vineri, 22 iunie 2012

Palavrageala,gen Old Times :>

Later edit: Multumesc frumos Niahara pentru premiu ! E genial ! :x :*
Mai departe catre: Dee & Criss,Krisz & Alexya,Rose,Kyky & Oana,Claudiu.



Sal'tare!
Postarea asta vine de pe Biblioteca Prafuita ,dar am zis sa o las si aici pentru ca imi place,hihi.

Inspiratia nu a mai trecut pe la mine;in schimb,astenia dua !
  Oricum...am luat vacanta,libertate-dulce libertate! Bineinteles,vara asta va avea o noua poveste pentru fiecare dintre noi,asa cum se intampla mereu :).
  Unii se pot indragosti,altii pot excela intr-un anumit domeniu,altii isi vad visul implinit si tot asa...Nu am de gand sa spun si despre lucrurile "nasoale" care se pot intampla,pentru ca stric starea de optimism pe care tocmai mi-am creat-o.
  Vara asta am de gand sa o fac speciala,pentru ca ,desi vag,imi dau seama cat de bine e sa traiesti ca si cum ar fi ultima clipa din viata ta.Se spune ca vezi altfel lumea atunci cand iubesti.Da,e adevarat.Dar vara se poate intampla orice,oricand,fara sa te astepti.
Si daca vara nu o sa fie cum vreau eu
Optimista,optimista,optimista.
  Oh,dar e atat de greu sa ii spui unui pesimist sa fie optimist ! E ca si cum i-ai spune unui orb sa vada.Sau unui  surd sa auda...
  Minunea e ca orbul intr-adevar sa vada si surdul intr-adevar sa auda.Si atunci poti sa ii spui cu incredere si pesimistului sa fie optimist.Asa ca,viata te duce unde vrea,cand vrea.Nu te poti impotrivi.Oricum nimeni nu iese viu din chestia asta,ihihih.
  Eu vad altfel.Poate ca imi doream sa nu mai vad nimic.(da,si?oamenii isi doresc anumite lucruri...). Si,pentru ca oricum ceea ce am vazut e deja vazut,mi-as dori sa am rabdare sa vad tot ceea ce se intampla pe parcursul acestei veri.Dupa mine,nu se poate intampla nimic interesant.Dar poate ca nu este asa.Poate ca se vor deschide niste usi pe care le credeam incuiate si uitate de lume.Asta ar fi...interesant :)
Dar de ce toata lumea spune,in lipsa verii, "Vreau sa vina vara !".
  Ce e atat de special la acest anotimp? Poate ...lucrurile noi care se intampla fara incetare,sau fara vointa ta ,iar acest lucru te impresioneaza?Sau poate...lipsa scolii,a serviciului ...?Sau poate doar spui asa ca sa te aflii in treaba.Sincer,e un adevarat mister.Pentru ca,uneori,nici nu stim ceea ce ne dorim cu adevarat.
  Raspunsul cel mai simplu ar fi : imi doresc sa ma bucur si sa iubesc.
  Da,ok.Dar realitatea nu te va lasa sa faci asta.Sau macar,nu pentru mult timp.
Si,ca sa ajungi la acel "macar"...-ca na,pana si ala e bun- trebuie sa muncesti. Si ca sa muncesti...VARA...
nu trebuie sa dormi! :D ( umm...)


Geeeniala!
Enjoy ! :)



Image and video hosting by TinyPic

9 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Mersi frumos pentru premiu! :* :*

Eu, vara asta, plănuiesc să învăţ să desenez Manga. Şi, maybee, să mă îndrăgostesc. Glumesc.. cred :))

Sper că ai primit adresa mea.

Pupici!

Clau spunea...

multumesc si eu pentru premiuu :* frumos articol,ai spus-o foarte bine,pana la urma ce inseamna vara cu adevarat :-? :)) mai mult timp liber,da,dar dupa ce urmeaza...>plictiseala,incepi sa zici ca iti e dor sa te duci la scoala,sa se termine odata vara.Oh da,lumea e cu totul diferita atunci cand iubesti :D.Planurile mele pt vara,hmm,sa copiez de la Rose,sa ma indragostesc si eu,dar stai,poate deja sunt :))

emy spunea...

See? Toata lumea se indragosteste vara.If you know what I mean =))
Te pupp :*

-D- spunea...

E frumos sa te indragostesti:>

emy spunea...

Da,dar de persoana potrivita,ca asa... e groaznic ;)).

-D- spunea...

si asta e adevarat :))

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Problema e că nu ne putem îndrăgosti niciodată de cine nu trebuie.
Soartă crudă :))

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

trebuie* :))

Ştefana Alexandra spunea...

Toată lumea vrea s vină vara pentru că în majoritatea cazurilor nimeni nu se gândeşte la căldură, la oboseala pe care o aduce cu ei, toţi visează la ceva special, la timp liber, plăceri infinite, ei lucrurile nu stau chiar aşa şi nu cred că este cineva care să nu ştie.
Optimism! Vai vreau şi eu să fiu aşa optimistă şi să cre că totul va fi bine, dar nu merge chiar aşa... Oricum vara asta mi-am propus multe lucruri, sper să reuşesc să fac ceva din ce mi-am propus.