marți, 1 ianuarie 2013

Happy Ending (?)

Hei,dragilor.La mulţi ani,la mulţi bani,să-mi trăiţi,să fiţi iubiţi şi fericiţi , bla bla.Simte cineva atmosferă de două mii treişpe ?Eu una ,oarecum.Adică,nu ştiu cât de diferit va fi anul ăsta,dar de aseară şi până în acest moment,îmi tot vin gând citate sau promisiuni pe care sunt atât de sigură că le voi respecta.De exemplu,gândeşte cu creierul,nu cu inima .Sau , viaţa e prea scurtă ca s-o trăieşti făcând lucruri care nu te fac fericit.Şi frate,chiar aşa e.Sper că asta nu se va transforma într-o postare din aia lacrimogenă - serios - ,dar cred că ar cam trebui să o las mai moale cu toate toanele mele de doi bani -toane,pentru că de multe ori,supărarea mea nu are niciun motiv ,dar de - şi cred că sunt în stare sa stau 365 de zile fără să bocesc aiurea.Zău aşa ,mă.
Ziua 1 : Sunt ok , frustrare : 35 % ,dar las că-mi trece ; oh ,oh ! Şi-mi e somn,pentru că am stat trează 24 de ore.FIX.
Bun ,ajunge cu asta.
Nu,nu mi-am făcut o listă cu carţi pe anul două mii treişpe,pentru că am de gând să citesc orice imi pică în mână.Anul trecut am citit în jur deeee ...50 de cărţi,cred.Nu toate au recenzii ,pentru că am mai citit şi cărti din literatura română şi na...nu mi s-a părut bine că ar trebui să mai fac recenzii.Ultima recenzie a unui autor român - prima si ultima- e a cărtii Mara,de Ioan Slavici .Dar nu mai scriu din astea.
Apropo. Un prieten mi-a cerut ajutorul şiii eu vi-l cer vouă.Dacă vă face plăcere,da-ţi un click aici .
Îl ajutăm cu 7 click-uri , ca să câştige nu ştiu ce la un joc. Oricum.Vă rog,merciii :3 .
Lalalallala.Ştiu că ziceam că postez la 00:00 ,dar fraiera de mine a uitat să programeze postarea .Aşa că ,am şters tot şi am luat-o de la capăt.Apropo,voi cum aţi petrecut revelionul ?
Ce?Eu? Acasa.Cu prietenele.Da,a fost distractiv ,toate cele...
Hai că vreau să ştiu ce aţi făcut voi :3 . 


7 comentarii:

Raisa spunea...

La mulţi ani!:*

Să şti că mie nu îmi este somn,eu de fel nu sunt somnoroasă,mai mult matinală.Adevărul este că acum am bătut recordul deoarece am stat trează 17 ore:D şi am dormit doar 3.:D

Eu de revelion m-am dus cu prietenii pe la artificii,apoi am mers la o prietenă acasă şi am stat acolo până dimineaţă(home alone,muhahaha).Cu durere în suflet a trebuit să îmi las scumpa mea căţeluşă singurică acasă 5 ore:( şi nu am avut ce face în privinţa asta.A fost OK revelionul ăsta!:)

Duduş spunea...

In loc de: "gândeşte cu creierul," am citit" gandeste cu CREIONUL" o.O.
Un an nou fericit Em <3

Iuliks spunea...

La multi ani scumpa>:D<:*
Ce am facut de revelion? Pai... am petrecut ca cativa prieteni, si am dansat pana pe la vreo 4 dimineata:))(am asa o febra musculara((:) Si am mancat jeluri:> cu vodca^_^. Pe scurt, a fost frumos. Dar sunt obosita-_-zZzZz cred ca azi am sa ma culc mai devreme, desi e putin probabil:))
In fine^_^, acum cam bat campii-_-'
Din nou, la multi ani si sa ai un an N-E-M-A-I-P-O-M-E-N-I-T:*:*

Ştefana Alexandra spunea...

La mulţi ani! >:D<
Eu am programat postarea, dar lasă e mai bine că nu ai pogramat-o.
Voiam să-ţi spun că a venit pachetul ;;) Mă duc mâine să-l ridic pentru că nu s-a lucrat şi nici ai nu se lucrează.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Oh, dar ce-i cu starea asta? Capu' sus, draga mea, sunt prea multe chestii tari de făcut ca să fii bosumflată.
Revelionul meu a fost genial. Am stat cu o prietenă - prima oară când nu sunt cu ai mei. Ne-am uitat la filmuleţe amuzante şi ne-am certat pe fundul lui Louis din 1D :))) E direcţionistă şi naa, m-a prins şi pe mine pentru câteva ore :))
La mulţi ani şi să ai un an genial! :* :*

Vero spunea...

Roseeeeee, ceeeee? Așa mă trădezi? Ai fost direcționistă?! E clar, nu mai ești micul meu coșmar >.<

La mulți ani, Emyyyy :* Las' că-ți trece frustrarea și atunci iar ai să fii super-mega-happy :o3

Unknown spunea...

La multi ani ,sa aveti un an plin de impliniri,eu nu simt nimic diferit fata de anul 2012,e la fel doar ca vor fi alte probleme si bucurii :D :)