vineri, 11 ianuarie 2013

Spotlight .Căărţi !

Bate vantul de o săptămană pe aici,ştiu.Am rămas doar în pană de idei.Gen,nu ştiam ce să mai postez :)).
Păăi , am primit un email de la o doamna autoare şi am aflat de noua sa carte ,pe care m-a rugat să v-o arăt şi vouă.
Cartea mie mi se pare interesantă , poate chiar voi ajunge să scriu o recenzie.

Într-un oraş în care locuiesc două clanuri de metamorfi , primarul se străduieşte să menţină pacea , în timp ce ţine populaţia în siguranţă.Printr-o serie de povestiri, descoperim ce se întâmplă când apar intruşii , oamenii se transformă ,reputaţia primarului este la capăt de drum ,o invazie este plănuită şi nimic nu este ceea ce pare a fi.

Mai multe detalii, aici 




Şiiii, am mai găsit o carte interesantă ,tot de un autor român.Probabil aţi auzit de ea .



În Castelul Ultimelor Turnuri, lucrurile merg cu adevărat Rău.
Invitat la nunta unei necunoscute într-un castel bântuit de diavol, nobilul decăzut Arthur de Seragens se trezeşte prins într-o îngrozitoare plasă a nebuniei, trădării şi crimei. În vreme ce oaspeţii mor în jurul lui unul după altul într-un mod misterios, seceraţi de un duşman inuman, Arthur întrezăreşte cu groază cum laţul se strânge în jurul singurei persoane de care i-a păsat vreodată, superba Adrianna de Valois, tânăra fiică a întunecatului şi temutului şef al Poliţiei.
Panicat şi confuz, Arthur se vede astfel nevoit să încheie o alianţă fragilă şi controversată cu cei mai puternici dintre supravieţuitori, care au început deja o anchetă în întuneric, împreună dar suspectându-se unii pe alţii: vicontele de Vincennes, prietenul din copilărie al lui Arthur, versat în intrigile de salon, logician şi vânător iscusit; baronul german Von Walter Călătorul, ale cărui peregrinări prin locuri uitate de lume l-au adus de atâtea ori în faţa unor adevăruri de neîndurat; frumoasa şi imorala Giulianna Sellini, despre care se spune în şoaptă că i-a sedus deodată pe Dumnezeu şi pe Diavol; fostul preot Huguet de Castlenove, acum un spadasin periculos, al cărui drum presărat cu cadavre duce la o amantă misterioasă; ducele de Chalais, puternic şi crud stăpânitor al ţinutului, rafinat, arătos şi incapabil de a-şi stăpâni pornirile violente; şi, mai ales, bărbatul care conduce investigaţia şi de care se tem toţi, căci o singură vorbă a lui poate aduce rugul – Albert de Guy, inchizitorul…





Mulţumesc frumos pentru urările de ziua mea :3 ! Încă 10 zile şi bloguşorul împlineşte şi el 1 an :3 .Am planuri mult mai mari pentru el ,decât până acum.Îmi va fi puţin mai greu,cu examenele şi toate cele...dar hei ,cum m-am descurcat până acum,mă voi descurca şi în continuare.
Am văzut un film zilele astea ...Jesus Christ ! Dacă nu l-aţi văzut,aţi trăit degeaba ! E cât se poate de genial.Genial,genial,genial ! Bine,pentru cei cărora le plac dramele :))).
Trailer :


Genial !

Şi nu mă pot opri din ascultat melodia asta :


Ne auzim :3 .


6 comentarii:

Clau spunea...

maine Keith o sa fie primul pe lista,imediat ce ma trezesc <3

Happy sweet 15 :o3 - frumoasa melodiaa :)

Iuliks spunea...

foarte interesant filmul:> nu stiu de ce dar din ce-am vazut in trailer, parca aduce a chimie perfecta:?(in unele privinte) sau poate mi se pare... in fine...

Si melodia e faina:> te pup!:*

Vero spunea...

Ahhh, Eeemy, când s-a făcut un an? Nu-mi vine să creeed :X
Oricum, să sperăm că o să îți sărbătorești și cea dea o suta aniversare împreună cu noi >:D<

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Drăguuţ :o3 La mulţi ani, bloguşor!
Ghici ce fac eu acum? :> Lepşuca de la tine. Pentru că sunt fată de treabă şi mă ţin de cuvând, veezi? :3

Raisa spunea...

Vaaii!Un an!?La mulţi,mulţi ani!!!

Şi eu am citit,,..şi la sfârşit a mai rămas coşmarul" şi mi-a plăcut mult,mult de tot! :3

Bianca spunea...

Iupiiii,un anişoorrrr :D La super-mega-mulţi ani!:D:D