joi, 1 august 2013

Book Friends Challenge (1)

Day one : Talk about your favourite boyfriend character.

Fine. Va fi greu, dar să vedem ce iese. Greu, pentru că nu ştiu pe cine să aleg. În toate cărţile pe care le-am citit şi mi-au plăcut a fost imposibil să nu existe cineva care să devină my crush. Totuşi, cred c-o să-l aleg pe Patch Cipriano , personaj al seriei "Îngerul Nopţii". BADUM TSSSSS.
Ţin minte că am vorbit într-o postare despre el, în cadrul unei provocări, sau ceva de genul. Nu mai ştiu sigur, dar îmi amintesc că era de pe blogul lui Rose.

Bine, bine. Nu spun că e personajul meu preferat şi toate celelalte. Am mai multe personaje preferate. Printre care se numără şi domnul Grey, dacă vă vine să credeţi, îhî. În fine, nu pentru fanteziile sexuale, ci pur şi simplu. 
Revenind la Patch...Are o relaţie atââât de drăguţă cu Nora, încât am devenit geloasă. De-aia nu-mi va plăcea niciodată de ea şi îmi pare rău că seria nu e scrisă din perspectiva lui Patch. Ştiu că a sunat foarte egoist ceea ce-am zis, dar eh. Plus că, tipul e atât de grijuliu, pe lângă faptul că are un vocabular destul de plin de ironii şi îi cam place s-o tachineze pe iubită-sa. Oricum, toate astea într-un sens bun. E el mai nesimţit aşa de fel, dar nu întrece măsura şi chiar ajunge să fie în stare să renunţe la chestia asta Şi faptul că e înger e elementul cheie. Altfel, nu se putea. Să vă mai spun cât de bine arată? Păi cred că-i dau 11 din 10 la aspect. Îmi pare rău că nu cântă la chitară, dar oricum nu i s-ar fi potrivit. 
Au fost unele capitole în care am văzut cât de bine se descurcă pe cont propriu. Pe la începutul seriei avea gânduri malefice, dar poate nu toţi aţi citit, de *aţi trăit degeaba dacă nu, serios*. Nu mi- imaginam oricum pe Patch fiind sfânt. Nope. Poate că încă e valabilă chestia cu : Fetelor bune le plac băieţii răi. 
Adică, cred că e . Nu. Sunt sigură. Dar de ce naiba? 
În fine, nu era chiaaar aşa malefic. Dacă ar fi fost, presupun că ar fi rămas aşa, nu ? Ce-a făcut el pentru Nora - ştiţi, sper, pentru că nu vreau să dau spoilere celor care n-au citit- NU e malefic. E aşa...iubitor şi afectuos. Genul de tip care te deprimă dacă nu se uită în ochii tăi şi-ţi zâmbeşte.
Vă spuneam mai demult că, dacă nu ar fi înger, ar fi murit de mult de cancer de la atâta fumat.
Şi că partea cu cicatricile de pe spate mi se pare drăguţă, mai ales când se enerva că i le atingea Nora, heh.

Mi-ar plăcea să se facă un film după seria asta şi să aleg eu actorul, hihi. Sau, staţi. Se face film? Ştie cineva? :3 Mi-aţi face ziua mai bună cu o veste d-asta.






 By the way, o să deschid o rubrică nouă zilele astea.
Poate chiar diseară, depinde de starea mea de spirit.
Vă pup !

4 comentarii:

Ştefana Alexandra spunea...

Nu ştiu de ce, dar mă aşteptam să-l alegi pe Patch ;)) Multe persoanje preferate printre care şi Domnul Grey? Opa :>

Krisz spunea...

Da, se face film. A postat si scriitoarea ceva pe blogul ei despre asta :D.

emy spunea...

Cat de fraiera sunt. Nici nu m-am uitat si eu... Te iubeeesc, Cris ! :))

ktry spunea...

da se face filmul:)) si eu abia astept sa-l vad,insa am o problema,eu am citit doar primele 3 carti si pe a4-a nu stiu unde sa o gasesc deoarece nu este inca tradusa in romana,aveti idee?