marți, 2 octombrie 2012

News !

Heeei!
Ce mai faceti voi ?:3
Stiu stiu,si eu ma mir ca am avut timp sa postez Marti!
I mean,maine am biologie ! Arghh.
Oricum.
Ledaaa ne tot face surprize,chiar daca noi nu prea mai avem timp nici sa respiram din cauza scolii...
Weeeell...

GELOZIE, volumul 3 din seria ALTFEL DE ÎNGERI de Lili St. Crow
DRU ANDERSON
Întunecată, periculoasă şi sexy
În sfârşit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranţă, căci a reuşit să scape de colţii vampirilor şi a ajuns la Schola Prima, principala şcoală unde îşi are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească şi să înveţe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha ─ o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, şi dotată cu puteri nebănuite ─ în Lumea Reală a băieţilor djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni şi trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipseşte, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să ştie mai mult decât ar trebui. Şi tot aici o regăseşte şi pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face faţă Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să ţină piept atacurilor vampirilor şi în acelaşi timp să-şi lămurească sentimentele pe care le nutreşte pentru Graves şi Christophe.
Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă ─ dar mai întâi trebuie să afle ce îşi mai aminteşte ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuşi să şi-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce şi urmează să fie judecat în faţa Consiliului.
Iar singura care îi poate salva viaţa este chiar Dru.
Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiţi nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citeşte dintr-o suflare, şi mulţi dintre cititori se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar şi vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obişnuite…
Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi www.strange-angels.com şi www.lilithsaintcrow.com.
NU RATAŢI PRIMELE DOUĂ VOLUME ALE SERIEI:Eu personal nu am citit seria...DIN PACATE...
Doamne,pare geniala ! O sa citesc cateva recenzii curand.Desi sunt cam masochista cu chestia asta,avand in vedere ca nu o sa cumpar vreuna dintre carti prea curand.Parintii astia.

Dar !


Kelley,oh Kelley <3 ! 
Sunt sigura ca nu ma va dezamagi :3 !

Oh,si o melodie care incepe geeeeenial :
Ma rog,e geniala ea in totalitate :)).


Va tuuuc !Image and video hosting by TinyPic
4 comentarii:

Clau spunea...

awh,biologie x_X,If i die young,cum de nu ti-am aratat eu niciodata melodia astaa ?! si mie imi place mullt de tot :*

Smiling Miss spunea...

Spor la școală, scumpo!
Ai grijă de tine!
Faină copertă are cartea:)

Melodia aceea e una din preferatele mele. O poți asculta și în varianta asta: http://www.youtube.com/watch?v=0pk5xEn2snk&feature=fvwrel
Sam Tsui e foarte talentat. :)

Kisses, Emy:*

EEmy ♥ spunea...

Uuu,chiar faina si varianta asta ! Multuu :x <3 !

Krisz spunea...

Altfel de ingeri nu am citit, si imi doresc mult sa vad si eu cum e seria, am citit numai lucruri bune despre ea. Abia astept sa ajunga Magie de doi bani in mainile mele, primele 2 volume din serie chiar mi-au placut <3.