duminică, 12 august 2012

Blink Once- Recenzie


Hei, dragilor!
Ce mai faceti ?:)
Inca o data, scuzati-mi lipsa de ieri. Voiam neaparat sa postez recenzia asta,dar abia acum am terminat de citit cartea .
Daaar,acum am scris recenzia si e doar a voastra.
Astept pareri ! 

 
Tocmai am citit o alta carte geniala ! Mi-a trezit niste sentimente triste...dar nu am reusit sa plang.Huh.Desi taaare mi-as fi dorit !
Ei bine,e vorba despre acest West – un tanar adolescent al caruit hobby era bicicleta.A se observa timpul trecut.Mda.Dar intr-o zi ,la rampa,West sufera un accident periculos care il lasa paralizat.Si se trezeste West la spital...ok,nu se trezeste in adevaratul sens al cuvantului.Nu stiu daca ati mai auzit de asa ceva sau nu,dar stiti filmele sau povestile alea in care cel aflat in coma poate vedea si auzi tot ce se intampla?Ei bine,cartea asta se incadreaza pe aici.Cat timp West e tinut in viata de aparate,el o intalneste pe Olivia Kemple.Olivia fiind tot in coma (de extrem de mult timp ! ) l-a vizitat pe West .Intr-o alta realitate,practic.Destul de ciudat,stiu.Dar subiectul abordat e unul al naibii de neobisnuit si grozav.Asadar,West si Olivia ajung sa se indragosteasca unul de celalalt.Faza e ca West e inca paralizat.Nu poate vorbi,nu se poate misca deloc.Singurul lucru pe care il poate face e sa clipeasca o data pentru “Da” si de doua ori pentru “Nu.” .
La un moment dat,se iveste oportunitatea ca West sa primeasca o operatie care,desi s-ar putea sa-l puna din nou pe picioare,exista si riscul de a-l pierde de tot.
Mda.Destul de naspa.Dar ce altceva mai ai de facut,cand fiul tau sta in coma de 3 luni?Asa ca parintii decid ca West sa primeasca operatia.
Olivia insa,nu e la fel de fericita.Asta insemna ca avea sa-l piarda pe West din acea “realitate” a lor.Asta insemna ca West avea sa se faca bine si sa iasa din coma.Sa o paraseasca.
West pe de alta parte,incepe sa aiba cosmaruri in fiecare noapte cu acelasi tip si aceeasi tipa.Dar nu stie cine sunt .
Dupa operatie,West se pune pe propriile lui picoare.Cu totii sunt incantati de treaba asta,mai putin el insusi .De ce?Pentru ca afla o veste in legatura cu Olivia care s-ar putea sa il bantuie pentru totdeauna...

Impresii:
Ge-ni-a-la !Mi-a trezit mari sentimente de tristete la sfarsit,tocmai de-asta mi-a placut exagerat de mult.Stilul autoarei e nemaipomenit ! M-am indragostit complet de el si nu mai vroiam sa ma opresc din citit.Oh,si coperta e superba ! 

Personaje:
West si Olivia,preferatii mei,logic.Hehe.
Dar si Allie (fosta iubita a lui West,care –grr- l-a parasit) si Mike (cel mai bun prieten al lui).Plus ca,aspectul lor a fost foarte bine conturat.




Yup.
Poate ne mai auzim pe seara.
Nu pot sta prea departe de voi,hihih.
Vaaa puup !






12 comentarii:

Clau spunea...

geniala recenzia <3 !!! :*

Krisz spunea...

Vai, ador recenzia ta, si subiectul mi se pare incredibil! Ma face sa-mi doresc asa tare sa citesc cartea! Cred ca o sa cer si eu o carte pentru recenzie scriitoarei, desi nu stiu ce sanse am sa primesc una. Superba, serios!

emy spunea...

Sper din tot sufletul sa faci rost de ea :*. N-o sa te mai poti opri din citit :)) <3 !

Duduş spunea...

Vai suna superb <3
Chiar voi incerca sa fac cumva rost de ea <3

Ellena spunea...

cat de faina e recenzia ta!!! <3 si sunt convinsa ca aceasta carte trebuie citita neaparat!

Only Books spunea...

Super recenzia, iar cartea mi se pare intr-adevar emotionanta! :)
Te pup! :*

Dee.

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

O vreau, o vreaau :X Recenzia e superba. Parca ma vad plangand ca un mielusel citind-o ^^

Smiling Miss spunea...

Super recenzia!!:X:X:X
Wow wow<3

Andreeea spunea...

Mi se pare geniala cartea asta. MI-o doresc inca de cand am vazut-o. Dar, nu trebuia sa apara in septembrie?

Krisz spunea...

@Emy: Multumesc! O sa ii spun scriitoarei ca recenzia ta minunata m-a facut sa imi doresc foarte mult sa citesc cartea. Tot datorita tie am cerut si "Edenbrooke" pentru recenzie, pentru ca m-au impresionat mult impresiile tale despre carte, si scriitoarea a fost atat de draguta si mi-a trimis un exemplar in plus, pentru un concurs. Inca nu am apucat sa o citesc, dar ma apuc zilele acestea de ea. <3

emy spunea...

Odododo! Ce ma bucuuur :X ! Si Edenbrooke si Blink Once ?! Minunat,scumpo! Minunat :X Lectura placuta (cand ajung ) si abia astept impresiile tale :* .
Te puup!

Ştefana Alexandra spunea...

O.O Cum adică l-a vizitat dacă ea e în comă? Emy ne bagi în sperieţi! Cât de tare! Adică amândoi în comă şi ajung să se îndrăgostească? Lol. Adică e tare într-un fel ciudat... povestea trebuie să fie genială.
el se face bine şi ea rămâne singură, cât de trist e asta? Şi ce veste? Emy eşti o persoană groaznică! Cum să ne laşi aşa în suspans?