joi, 19 iulie 2012

Day 5 : Un moment în care ai vrut să-ți iei viața.

Heii,copii! 
Cum mai sunteti ?:)
Am ajuns la urmatoarea parte din provocare.
Daaar,inainte de astea,vreau sa va spun ca urmeaza 3 recenzii ,un fericit castigator al concursului Libris,o surpriza pe ziua de maine siiii maine merg la Alexandria sa iau niste carti primite din strainatate.
Habar n-am ce se afla in colete -chiar nu stiu ce carti sunt- dar sunt foarte entuziasmata ! :D
Mda.Pai,enjoy ! :)

EEmy:


Ce sa fac eu ma ?:)Nu,chiar nu am altceva de comentat la asta.Pe maine ( :




Morwen:


Hmmm. Acesta este un subiect foarte ciudat.
Păi să fiu sinceră n-am simţit niciodată nevoia să-mi iau viaţa. De ce aş face-o? N-am o viaţă perfectă, nici măcar bună. Dar seara mă apuc eu mereu să mă gândesc despre viaţă şi moarte (de la 8 ani…) şi într-un fel cred că mi-e frică de moarte. I mean , oricum ştiu că ajung în Iad, sunt total OK cu asta, dar nu ştiu, nu vreau să mor am multe de făcut. :D
Oricum, mi se pare stupid să îţi iei viaţa fiind adolescent pentru că te-a trădat iubirea vieţii sau pentru că o persoana foarte dragă ţi-a murit (sunt destule cazuri la TV, sau erau). Adică dacă ţi-a murit o persoana dragă trebuie să continui să trăieşti pentru ei, sau pentru tine. XD
Totuşi trebuie să recunosc că sunt acel gen de persoană care nu s-ar arunca în faţa maşinii să îşi salveze un prieten. Nu cred că aş avea curaj pe moment să fac asta.
Păi da, deci cam asta e părerea mea . Concluzie : NU VĂ SINUCIDEŢI. Pe bune, nu. Este stupid.  :|
Dacă cineva crede că n-am dreptate vreau să aud motive pentru care ar trebui să te sinucizi. Sunt curioasă ^^ 




Image and video hosting by TinyPic











7 comentarii:

Sabryy spunea...

eu chiar am simtit de cateva ori ca vreau sa mor - cand mi-am distrus in ultima saptamana media la mate, pierdusem locul 2

Calin Andreea Daniela spunea...

Bravo, fetele! Nici sa nu va treaca prn gand vreodata asa ceva. Pupici!

claudia_mami spunea...

au fost in viata mea niste perioade grele si gandurile negre miau intunecat mintea, o perioada din viata mea nu mai vroiam sa traiesc ,plangeam si ma gandeam la sfarsit cred a fost cea mai mare depresie pe ca care am avuto nu vroiam sa comunic cu nimeni ,nu vroiam sa ies afara ,sa vad prietenele sau sa le aud la telefon ,cu mult ajutor din partea cunostintelor a trecut acum sincer cred ca nu merita sa facem vreun gest necugetat ,viata este oricum scurta ,timpul trece repede fiecare zi trebuie sa fie o bucurie - nu vreau sa mor ,mie frica .

emy spunea...

@Claudia,si eu am avut o depresie din aia.A fost foarte,foarte groaznic,dar nu m-am gandit sa mor,in adevarul sens al cuvantului.Anyway,viata trebuie traita ,asa cum e ea :). Nu o putem lasa sa castige,ihihi.

Ellena spunea...

sinuciderea e o prostie, mai ales din motive de genu: "vai, iubitul meu m-a tradat/s-a despartit de mine, gata, tre sa mor :((("
adica treci printr-o perioada mai grea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti iei viata., doar trebuie sa te descurci cu situatia; sau macar sa incerci :D
persoanele care fac asta nu sunt prea ok :|

Smiling Miss spunea...

Sunt de acord cu voi,fetelor. Nu există motiv de sinucidere. Așa e viața...cu bune și cu rele. DE obicei, când mi se întâmplă un rău, îmi zic în gând să rabd pentru că va veni și acea zi bună. Și ar fi păcat să o pierd:)))).

Vă pup. Aveți grijă de voi!:*

Ştefana Alexandra spunea...

Ce tare a fot râspunsul lui Emy! :))))
Andreea te susţin!:)) Nu trebuie să-ţi iei viaţa din n mii de motive :D Mai ales dacă eşti un adolescent şi habar n-ai ce-i cu viaţa ta.