă,la căldurică , dăruindu-vă cadouri ,umplând casa de râsete şi voie bună.Asta e ,de fapt,atmosfera pe care Iisus ne-o oferă de Crăciun.Şi e ca un dar ,pe care abia aştepţi să îl deschizi în fiecare an .
Şi fiecare familie are Sărbătorile ei.Fiecare familie le petrece diferit,dar cu acelaşi scop.Cu scopul de a petrece timp împreună,onorând naşterea lui Iisus şi trecerea unui nou an.

Familia reprezintă ,aşadar,factorul cel mai important şi fără de care,Sărbătorile nu ar mai fi Sărbatori.


Sarmale ---- Domne,la noi Sărbatorile nu există fără o oala plină ochi de sarmale care se termină in 3 zile.
zĂpadă -----Îmi amintesc de vremurile în care eram doar un copilaş şi trollerul de taică-meu mă făcea om de zăpadă de fiecare dată când se punea zăpada afară.Arghh :))
cadouRi -----okay,ştiu că nu ăsta e spiritul sărbătorilor.Dar,chiar dacă vrei sau nu ,tot primeşti.De cele mai multe ori,primeşti ceva care chiar nu are legătură cu Crăciunul sau cu atmosfera calda .Ce cadou mi-a făcut maică-mea? Un set de sutiene.Ahahahh.
Brad ---- nunu.Nu Brad Pitt.Ci brad de Craciun.Nu îl împodobi niciodată cu taică-meu ,dacă nu vrei să sfârşeşti ca fiind chiar noul brad de Crăciun.Serios !
gĂlăgieeee ---- Doamne,Doamne.De fiecare dată,casa e plină de rude şi nu se mai inţelege absolut nimic.Adu salataaaaaaaaaaaa ! sau HAI SA FACEM O POZA .Sfat : nu fă niciodată pe fotograful.Nu scapi pană nu le faci cel putin 150 de poze .Serios.
Timp----- nici nu îţi dai seama când trece timpul aşa repede.Şi zău aşa,parcă ieri a fost Crăciunul,no ? 
cOlinde ---- chiar dacă se sparg geamurile atunci când te apuci să cânţi colinde,nu te lăsa ! Pentru că, 1.dacă e chiar aşa de rău,nu va trebui să cânţi cine ştie ce.Oamenii îţi vor da covrigi si mere si vor închide uşa înainte ca tu să fi terminat de cântat. 2.daca nu e chiar aşa de rău,cântă până îi plictiseşti pe bieţii oameni .De ce? Păi de amuzament.De exemplu,când am fost eu şi câţiva prieteni la o persoană total necunoscută, am văzut cum îşi reţinea un căscat grozav de mare.Mhm.
Râs ---- unchii mei sunt cei mai amuzanţi .De fiecare dată când ne întâlnim ,cel mai mult râde mami.Dar râde cu atâta poftăăă,că ne apucă pe toţi râsul ,până ne doare burta ! 
mInuni ----- dacă eşti cumva trist,să ştii că de Sărbători nu ai voie.N-o să te lase nimeni să fii trist.Puţin le pasă unchilor mei că eu am nevoie de melodii lacrimogene sau mai ştiu eu ce.Dă-i cu glumele ! Fă-o să leşine de râs ! Astea da minuni,cred eu.Pentru că atunci,chiar nimic nu mai contează.Te simţi atât de bine,încât uiţi cât erai de trist. :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Deja am scris vreo 9 mai sus ,dar nu contează.De Sărbători , cuvintele sunt insuficiente pentru a-ţi exprima starea de spirit.

E frig , noapte ,dar sărbătorile sunt aproape. :3 





-postare realizată în cadrul Postărilor de Iarnă ,marca Love for Books :3 -


Buuuun.
Ne mai auzim :3.
Vă pup !

6 comentarii:

Clau spunea...

superbă postarea,într-adevăr familia e cea care contează <3
deci eşti împodobibilă când e tatăl tau prezent :))

PS : mai ai sarmale?:o3

Iuliks spunea...

mi-a plăcut la nebunie postarea^_^
când citit cuvântul "sarmale", brusc mi s-a făcut poftă de sarmale:))
şi faza cu împodobitul, aşa mi-a făcut fratele meu acum 2 ani... eu, ca o fetiţă harnică ce eram, încercam să pun globurile în brad, numai ca fratele meu să le scoată şi să le agaţe de mine. A ieşit un scandal monstru:)) de atunci nu-l mai las să se atingă de brad atunci când se află în procesul de împodobire:))

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Drăguţ :o3 Şi pentru mine înseamnă cam acelaşi lucru.
Opaa, trebuie să postez şi eu :3

natașa spunea...

Oooh! Ce postare adorabilicioasă! :X Da, familia de sărbători= sarea din bucate. Îmi place ce ai făcut la acele cuvinte. :x
Apropo, La mulți ani Eemy!

Vero spunea...

Ai mă, ce mă făceam eu dacă nu vedeam postarea ta?! Uitasem că trebuie să scriu și asta . :o3

Bianca spunea...

Ce drăguţă postare :o3 <3.
Am o leapşă pentru tine : http://bianca-s-thoughts.blogspot.ro/2013/01/leapsa.html .
Sper să o accepţi :D