sâmbătă, 3 martie 2012

Greselile Mirandei - editie de buzunar

Helăăău!
Astazi am sa va prezint o carte - deloc fantasy,dar frumoasa- care este in curs de aparitie la Leda.Probabil ca stiti despre ea,dar as vrea sa aud cateva pareri.

Miranda este încântată când îl cunoaşte pe Greg.
Atrăgător, inteligent şi amuzant, pare perfecţiunea întruchipată!
Greg e înnebunit după Miranda. Dar bineînţeles că nu i-a mărturisit chiar totul despre el – până şi cea mai dulce fată s-ar putea purta ciudat cu un bărbat care tocmai şi-a părăsit soţia însărcinată.
Dar ea nu are cum să descopere asta – sau are? Din fericire pentru Miranda, bărbaţii sunt precum autobuzele – nu apar mult timp, iar apoi se ivesc trei deodată.
Ea trebuie doar să facă alegerea potrivită...


 Comentarii Celebre:


Din 20-25 martie 2012 numai împreună cu revista JOY.
Mie imi place.Adica...de cand n-am mai citit eu o astfel de carte...
Cred ca subiectul e chiar atragator,daca ma intrebati pe mine.
Eu una abia astept sa o citesc :D.

Dar voi?


Image and video hosting by TinyPic

3 comentarii:

Bubbles spunea...

da, pare foarte interesanta. imi place genul asta de carti, afli intamplari care le poti intalni in realitate si te face sa meditezi asupra lor.. iti imbogatesti experienta de viata doar citind.. plus ca daca e scrisa bine te face sa te simti ca si cum tu insati traiesti intamplarea personajului principal. E minunat sentimentul <3

Mihaela spunea...

Imi place cum suna.Cele mai bune carti sunt cele psihologice din care ai ce invata.Subiectele precum cele de genul acesta se regasesc destul de des,deci poti sa te raportezi la personaje.

lucy spunea...

O,da, interesant subiectul, imi place sa descopar trairile si sentimentele care se nasc si ajung sa uneasca doua persoane. alegerile sunt cele mai importante si sunt curioasa deja sa aflu pe cine a ales Miranda :)