sâmbătă, 26 mai 2012

Darkness Falls - prezentare !!!

Asa cum am spus acum cateva zile,am revenit cu prezentarea cartii Darkness Falls > :) urmeaza si recenzia in zilele urmatoare,mai am puuttinn de citit :) , de fapt am terminat-o adineauri :)) >


Darkness Falls

Jessica Sorensen

Data lansare : 16 martie
Nr. pagini : 286Cand virusul se raspandeste in lume,oamenii nu au de ales , decat sa se ascunda.Colonia este ascunsa departe in subteran,foarte departe de vampirii-oameni , care au fost transformati de catre boala.Vampirii sunt infometati si vor omori pe oricine le va iesi in cale.

Kayla,o tanara de 17 ani,este un Bellator, o luptatoare care protejeaza Colonia.Pentru a supravietui,sunt 3 reguli pe care trebuie sa le urmeze :

#1 - Niciodata nu iesi afara in intuneric                               #2 - Intotdeauna poarta o arma la tine                              #3 - Indiferent de orice,nu te lasa muscat                               

Dar ce se intampla cand regulile cu care Kayla a fost crescuta,nu se mai aplica :-?  . Superiorii , (the Highers) ,cei care conduc Colonia accepta doar perfectiunea,o singura abatere - si gata esti mort.Kayla a lucrat din greu pentru a ajunge la perfectiune,dar intr-un moment de slabiciune isi lasa imprefectiiunile sa iasa la iveala.Pedeapsa ei este mai grea decat moartea.Este selectata pentru <Colectare> ( the Gathering) ,si este aruncata intr-o lume plina cu vampiri infometati.Nimeni nu a supravietuit Colectarii,cel putin asa i-a fost spus Kaylei,dar cand descopera vechi membrii care spun ca au facut parte din Colonie, Kayla afla ca Superiorii au tinut secrete,secrete care pot ajuta la crearea unui leac contra vampirilor.

8 comentarii:

Only Books spunea...

Ce fain:)! De-abia astept recenzia.

Dee.

-D- spunea...

Asteptam recenzia !!

Rofel Carla spunea...

si eu astept recenzia.pare o carte foarte interesanta:-??

Emy spunea...

OOdododo,abia astept s-o citesc si eu ;o

Sabryy spunea...

cum reusesti u sa pui mana pe cele mai tari carti? :)) pare misto :D

clau spunea...

eh :)) shh,seccret =))

Sabryy spunea...

lasa ca stiu eu secretuul tau!

anunt! vand secretul lui clau! >:) pret negociabil, muhahaha!!

:))

clau spunea...

:> parca zici ca e cartea aia de a aparut cu bravo > Secretul lui Emily> ca tot avem o emy printre noi,acum e si Secretul lui Clau =))