duminică, 13 ianuarie 2013

Tacere (vol. 3 Ingerul Noptii,Becca Fitzpatrick ) -Recenzie !

Sunt libera ! Am terminat cartea asta pe nerasuflate,intr-o singura zi.Bine,de dimineata de cand m-am trezit si pana la ora asta.Cu pauze de mancare si cateva mici momente de taclale cu ai mei.Si urasc aceasta carte ,pentru ca m-a facut sa ard de nerabdare sa citesc urmatorul volum.Fratilor ,cartea asta e Ge-ni-a-la.E ora 4 AM si eu scriu o recenzie pe telefon ,pentru ca sentimentele pe care le-am avut pe parcursul lecturii sunt atat de intense !Imi pare rau ca s-a terminat,imi pare rau ca iar o sa treaca o vesnicie pana cand sa trec la urmatorul si ultimul volum .
Din cate ati citit probabil si in descrierea cartii,Nora a fost rapita si are o amnezie care cuprinde toate amintirile ei din ultimele 5 luni.Adica,fix cand l-a intalnit pe Patch pe care muream sa-l revad.Cum ma,cum sa il uiti ?Bine ,nu era vina ei...Si era destul de naspa cu amnezia asta ,pentru ca odata cu Nora ,o aveam si eu.Uitasem unele detalii din cartile trecute,care bineinteles,erau strans legate intre ele- pe Patch era imposibil sa il uit,orice mi-ati fi facut- si ,din nou,odata cu Nora ,le-am aflat si eu.Asa ca pot spune ca mi-a prins bine amnezia ei.Plus ca ,actiunea nu a avut momente care sa ma faca sa casc ,sau sa stramb din nas.Nu.Tocmai din cauza asta nu am putut lasa cartea din mana pana nu am terminat-o.Am si ras ,daca va vine sa credeti.De cel putin 5 ori.Asta e semn de carte impecabila.Aveam nevoie ,dupa cum v-am mai spus eu prin postari ,de o carte care sa ma puna din nou stapana pe lectura.Asta a fost ! Stiam ca Fitzpatrick nu ma va dezamagi.
Si deci Nora alearga dupa orice detaliu care ar putea sa ii aduca memoria inapoi .Siiii Jev e chiar acolo.Da,acolo.

10:50 AM

Am adormit aseara in timp ce scriam recenzia,hihi.Acum sunt in drum spre Bucuresti ,la o serie de cumparaturi intarziate de dupa ziua mea.Continuand ...

Jev parea sa apara mereu la timp oricand ingeras era in pericol .Dar na ,la un moment dat a distrus totul ,readucandu-i Norei memoria inapoi incetul cu incetul.Tot spunea ca "vrea sa o protejeze " .Pai bai Jev!Daca vroiai asta ,de ce nu ai continuat si te-ai inmuiat asa ?Bine ,nu zic ca nu mi-a placut alegerea.A fost atat de dulce ! A revenit la vechile lui replici si obiceiuri.Ceea ce m-a incantat la maximum !
Cartea e plina de actiune si de investigatii .Si de dragoste .Mai ales.Am inceput sa citesc prologul si nu intelegeam prea multe.Am ajuns la primul capitol si cand am vazut ca Nora povesteste ,mi s-a strans stomacul si ma frivhineam din 5in 5 secunde.Cand am ajuns la unele scene dulci intre Nora si Jev ,cred ca imi tremuraubuzele.Vorbesc serios ,nu sut genul care exagereaza.
Apare deodata si Scott pe acolo,daca vi-l mai aduceti aminte.Nefilimul. ala care incearca sa se ascunda de Mana Neagra .Si ,ma rog.A aparut o arhanghelita care ,desi bu prea stiam cum arata ,mi-a placut de ea instantaneu.Doar ca era capturata ...si fortata sa vorbeasca.So daca nu era Jev,totul ar fi iesit groaznic.Oh ,la naiba cu Jev.Tot Patch e mai bine ! Si m-am bucurat cand si Nora a a ajuns la concluzia asta !
Oh,oh! In volumul asta aveti parte de o vizita in apartamentul luuui Patch! Badum tssss.
O excursue osam !
Mana Neagra e nemuritor.Oare?:>
Puneti mana pe cartea asta cat mai repede .Abia astept ultimul volum care cred ca imi va placeaa si ma va dezamagi totodata ,pentru ca se termina.
Primul volum m-a facut sa zambesc pe tot parcursul cartii.Al doilea m-a facut sa lacrimez si al treilea m-a facut sa zambesc si sa lacrimez.Ce urmeaza?

