duminică, 24 iunie 2012

Leda Rocks :dd


“IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ

Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!”



TAYLOR HENNING are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că expresia „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Nici la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni – prin urmare, cum ar putea ea să se descurce acum în lumea intrigilor?
Când face însă cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale –, are o revelaţie: poate că această „regină a stupului de albine” o va putea învăţa cum să răzbească în industria filmului.
Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. 
Dar în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure acesteia iubitul, intervine un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el! 
Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ceea ce-şi doreşte?


Ce parere aveti?Entuziasmati?:>



Image and video hosting by TinyPic





9 comentarii:

-D- spunea...

Iubitori primului volum sigur vor fi foarte Happy :x

Ştefana Alexandra spunea...

Eu nu am citit nici măcar primul volum din Eve, dar poate o s-o fac vreodată, iar ce-a de-a doua carte, hm nu pare chiar genul meu.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Superbă coperta de la "Sacrificiul" :X

emy spunea...

Daa,asa e <3 !

Sabryy spunea...

Diana, ai dreptate :x Sunt foarte happy !

giorgiana spunea...

e frumoaasa coperta..si apropo, si mie imi place asptectul blogului.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Deeci iubesc noul aspect! <3 Cand credeam ca nu poate fi si mai genial, ati facut-o. Din nou.

Unknown spunea...

Imi place coperta pe care au ales-o cei de la Leda! Am citit cateva pagini si chiar mi-a placut. O sa incerc sa termin cartea pana cand o sa apara aceasta.
P. S. -imi place noul aspect:>

Unknown spunea...

Despre cartea scrisa de Zoey Dean, sper sa fie frumoasa..