luni, 27 februarie 2012

Leda Time!

Editura noastra draga Leda ne-a mai pregatit o surpriza.
De maine,28 februarie,veti gasi la chioscuri cele trei volume din seria Cercul Secret!(varianta de chiosc) impreuna cu revista BRAVO/
Pret exceptional: 10,99 lei
Ritualul:
Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.
Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!
O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor L.J. SMITH.

Captiva :
LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA...
Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.
Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.
Va supravietui Cercul secret?
Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

Puterea:
După întâmplările captivante prin care trece în primele două cărţi, Cassie ajunge să fie membră deplină a celui mai interesant club posibil. Ea înţelege că puterea are un preţ – şi este unul mai mare decât şi-ar fi imaginat.
Aflată la mijloc, între dorinţele diferite ale celor două conducătoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie să-şi continue lupta. De asemenea, ea are de ales între a-şi folosi puterile supranaturale ca să le salveze viaţa celor din jurul ei şi a-şi concentra energia ca să-l păstreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasă ca să abată pericolele ce planează asupra sabatului? Sau va cădea şi ea pradă întunericului?
Urmăreşte ultimele aventuri ale lui Cassie în New Salem şi află care este deznodământul întâmplărilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret!

 Parere personala:
Nu-mi vine sa cred ca maine imi cumpar primul volum!Abia astept,hehe.
Din cate stiu eu,cartile sunt intotdeauna mai bune decat serialul,iar serialul m-a dat deja pe spate.
Astept cu nerabdare sa citesc primul volum,voi nu ?:)


post signature

4 comentarii:

Rose ღ spunea...

Şi eu abia aştept :X

clau spunea...

hmm...deci serialul e incredibil,am ajuns pe la episodul 10 din primul sezon si deja lucrurile incep sa fie din ce in ce mai neobisnuite,intamplari mai deosebite,cum ai zis si tu,cartea este mai buna decat filmul...:> trebuie sa caut si eu revista cu cartea,sper sa mai fie :x

clau spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
clau spunea...

mi-am cumparat primul volum acum cateva ore si deja am citit primele doua capitole,hmm pare intersanta,nu prea se aseamana cu serialul pana acum,doar numele Cassie in rest...nimic :))