V-as da si un fragment din carte ,la care chiar am ras.Sper ca l-am retinut bine.

"-Ai putea folosi vreodata mai mult de cinci cuvinte ?toate vorbele scurte si maraiturile astea te fac sa pari primitiv...
- Primitiv...
- Esti imposibil
- Eu Jev,tu Nora.
- Termina. "

:)).Nota mea este deeee;

♥ ♥♥♥♥din ♥ ♥♥♥♥
In nefericitul caz in care pe calculator nu apar inimioarele,am pus 5 din 5.


Ma dor degetele de la atata butonat.Ne auzim ! GOD,E o tipa aic care vorbeste cu mami -acum s-au cunoscut- si ii povesteste povestea vietii ei .Ba tipa,ba vorbeste in soapta.Femeie TACI :)))) !


VA PUUP! Pacat ca nu imi pot pune semnatura :3.Si nici nu am scris cu diacritice :( .
Love,
       Emi

12 comentarii:

Clau spunea...

ge-ni-a-lă recenzia <3.De-abia aştept să o citesc şi eu,şi filmul 8-> Felicitări,chiar dacă ai scris-o la "it's 4 o'clock in the morning" şi fără diacritice,a ieşit perfectă,ah şi vreau să o întâlnesc şi eu pe arhangheliţa :>
Good job :3.te pup :*

Vero spunea...

Uite, vedeti ce-mi faceti voi mie? Acum am sa moooor pana ma apuc de Tacere :)) Si eu tot la Patch raman, nu Jev >.<

Duduş spunea...

Ma bucur ca nu sunt singura care la 4 azi noapte citea pe nerasuflate

Iuliks spunea...

Se pare ca toata lumea a profitat de timpul ramas:)) Pt ca si eu am stat pana la 4 am si am citit Numere:))

geniala recenzia Emy>:D<

Raisa spunea...

Pfoooaaa,ce ciudă mii că numai eu nu am citit Tăcere:((.Mai trebuie să aştept o lună până o să mi-o cumpere ai mei:((

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Mie mi-a înmuiat inimioara Jev în volumul ăsta mai tare ca niciodată, pentru că tânjea după Nora şi trebuia să o protejeze, să se prefacă tot timpul că nu o cunoaşte şi-l doare undeva de ea când el de fapt şi-ar fi dat viaţa pentu ea :o3
Deci s-a ţinut de cuvânt elefănţelul până la urmă, ţi-am zis eeu :>
Ăă, şi lepşuca de la tine e aici, scuze de întârziere :o3
http://awkward-unicorn.blogspot.ro/2013/01/daca-m-am-gandit.html

Unknown spunea...

si mie mi-a placut cartea foarte mult si am simtit acelasi sentimente ca si tn... eu am citit carte pe net online si o parte din mn imi zice ca mai trebuia sa fie ceva nus daca in realitate se termina asa deci imi poti spune sfarsitul ultimele propoziti? multumesc anticipat

Only Books spunea...

Luna viitoare cred ca incep seria asta. Mwahahaa! >:)

Dee.

emy spunea...

Flori,uite ultima propozitie : "Tot ce trebuia sa fac acum era sa-mi aleg adversarul " .Sper ca ai avut sansa sa citesti toata cartea :* .

Dee,tu nu ai citit seria asta ?! VREI BATAIE ?:(

Ştefana Alexandra spunea...

A fost o carte ok. Îmi place că eşti aşa entuziasmată în legătură cu seria, e aşa frumos să vezi că lumea apreciază cărţile. M-a enervat la carte că *SPOILER* ea nu şi-a amintit, aş fi vrut să-şi amintească.

Maria spunea...

Doar ce mi-am cumpărat şi eu cartea şi stăteam în cumpănă dacă să o citesc sau nu. Nu mai reţin anumite personaje/detalii şi de aceea nu prea mă atrage. Adică eu nici măcar nu mai ştiu cine e Jev - o.O -, de-ia trebuie să mă mai documentez puţin şi apoi cred c-am s-o citesc. :D
Foarte frumoasă recenzie! :3

Unknown spunea...

cine stie cand apare finale(in romana)? daca a aparut de unde o pot cumpara?